Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
071-5213231

Recente beoordelingen

9,2

Gebaseerd op 167 beoordelingen.
99% beveelt ons aan.

Marcel
15-02-2024

Vorige maand overleed mijn vader. Onverwachts? Eigenlijk niet. En toch was het dat wel. Wat je dan wil, is iemand die kan meedenken, maar ook voor je denken, als het even niet meer gaat. Die zegt, stuur maar door en het dan oplost, zonder ook maar te knipperen met zijn ogen. Die het juiste woord weet op dat ene moment. Kortom, die de uitvaart regelde op de manier die wij wilden.

Lees meer

Saskia Arbouw-Kikkert
15-02-2024

Warm

Lees meer

SEJH van der meijden
12-02-2024

Fijn en respectvol

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Wassenaar

Voor het verzorgen van een begrafenis of crematie in Wassenaar, kunt u terecht bij Monuta Van der Luit. Wij zijn er voor u bij een uitvaart in Wassenaar en omgeving en helpen u de uitvaart naar wens te regelen. Ons doel is daarbij het onmogelijke mogelijk te maken. Wij zorgen ervoor dat u altijd geholpen wordt door dezelfde uitvaartverzorger en zo een vast aanspreekpunt bij ons heeft. Samen zorgen wij ervoor dat u met een goed gevoel kunt terugkijken op de uitvaart.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Monuta in Leiden
Uitvaartcentrum 't Leidse Huys
Gitstraat 1
2332 RB Leiden
Image
Monuta van der togt uitvaartcentrum
Uitvaartcentrum Van der Togt
Rodelaan 60
2272 BB Voorburg
Image
Monuta Ogier Crematorium Meerbloemhof Zoetermeer
Crematorium Meerbloemhof
Buytenparklaan 1
2717 AX Zoetermeer
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 7.000 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf € 3.195. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Dirk Hofman
Uitvaartverzorger

Dirk

Hofman

Lees meer over Dirk

Image
Ruud Heijnekamp
Uitvaartverzorger

Ruud

Heijnekamp

Lees meer over Ruud

Image
Joke Warmerdam
Uitvaartverzorger

Joke

Warmerdam

Lees meer over Joke

Image
Sandra Tom
Uitvaartverzorger

Sandra

Tom

Lees meer over Sandra

Image
Rob van der Kraan
Uitvaartverzorger

Rob

van der Kraan

Lees meer over Rob

Image
Wouter Verbiest
Uitvaartverzorger

Wouter

Verbiest

Lees meer over Wouter

Vijf klantbeloften van Monuta

1
Altijd een persoonlijk afscheid
Wij maken van elk afscheid een persoonlijk afscheid. Precies zoals u het wilt. Dat begint met duidelijkheid. Daarom kunt u bij ons uw uitvaartwensen vastleggen. Online of in een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen.
2
Eén vertrouwd gezicht
Afscheid is meer dan een uitvaart alleen. Wij zorgen hierbij, van begin tot het eind, voor één vast aanspreekpunt. Eén vertrouwd gezicht. Iemand die de tijd neemt, luistert en meedenkt. En altijd rechtstreeks bereikbaar is voor al uw vragen.
3
Liefdevolle verzorging
Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om iedereen persoonlijk en liefdevol te verzorgen. Met de juiste aandacht en respect. Als u wilt, kunt u bij dit bijzondere moment aanwezig zijn en assisteren. Ook zorgen wij voor een liefdevolle opbaring, bij u thuis, in het uitvaartcentrum of op een andere door u gekozen plek.
4
Een persoonlijk draaiboek
Alles wat we met u afspreken, leggen we vast in een persoonlijk draaiboek. Zo heeft u stap voor stap inzicht in het verloop van de uitvaart. Dat geeft rust en houvast rondom het afscheid.
5
Geen financiële verrassingen
We geven u helder inzicht in alle mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Zo houdt u het overzicht en kunt u kiezen wat het beste bij u past. U ontvangt vooraf altijd een heldere prijsopgave. En wij garanderen geen financiële verrassingen achteraf.
Lokale
partners
Monuta Van der Luit werkt samen met de volgende lokale partners.
Bloemist
Bloemenhuis Duivenvoorden
Steenhouwerij
Steenhouwerij Marcelis
Executeur
Partiair
Rouwdrukkerij
Rouwdrukkerij Labor Vincit
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta Van der Luit?
U kunt terecht bij Monuta Van der Luit voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Wassenaar en omgeving.
Ik zoek een Monuta uitvaartcentrum in Wassenaar, waar kan ik terecht?
Vanuit Wassenaar kunt u terecht bij twee Monuta uitvaartcentra in Leiden: Van der Luit en ’t Leidse Huys. Het is mogelijk om hier afscheid te nemen van uw dierbare in de dagen na zijn of haar overlijden in één van onze ruime 24-uurskamers. Ook kunt u hier door ons de afscheidsdienst laten verzorgen. Na de afscheidsdienst kunt u kiezen voor een samenkomen met de naasten, met bijvoorbeeld een koffietafel, high tea of borrel met hapjes. Uniek aan onze uitvaartcentra is dat wij nooit meer dan twee diensten op dezelfde dag inplannen. U heeft dus alle tijd en ruimte in onze uitvaartcentra in Leiden.