Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0162 - 47 13 57

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Kistdragers lopen met kist

Begrafenis regelen in Oosterhout

Nabestaanden vinden het vaak prettig om hun overleden dierbare te bezoeken. Om een plek te hebben waar ze even tot rust kunnen komen. De keuze voor een graf past daarbij. Wilt u samen met ons een begrafenis regelen in Oosterhout of omgeving en kiest u voor een begraafplaats, dan is het ook vaak mogelijk om een dienst te houden in de kerk, kapel of aula bij de begraafplaats. Een begraafplaats geeft u alle mogelijkheid om passend afscheid te nemen. Een begrafenis regelen in Oosterhout en omgeving kan op verschillende begraafplaatsen. Denkt u onder andere aan Gedenkpark Leijsenakkers in Oosterhout, de algemene begraafplaats in made, begraafpark Zuylen in Breda, Kerkhof OLV Hemelvaart in Raamsdonksveer of de Bergse begraafplaats in Geertruidenberg. Neemt u gerust contact met ons op wanneer u meer wilt weten over een begrafenis regelen in Oosterhout.

0162 - 47 13 57
Opbaarkist met bloemstuk

Crematie regelen in Oosterhout

Wanneer u kiest voor een crematie, dan kunt u de uitvaartdienst vaak houden in de aula van het crematorium en na afloop van de dienst samenkomen in de koffieruimte. Alles vindt dan plaats op dezelfde locatie. U vindt in de omgeving van Oosterhout meerdere crematoria: in Oosterhout, Breda en Nieuwkuijk kunt u terecht. U heeft de vrije keuze om naar elk crematorium te gaan waar u wenst. Op het gebied van catering is veel mogelijk. Zo kunt u kiezen voor de traditionele koffie met cake, maar ook denken aan worstenbroodjes, luxe broodjes, gebak of een borrel met bitterballen. Het is zelfs mogelijk om te kiezen voor een compleet verzorgde lunch of stamppotbuffet. Uiteraard is het ook mogelijk om uit te wijken naar uw favoriete restaurant, brasserie of andere horecagelegenheid. Wij regelen het graag voor u. Neem gerust contact met ons op voor het regelen van de crematie in Oosterhout of omgeving.

0162 - 47 13 57
Crematorium Oosterhout

Crematorium Oosterhout

In de buurt van Oosterhout zijn er verschillende crematoria beschikbaar. Monuta Westen en Holterman kan voor u een dienst verzorgen in één van de crematoria in de buurt van Oosterhout. In Oosterhout zelf is geen crematorium aanwezig. Wel geven wij u onderstaande suggesties waarbij wij u graag begeleiden.

Crematorium en Uitvaartcentrum Zuylen - Breda

Hoewel het zich niet direct in Oosterhout bevindt, is Crematorium Zuylen een crematorium in de nabijgelegen stad Breda. Zoals eerder vermeld, is het een modern crematorium met verschillende faciliteiten, waaronder meerdere aula's, een crematieruimte en een condoleanceruimte. Ze bieden ook diverse mogelijkheden voor de invulling van de afscheidsdienst en catering.

Crematorium Zegestede - Roosendaal

Crematorium Zegestede is gelegen in Roosendaal, niet ver van Oosterhout. Het is een eigentijds crematorium met mooie faciliteiten voor afscheidsdiensten. Ze hebben meerdere aula's, een familiekamer en een sfeervol restaurant. Crematorium Zegestede heeft ook een natuurbegraafplaats waar nabestaanden de mogelijkheid hebben om de as van hun dierbare te verstrooien.

Crematorium Tilburg

Hoewel het zich niet in Oosterhout bevindt, is Crematorium Tilburg een andere optie in de nabijgelegen stad Tilburg. Het crematorium biedt moderne faciliteiten voor afscheidsdiensten, met meerdere aula's en condoleanceruimtes. Ze hebben ook een ruim aanbod aan cateringopties en kunnen helpen bij het organiseren van een persoonlijke en passende herdenkingsdienst.

0162 - 47 13 57
Drie mensen lopen met bloemen in de hand

Meer informatie?

Wilt u een uitvaart regelen in Oosterhout en omgeving? Dan staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

0162 - 47 13 57