Uitvaartverzorgers

Maak kennis met Monuta Westen.

Ik heb jarenlange ervaring in het verzorgen van uitvaarten en ben de drijvende kracht achter Monuta Westen Uitvaartzorg. Door de jaren heen heb ik gemerkt dat onderwerpen rondom de dood meer bespreekbaar zijn geworden in de media. Zo kreeg mijn werk als uitvaartverzorger een transparanter karakter. Wat altijd hetzelfde is gebleven, is mijn drive om nabestaanden in een hectische en verdrietige periode zo veel mogelijk tot steun te zijn. In die periode vinden nabestaanden het steeds belangrijker om veel dingen rondom de uitvaart zelf te doen. Dat kan van alles zijn; het ontwerpen van de rouwbrief,  het verzorgen van de overledene, een bloemstuk of een fotopresentatie maken, tot het zelf voorgaan in een afscheidsdienst.

Ik geef nabestaanden de ruimte om aan een afscheid een zeer persoonlijke invulling te geven. Dan blijkt dat het mogelijk is om deze snelle wereld stil te laten staan bij een overlijden en om de mensen iets moois te laten beleven. Je ziet dat nabestaanden tot rust komen en troost vinden wanneer zij zien dat alles goed wordt geregeld en uitgevoerd. Dat te mogen ervaren, geeft mij de kracht om dit werk met volle inzet te blijven doen.

Waarom Monuta Westen Uitvaartverzorging?

  • Specialist in thuisopbaringen
  • Puur en menselijk
  • Persoonlijke uitvaarten

Werkgebied

Hank, Dorst, Oosterhout Nb, Oosteind, Den Hout Nb, Made, Drimmelen, Geertruidenberg, Raamsdonksveer, Raamsdonk, s Gravenmoer