Waarom Monuta Van der Luit?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken
  • De afspraken die we met u maken zijn duidelijk en transparant

Waardering

Klanten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een
8,6
Gebaseerd op 117 recensies

Wij zijn er voor u bij een uitvaart in Wassenaar

Voor het verzorgen van een begrafenis of crematie kunt u terecht bij Monuta Van der Luit. Wij helpen u de uitvaart naar wens te regelen. Ons doel is daarbij dat het onmogelijke mogelijk wordt. U kunt uw uitvaartwensen nu al vast laten leggen. Dat geeft u en uw nabestaanden rust. Maakt u gerust een vrijblijvende afspraak met een van onze uitvaartverzorgers om de mogelijkheden voor een uitvaart in Wassenaar of elders door te spreken. Wij helpen u graag!

Altijd een vast aanspreekpunt

Monuta Van der Luit in Wassenaar werkt nauw samen met Monuta Leiden en Monuta Leiderdorp. Wanneer dit nodig is, kunnen wij elkaar helpen en van elkaars expertise gebruikmaken. Voor u heeft dit als voordeel dat u persoonlijke aandacht krijgt van onze uitvaartverzorgers. Daarnaast bieden wij u de zekerheid van een grote organisatie. Wij streven ernaar dat u altijd geholpen wordt door dezelfde uitvaartverzorger en zodoende een vast aanspreekpunt heeft bij ons. Samen zorgen wij ervoor dat u met een goed gevoel kunt terugkijken op de uitvaart. 

Wij zijn er voor iedereen

Wassenaar heeft vele kanten. Iedereen kent het als een villadorp, maar er zijn ook arbeiderswijken. En waar het ene deel van Wassenaar meer naar Leiden trekt, heeft een ander deel meer met Den Haag. Dit betekent dat wij als uitvaartverzorger flexibel moeten zijn. Waar de een behoefte heeft aan een grootse plechtigheid, wil de ander juist een intieme uitvaart regelen. Wij luisteren goed naar uw wensen en passen ons hier vervolgens op aan. Monuta Van der Luit kan op die manier voor iedereen een uitvaart regelen in Wassenaar.