Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0162 - 47 13 57

Recente beoordelingen

9,8

Gebaseerd op 44 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

Gerda
28-04-2024

Goede begeleiding van het begin tot het eind.. Mooi en waardig afscheid daar kijken we op terug zonder jullie hadden we dit zo niet voor elkaar gekregen zijn wensen zijn vervuld .. zeer tevreden kijken wij erop terug

Lees meer

M.
04-04-2024

Corina heeft ons heel goed begeleid. Ze begreep onze wensen, reageerde snel. Wist de juiste locatie (lambertuskerk) te vinden en geen wens was haar vreemd. In zo'n moeilijke tijd is een goede en duidelijke begeleiding belangrijk en dat heeft Corina waargemaakt. Ook eerlijk over mogelijkheden en kosten die hieraan verbonden zijn.

Lees meer

Lia
15-02-2024

Zowel de uitvaartverzorgers als de persoon die de gesprekken met ons voerde waren zeer attent, vriendelijk rn behulpzaam.

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Oosterhout

Monuta in Oosterhout staat voor u klaar wanneer u afscheid moet nemen van een dierbare. Veel mag en kan, maar niets moet. Monuta Holterman in Oosterhout vindt het belangrijk dat u op een persoonlijke manier afscheid neemt van uw overleden dierbare. Wij ontzorgen u daarbij en regelen alles tot in detail. Zo verzorgen wij samen met u een uitvaart die past bij wie uw overleden dierbare was. Ieder mens is immers uniek en verdient een eigen afscheid. Door te luisteren naar ieders wens, zorgen wij voor een afscheidsdienst op maat en neemt u afscheid zoals u dat wilt, want een uitvaart is net zo persoonlijk als iemands leven.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 7.000 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf € 3.195. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Corina Holterman
Uitvaartverzorger

Corina

Holterman

Lees meer over Corina

Image
Els Heijkant
Uitvaartverzorger

Els

Heijkant

Lees meer over Els

Image
Afbeelding van uitvaartverzorger Ed Westen
Uitvaartverzorger

Ed

Westen

Lees meer over Ed

Vijf klantbeloften van Monuta

1
Altijd een persoonlijk afscheid
Wij maken van elk afscheid een persoonlijk afscheid. Precies zoals u het wilt. Dat begint met duidelijkheid. Daarom kunt u bij ons uw uitvaartwensen vastleggen. Online of in een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen.
2
Eén vertrouwd gezicht
Afscheid is meer dan een uitvaart alleen. Wij zorgen hierbij, van begin tot het eind, voor één vast aanspreekpunt. Eén vertrouwd gezicht. Iemand die de tijd neemt, luistert en meedenkt. En altijd rechtstreeks bereikbaar is voor al uw vragen.
3
Liefdevolle verzorging
Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om iedereen persoonlijk en liefdevol te verzorgen. Met de juiste aandacht en respect. Als u wilt, kunt u bij dit bijzondere moment aanwezig zijn en assisteren. Ook zorgen wij voor een liefdevolle opbaring, bij u thuis, in het uitvaartcentrum of op een andere door u gekozen plek.
4
Een persoonlijk draaiboek
Alles wat we met u afspreken, leggen we vast in een persoonlijk draaiboek. Zo heeft u stap voor stap inzicht in het verloop van de uitvaart. Dat geeft rust en houvast rondom het afscheid.
5
Geen financiële verrassingen
We geven u helder inzicht in alle mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Zo houdt u het overzicht en kunt u kiezen wat het beste bij u past. U ontvangt vooraf altijd een heldere prijsopgave. En wij garanderen geen financiële verrassingen achteraf.
Lokale
partners
Monuta Westen en Holterman werkt samen met de volgende lokale partners:
Cateraar
Natuurpoortcafé Bos & Co
Cateraar
Zalencentrum Boelaars
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Vanuit welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta in Oosterhout?
U kunt terecht bij Monuta Westen & Holterman in Oosterhout voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Hank, Dorst, Oosterhout Nb, Oosteind, Den Hout Nb, Made, Drimmelen, Geertruidenberg, Raamsdonksveer, Raamsdonk, s Gravenmoer.
Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger van Monuta via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, kan hij of zij u meer vertellen over de mogelijkheden.