Overslaan en naar de inhoud gaan
Monuta
Westen en Holterman
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0162 - 47 13 57

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Westen en Holterman gemiddeld met een

9,8
34 beoordelingen
100% beveelt Monuta Westen en Holterman aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Corina is een fijn, no-nonsense, lief, empathisch en mooi mens die ik iedereen gun wanneer je een uitvaartverzorger nodig hebt. Ik ken haar al enkele jaren en wist dat ik haar zou inschakelen wanneer nodig. Corina, dankjewel lieve schat!

Meer lezen
Tamara en Harvy
Breda
14-04-2023
10

uitvaart verzorgster kwam Zeer professioneel over ook de begeleiding

Meer lezen
F. A.
Oosterhout
15-03-2023
10

In een moeilijke tijd had ik het genoegen om door Corina geholpen te worden. Zij luistert goed naar onze wensen, en kon daarom al vrij snel inspringen op wat wij belangrijk vonden. Erg fijn als alles uit handen wordt genomen in zo’n moeilijke periode!

Meer lezen
Nancy
Dongen
01-03-2023
10

goed persoonlijk luisterend oor

Meer lezen
Jolanda Molenkamp
Oosterhout
05-02-2023
10

Wij zijn erg tevreden over de begeleiding van Els Heijkant rondom het overlijden van mijn moeder. Els stond ècht naast ons, regelde, nam de regie daar waar nodig, voelde onze wensen aan, nam en gaf ons alle tijd, had overal aandacht voor en deed dit alles op zeer respectvolle wijze. Dank Els, mede door jouw persoonlijke begeleiding voor, tijdens en na de herinneringsviering, werd het een prachtig afscheid en halen we daar troost uit!

Meer lezen
Gysèle van Lankveld
Oosterhout
04-01-2023
10

Wil zijn zeer tevreden over deuitvaartleidster heel attent en vriendelijk en spontaan zij helpt je bij alles daarvoor vriendelijke dank.

Meer lezen
H f Massink
Twello
18-10-2022
10

Onze tussenpersoon was Corina uit Oosterhout. Wat n topper maar vooral een warm persoon. We zijn zonder bijkomende zorgen begeleid door t proces en zij nam intensief contact voor haar rekening. Alles regelt ze perfect en klantspecifiek en dat zowel bij pa als bij ma.

Meer lezen
J
Oosterhout
18-10-2022
10

MIJN MAN IS 30 AUGUSTUS OVERLEDEN DAAR STA JE DAN ALLEEN EN WAT MOET JE DAN ALLEMAAL DOEN OP DAT MOMENT EEN TELEFOONJE NAAR MONUTA EN BINNEN EEN PAAR UUR KWAM ER EEN MEVROUW HAAR NAAM IS .. ELS HEIKAMP .. ZIJ HEEFT ALLES VOOR ONS GEREGELD VANAF DE DAG VAN OVERLIJDEN TOT DE BEGRAFENIND EN ZELFS DAARNA ... ONZE DANK GAAT UIT NAAR HAAR EN NATUURLIJK .. MONUTA ... DAT IS ZEKER EEN 10 WAARD ..... ANNIE RUTTERS FARO

Meer lezen
ANNIE RUTTERS FARO
's Gravenmoer
05-10-2022
10

Els is een heel fijne vrouw om de uitvaart voor te bereiden en uiteindelijk heeft Els de uitvaart perfect uitgevoerd!

Meer lezen
Ralph Nooten
OOSTERHOUT
16-09-2022