Overslaan en naar de inhoud gaan
Monuta
Westen en Holterman
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0162 - 47 13 57

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Westen en Holterman gemiddeld met een

9,8
30 beoordelingen
100% beveelt Monuta Westen en Holterman aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Wij zijn erg tevreden over de begeleiding van Els Heijkant rondom het overlijden van mijn moeder. Els stond ècht naast ons, regelde, nam de regie daar waar nodig, voelde onze wensen aan, nam en gaf ons alle tijd, had overal aandacht voor en deed dit alles op zeer respectvolle wijze. Dank Els, mede door jouw persoonlijke begeleiding voor, tijdens en na de herinneringsviering, werd het een prachtig afscheid en halen we daar troost uit!

Meer lezen
Gysèle van Lankveld
Oosterhout
04-01-2023
10

Wil zijn zeer tevreden over deuitvaartleidster heel attent en vriendelijk en spontaan zij helpt je bij alles daarvoor vriendelijke dank.

Meer lezen
H f Massink
Twello
18-10-2022
10

Onze tussenpersoon was Corina uit Oosterhout. Wat n topper maar vooral een warm persoon. We zijn zonder bijkomende zorgen begeleid door t proces en zij nam intensief contact voor haar rekening. Alles regelt ze perfect en klantspecifiek en dat zowel bij pa als bij ma.

Meer lezen
J
Oosterhout
18-10-2022
10

MIJN MAN IS 30 AUGUSTUS OVERLEDEN DAAR STA JE DAN ALLEEN EN WAT MOET JE DAN ALLEMAAL DOEN OP DAT MOMENT EEN TELEFOONJE NAAR MONUTA EN BINNEN EEN PAAR UUR KWAM ER EEN MEVROUW HAAR NAAM IS .. ELS HEIKAMP .. ZIJ HEEFT ALLES VOOR ONS GEREGELD VANAF DE DAG VAN OVERLIJDEN TOT DE BEGRAFENIND EN ZELFS DAARNA ... ONZE DANK GAAT UIT NAAR HAAR EN NATUURLIJK .. MONUTA ... DAT IS ZEKER EEN 10 WAARD ..... ANNIE RUTTERS FARO

Meer lezen
ANNIE RUTTERS FARO
's Gravenmoer
05-10-2022
10

Els is een heel fijne vrouw om de uitvaart voor te bereiden en uiteindelijk heeft Els de uitvaart perfect uitgevoerd!

Meer lezen
Ralph Nooten
OOSTERHOUT
16-09-2022
10

Heel behulpzaam en alles prima geregeld

Meer lezen
Ef beek
Oosterhout
13-09-2022
10

Toch onverwacht overleed mijn zwager in een verpleeghuis op 90 jarige leeftijd. Mijn 88 jarige zus leek mij niet in staat hier adequaat op te reageren. Daarom hadden wij alle gegevens tijdens onze vaarvakantie bij ons en konden direct met Monuta bellen. Vanwege de temperatuur in de woning moest er snel gehandeld worden. Dat is aan Corina Holterman wel toe te vertrouwen en reeds na 2 uur was mijn zwager al opgehaald. Mijn zus had wel voor passende kleding gezorgd. de daarop volgende gesprekken met Corina, verliepen het gehele traject op een voortreffelijke wijze. Ook de begeleiding tijdens de condoleance en de dag later tijdens de crematieplechtigheid was voortreffelijk georganiseerd. Maar ook de nazorg mag als uitstekend omschreven worden. Tot slot, alles was mogelijk, goede adviezen en zeker geen enkele vorm van pressie om voor het duurste te kiezen. Een betere referentie gaf mijn zus die de wens uitsprak om ook voor Corina te kiezen!

Meer lezen
Jan Nome
UITGEEST
13-09-2022
9

Goed

Meer lezen
Sonja
Dongen
01-09-2022
9

Mijn lieve broer is overleden 8juli aan een hartstilstand daar wij bij monuta verzekerd waren al van kinds af aan kwam ik in contact met Corina Holterman het is een verschrikkelijk tijd maar ze geeft je een bepaalde rust Mijn moeder zei altijd er zijn ook engelen op aarde Nou ik heb er een ontmoet !! CORINA BEDANKT VOOR DE RESPECTVOLLE DIENST VAN MIJN LIEVE BROER WOUT CARLA ,TASJA ,PLUISJE EN ZWARTJE

Meer lezen
Carla van Exel
Geertruidenberg
16-08-2022