Overslaan en naar de inhoud gaan
Monuta
Westen en Holterman

Afspraak
maken

Maak direct vrijblijvend een afspraak met een uitvaartverzorger. In een persoonlijk gesprek kunnen we samen uw uitvaartwensen bespreken en vastleggen. Van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Dit gesprek geeft u de zekerheid dat alles goed geregeld is en geeft u een indicatie van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0162 - 47 13 57

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Westen en Holterman gemiddeld met een

10
1 beoordelingen
100% beveelt Monuta Westen en Holterman aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Ik heb het als zeer prettig ervaren dat ik van de 1 ste dag tot aan de uitvaart alles met Corina heb kunnen regelen. Zeer vriendelijk en kundig. En heeft echt alle tijd voor je. Zij was ook onze spreekster bij de uitvaart. Ook dat was zeer mooi gedaan, met een hele fijne spreekstem en zo goed ingelezen dat het net was of ze ons persoonlijk kenden.

Meer lezen
Nancy
Dongen
22-12-2020

Meedenken
Personeel is aardig en denkt mee over de wensen van de overledene om zo met de nabestaande tot een mooi geheel te komen.

Meer lezen

De heer Netten

SUPER
Nu een paar dagen na de crematie van mijn geliefde, heb ik nog steeds een prima gevoel over alles. Het persoonlijke contact, ondanks het corona virus, de aandacht, de goede adviezen was prima. De dienst in het crematorium was perfect, precies zoals alles besproken was. Hartelijke dank.

Meer lezen

Wilma Cleuren

Vriendelijk
Goede adviezen en vriendelijke benadering.

Meer lezen

mevrouw Keij-Schrauwen

Aandacht en respect
Goede verzorging. Aandacht en respect voor het verzorgen van de overledene. Meedenken bij het scenario voor de crematieplechtigheid. Warme deken gevoel voor, tijdens en na de uitvaart.

Meer lezen

mevrouw van den Berg-van der Meer

1 woord SUPER
Ed Westen heeft ons super geholpen. Hij geeft ons rust, gemak, tijd en geeft veel tips mee. Veel respect. De vele wensen van onze kant kan hij allemaal vervullen. Hij heeft trouwens ook ervaring met Chinezen uitvaart, ik was ff verbaasd. We worden niet op kosten gejaagd, hij denk ook aan onze portemonnee. Na een tip, kan hij mijn naam goed uitspreken. Tijdens de dienst, heeft hij super gedaan. Een mooie speech gehouden. Bij de begraafplaats met 4 man bij de poort buigend naar de overledene, heel mooi gebaar. Hij is echt een ervaren uitvaartverzorger. De volgende keer wordt zeker weer Ed Westen. Hopelijk zien we “niet te vaak”.

Meer lezen

Wing Hei Kwok