Uitvaart regelen

0162 - 47 13 57 24/7 bereikbaar

U heeft bij ons altijd een vast aanspreekpunt en direct contact met de juiste persoon. Uitvaartverzorger Corina Holterman is daarbij uw vaste aanspreekpunt, maar ook Ed Westen blijft beschikbaar als uitvaartverzorger.

U kunt bij ons terecht voor informatie en advies, waarbij wij luisteren naar uw wensen. Bij ons kan alles en moet niets, zodat u altijd afscheid neemt op een manier die bij zowel de nabestaanden als de overledene past.

Uw wensen staan centraal

Graag denken wij met u mee en dragen ideeën aan. En vaak is er veel meer mogelijk dan u denkt. Wij informeren en adviseren u hierover, zijn accuraat en komen altijd onze afspraken na.

Thuis opbaren of niet?

Voor veel families is het fijn om thuis afscheid te kunnen nemen van hun dierbare. Ik kan alles voor de thuisopbaring voor u regelen en iedere dag kom ik of mijn collega dan even langs om te kijken hoe het gaat. Een andere optie is bijvoorbeeld het uitvaartcentrum. U krijgt daar 24 uur per dag toegang tot de kamer en mag dus op ieder gewenst moment uw dierbare bezoeken.

Voor een onvergetelijke herinnering

Dankzij mijn samenwerking met regionale en lokale partners kan ik van de uitvaart een unieke, onvergetelijke herinnering maken. Dat doe ik onder andere door echt naar u te luisteren en met suggesties te komen. Hield iemand veel van zijn tuin? Misschien is het mogelijk om daar het afscheid te laten plaatsvinden. Of was iemand gek op zijn boot? Waarom dan niet een uitvaartboot inschakelen? Geef uw wensen aan mij door en ik zoek voor u uit wat er in de omgeving mogelijk is rondom het afscheid.

Aandacht voor kinderen

Voor mij is het belangrijk dat iedereen met een goed gevoel afscheid neemt. Dus ook de kinderen. En kinderen verwerken verdriet weer heel anders dan volwassenen. Aandacht hebben voor de kinderen bij een verlies vind ik dan ook van groot belang. Ik leg ze graag eerlijk uit wat er is gebeurd. De dood hoort immers bij het leven en het is heel normaal dat je verdriet en gemis voelt na een overlijden. Waar mogelijk en in overleg probeer ik de kinderen dan ook te betrekken bij de uitvaart en ook hen met een fijn en goed gevoel afscheid te laten nemen.

Van koffie met cake tot borrel met bitterballen

In het uitvaartcentrum kunt u na de dienst de condoleance en de catering laten verzorgen. U kunt een condoleance combineren met een drankje en iets te eten. Zo kunt u kiezen voor de traditionele koffie met cake, maar ook denken aan worstenbroodjes, luxe broodjes, gebak of een borrel met bitterballen. Het is zelfs mogelijk om te kiezen voor een compleet verzorgde lunch of stamppotbuffet. Door de vele mogelijkheden op het gebied van de catering, is het ook mogelijk om de genodigden iets persoonlijks aan de te bieden. Iets dat precies past bij wie uw overleden dierbare was. Uiteraard is het ook mogelijk om uit te wijken naar uw favoriete restaurant, brasserie of andere horecagelegenheid. Wij regelen het graag voor u.

Ook na de uitvaart ben ik er voor u

Mijn uitvaartverzorging stopt niet bij het afscheid zelf. Ook daarna kunt u nog steeds op mij rekenen. Een aantal weken na de uitvaart neem ik weer contact met u op om te horen hoe het met u gaat.

Wanneer u bijvoorbeeld nog bedankkaarten wilt versturen, kan ik u daarmee helpen. Ook kan ik met u meedenken over de juist vorm van asbestemming. Hiervoor werk ik samen met Uitvaartwinkel.nl, waar u een uitgebreid assortiment aan herinneringsproducten kunt vinden die u gratis bij u thuis kunt laten bezorgen.

Wilt u een uitvaart regelen in Oosterhout of omgeving?

Of wilt u meer weten over de mogelijkheden rondom een uitvaart regelen in de regio Oosterhout? Dan helpen wij u graag verder. Wij kunnen een uitvaart regelen die volledig aan uw wensen voldoet. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of als u meer wilt weten over een uitvaart in Oosterhout.

Waarom Monuta Westen & Holterman?

  • Stap voor stap, in alle rust komen tot een passende afscheid
  • Kent alle regionale mogelijkheden en gebruiken
  • Met respect voor nabestaanden en overledene
  • Ook als u niet of elders verzekerd bent

Werkgebied

Hank, Dorst, Oosterhout Nb, Oosteind, Den Hout Nb, Made, Drimmelen, Geertruidenberg, Raamsdonksveer, Raamsdonk, s Gravenmoer