Overslaan en naar de inhoud gaan
Monuta
Westen en Holterman
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0162 - 47 13 57

Team Monuta
Westen en Holterman

Onze uitvaartverzorgers

Ed Westen

Ik heb jarenlange ervaring in het verzorgen van uitvaarten. Door de jaren heen heb ik gemerkt dat onderwerpen rondom een overlijden meer bespreekbaar zijn in de media. Zo kreeg mijn werk als uitvaartverzorger een transparanter karakter. Wat altijd hetzelfde is gebleven, is mijn drive om nabestaanden in een hectische en verdrietige periode zo veel mogelijk tot steun te zijn. In die periode vinden nabestaanden het steeds belangrijker om veel dingen rondom de uitvaart zelf te doen. Dat kan van alles zijn; het ontwerpen van de rouwbrief,  het verzorgen van de overledene, een bloemstuk of een fotopresentatie maken, tot het zelf voorgaan in een afscheidsdienst. Ik geef nabestaanden de ruimte om aan een afscheid een zeer persoonlijke invulling te geven. Je ziet dat nabestaanden tot rust komen en troost vinden wanneer zij zien dat alles goed wordt geregeld en uitgevoerd. Dat te mogen ervaren, geeft mij de kracht om dit werk met volle inzet te blijven doen.

Corina Holterman

Jarenlang heb ik gewerkt in de financiële dienstverlening en vervolgens heb ik een bewuste overstap gemaakt naar het vak van uitvaartverzorger. Ik miste in mijn werk dat ik werkelijk iets kon betekenen voor mensen. Als uitvaartverzorger kan ik de nabestaanden in deze emotionele periode van afscheid zorg uit handen nemen. Hierdoor kan het ook een mooie periode zijn, waar je nog lang met een goed gevoel op terug kijkt. Als geboren en getogen Oosterhoutse ken ik de tradities, lokale gebruiken en locaties in Oosterhout en omgeving erg goed. Ik laat zien dat veel mag en kan en verzorg zo samen met de nabestaanden een uitvaart die echt past bij wie de overleden dierbare was. Want een goed verzorgd afscheid helpt bij het rouwproces.