Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0162 - 47 13 57

Team Monuta
Westen en Holterman

Onze uitvaartverzorgers

Corina Holterman

Jarenlang heb ik gewerkt in de financiële dienstverlening en vervolgens heb ik een bewuste overstap gemaakt naar het vak van uitvaartverzorger. Ik miste in mijn werk dat ik werkelijk iets kon betekenen voor mensen. Als uitvaartverzorger kan ik de nabestaanden in deze emotionele periode van afscheid zorg uit handen nemen. Hierdoor kan het ook een mooie periode zijn, waar je nog lang met een goed gevoel op terug kijkt. Als geboren en getogen Oosterhoutse ken ik de tradities, lokale gebruiken en locaties in Oosterhout en omgeving erg goed. Ik laat zien dat veel mag en kan en verzorg zo samen met de nabestaanden een uitvaart die echt past bij wie de overleden dierbare was. Want een goed verzorgd afscheid helpt bij het rouwproces.

Els Heijkant

Mijn naam is Els Heijkant. Ik ben geboren en getogen in Dongen en woon nog steeds op een steenworp afstand van Dongen in de Reeshof in Tilburg.

Jarenlang heb ik met veel plezier in de zakelijke dienstverlening en client services gewerkt. Toen ik een aantal jaar geleden zelf afscheid moest nemen van mijn vader, ervaarde ik hoe fijn het was om in zo’n emotionele periode iemand naast je te hebben staan die er voor je is. Iemand die je door alle keuzes heen loodst die dan gemaakt moeten worden. Die met je mee denkt en alles voor je regelt. Die je rust biedt, zorg wegneemt en steun geeft in die moeilijke tijd.

Toen ik me realiseerde dat dat nou precies de rol was, die ik zelf voor anderen zou willen vervullen, ben ik de opleiding tot uitvaartverzorger bij Docendo gaan volgen. In 2019 heb ik de overstap gemaakt van het bedrijfsleven naar de uitvaartbranche. Na twee mooie jaren bij Monuta Tilburg werk ik sinds januari 2022 met veel plezier bij Monuta Westen & Holterman.

Ik vind het een eer om samen met de familie vorm te mogen geven aan een afscheid dat echt past bij hun dierbare. Ik vind het belangrijk dat mensen met een goed gevoel op dit afscheid terug kunnen kijken en draag daar graag mijn steentje aan bij. 

Ed Westen

Ik heb jarenlange ervaring in het verzorgen van uitvaarten. Door de jaren heen heb ik gemerkt dat onderwerpen rondom een overlijden meer bespreekbaar zijn in de media. Zo kreeg mijn werk als uitvaartverzorger een transparanter karakter. Wat altijd hetzelfde is gebleven, is mijn drive om nabestaanden in een hectische en verdrietige periode zo veel mogelijk tot steun te zijn. In die periode vinden nabestaanden het steeds belangrijker om veel dingen rondom de uitvaart zelf te doen. Dat kan van alles zijn; het ontwerpen van de rouwbrief,  het verzorgen van de overledene, een bloemstuk of een fotopresentatie maken, tot het zelf voorgaan in een afscheidsdienst. Ik geef nabestaanden de ruimte om aan een afscheid een zeer persoonlijke invulling te geven. Je ziet dat nabestaanden tot rust komen en troost vinden wanneer zij zien dat alles goed wordt geregeld en uitgevoerd. Dat te mogen ervaren, geeft mij de kracht om dit werk met volle inzet te blijven doen.