Waarom Monuta Van der Luit?

  • Wij maken het onmogelijke mogelijk
  • Altijd een vast aanspreekpunt
  • Unieke familiekamer, ook voor een intiem afscheid
  • Makkelijk bereikbaar
  • Ook als u niet of elders verzekerd bent

Waardering

Klanten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een
8,6
Gebaseerd op 83 recensies

Wij zijn er voor u bij een uitvaart in Wassenaar

Voor het verzorgen van een begrafenis of crematie kunt u terecht bij Monuta Van der Luit. Wij helpen u de uitvaart naar wens te regelen. Ons doel is daarbij dat het onmogelijke mogelijk wordt. U kunt uw uitvaartwensen nu al vast laten leggen. Dat geeft u en uw nabestaanden rust. Maakt u gerust een vrijblijvende afspraak met een van onze uitvaartverzorgers om de mogelijkheden voor een uitvaart in Wassenaar of elders door te spreken. Wij helpen u graag!

Altijd een vast aanspreekpunt

Monuta Van der Luit in Wassenaar werkt nauw samen met Monuta Leiden en Monuta Leiderdorp. Wanneer dit nodig is, kunnen wij elkaar helpen en van elkaars expertise gebruikmaken. Voor u heeft dit als voordeel dat u persoonlijke aandacht krijgt van onze uitvaartverzorgers. Daarnaast bieden wij u de zekerheid van een grote organisatie. Wij streven ernaar dat u altijd geholpen wordt door dezelfde uitvaartverzorger en zodoende een vast aanspreekpunt heeft bij ons. Samen zorgen wij ervoor dat u met een goed gevoel kunt terugkijken op de uitvaart. 

Onze eigen locatie in Wassenaar

Monuta Van der Luit is in Wassenaar gevestigd aan de Deijlerweg in een rustige wijk. Doordat ons pand een voormalig woonhuis is, vindt u hier een intieme en huiselijke woonkamersfeer. Ons sfeervol ingerichte uitvaartcentrum herkent u aan de witte gevel. U kunt gebruikmaken van onze familiekamer met 24-uursfaciliteiten. Deze ruimte is tevens geschikt voor kleine condoleances of afscheidsplechtigheden. Uiteraard is onze locatie ook toegankelijk voor mindervaliden.