Overslaan en naar de inhoud gaan
Monuta
Westen en Holterman
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0162 - 47 13 57

Recente beoordelingen

9,8

Gebaseerd op 20 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

Jan
17-06-2022

Dat het niet beter kan.

Lees meer

Michel
20-05-2022

Een ontmoeting met twee mensen die betrokken zijn bij jou en je familie rondom het overlijden van onze moeder/Oma. Corina neemt soms lastige gesprekken met derde van ons over. Om toch een mooie uitvaart te organiseren. Els denk mee in het uitleggen wat doodgaan voor een kindje van 3 betekend en geeft zo maar twee boekjes die dat voor zo'n klein mannetje inzichtelijk en begrijpelijk maakt zonder dat het eng wordt. Met Corina ontstond er snel een band waarin geen vraag te gek is om te stellen. De verzorging van moeder werd dagelijks uitgevoerd tijdens de periode van opbaren. Zodat rouwbezoek steeds een netjes verzorgde moeder konden ontmoeten. Waar ik persoonlijk wel aan moest wennen is de huidige tijd. Dat vrijwel alles digitaal gaat via Mail of Whatsapp. Maar nogmaals dat zegt niets over de betrokkenheid van Corina en Els, maar meer over mij. Terugkijkend op de periode van het afscheid van onze Moeder/ Oma waren Els en Corina een baken waar we steeds op terug konden vallen. zodat we gezamenlijk een mooie passende wijzen het leven van Moeder/Oma hebben kunnen vieren. Dank je wel Corina en Els.

Lees meer

Misja
03-05-2022

Monuta als bedrijf heeft ons zeer goed geholpen rondom de uitvaart, die review heb ik geschreven op een andere pagina. Deze review is heel specifiek voor Els Heijkant en haar goede zorgen. Zij heeft er als woordienstbegeleider voor gezorgd dat de rode draad van onze verhalen duidelijk werd, en ze heeft die draad met haar eigen teksten versterkt. De manier waarop ze schreef, voelde aan alsof ze mijn vader persoonlijk gekend heeft. De manier waarop ze het voorgedragen heeft tijdens de uitvaart, was respectvol en bescheiden, alsof ze niet de leiding hoefde te nemen in het hele afscheidsproces. Wij hebben tot drie dagen na de uitvaart complimenten gekregen over de intieme, persoonlijke en integere vorm van de uitvaart, hoe de organisatie het geregeld heeft, en specifiek over de manier waarop Els de ‘dienst’ geleid heeft.

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Oosterhout

Monuta in Oosterhout staat voor u klaar wanneer u afscheid moet nemen van een dierbare. Veel mag en kan, maar niets moet. Monuta Holterman in Oosterhout vindt het belangrijk dat u op een persoonlijke manier afscheid neemt van uw overleden dierbare. Wij ontzorgen u daarbij en regelen alles tot in detail. Zo verzorgen wij samen met u een uitvaart die past bij wie uw overleden dierbare was. Ieder mens is immers uniek en verdient een eigen afscheid. Door te luisteren naar ieders wens, zorgen wij voor een afscheidsdienst op maat en neemt u afscheid zoals u dat wilt, want een uitvaart is net zo persoonlijk als iemands leven.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 6.500 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf €2.995. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Corina Holterman
Uitvaartverzorger

Corina

Holterman

Lees meer over Corina

Image
Els Heijkant
Uitvaartverzorger

Els

Heijkant

Lees meer over Els

Image
Afbeelding van uitvaartverzorger Ed Westen
Uitvaartverzorger

Ed

Westen

Lees meer over Ed

Lokale
partners
Monuta Westen en Holterman werkt samen met de volgende lokale partners:
Cateraar
Natuurpoortcafé Bos & Co
Cateraar
Zalencentrum Boelaars
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Vanuit welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta in Oosterhout?
U kunt terecht bij Monuta Westen & Holterman in Oosterhout voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Hank, Dorst, Oosterhout Nb, Oosteind, Den Hout Nb, Made, Drimmelen, Geertruidenberg, Raamsdonksveer, Raamsdonk, s Gravenmoer.
Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger van Monuta via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, kan hij of zij u meer vertellen over de mogelijkheden.