Recensies

Meedenken

Personeel is aardig en denkt mee over de wensen van de overledene om zo met de nabestaande tot een mooi geheel te komen.

SUPER

Nu een paar dagen na de crematie van mijn geliefde, heb ik nog steeds een prima gevoel over alles. Het persoonlijke contact, ondanks het corona virus, de aandacht, de goede adviezen was prima. De dienst in het crematorium was perfect, precies zoals alles besproken was. Hartelijke dank.

Vriendelijk

Goede adviezen en vriendelijke benadering.

Aandacht en respect

Goede verzorging. Aandacht en respect voor het verzorgen van de overledene. Meedenken bij het scenario voor de crematieplechtigheid. Warme deken gevoel voor, tijdens en na de uitvaart.

1 woord SUPER

Ed Westen heeft ons super geholpen. Hij geeft ons rust, gemak, tijd en geeft veel tips mee. Veel respect. De vele wensen van onze kant kan hij allemaal vervullen. Hij heeft trouwens ook ervaring met Chinezen uitvaart, ik was ff verbaasd. We worden niet op kosten gejaagd, hij denk ook aan onze portemonnee. Na een tip, kan hij mijn naam goed uitspreken. Tijdens de dienst, heeft hij super gedaan. Een mooie speech gehouden. Bij de begraafplaats met 4 man bij de poort buigend naar de overledene, heel mooi gebaar. Hij is echt een ervaren uitvaartverzorger. De volgende keer wordt zeker weer Ed Westen. Hopelijk zien we “niet te vaak”.

Geweldige zorg

We hebben nu 2 begrafenissen meegemaakt, die we zelf regelen met de uitvaartleiding. Het was in een woord geweldig, zo hij dat samen met ons deed.

Zeer integer

Prima dienstverlening , zeer integer en staat altijd klaar.

Wensen van de familie staan voorop

Zeer behulpzaam en medelevend, wensen van de familie staan voorop

Alles wordt duidelijk uitgelegd

alles wordt duidelijk uitgelegd.je wordt niet op onnodige kosten gejaagd.het was keurig ver zorgd.

Met veel respect

Alles wordt prima en met heel veel respect geregeld.Ook de afhandelingen erna zijn prima geregeld.