Overslaan en naar de inhoud gaan
Monuta
Westen en Holterman
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0162 - 47 13 57

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Westen en Holterman gemiddeld met een

10
6 beoordelingen
100% beveelt Monuta Westen en Holterman aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Geweldig en betrokken

Meer lezen
heer van wijk
Bavel
04-10-2021
10

Nadat onze grootste nachtmerrie, namelijk het verliezen van onze zoon, werkelijkheid werd hebben we Corina Holterman van Monuta Westen & Holterman gevraagd om ons te helpen met de uitvaart. Van het begin tot het eind heeft Corina dit voor ons geregeld, met daarbij alle wensen die wij hadden om er een prachtig afscheid van te maken. Alles wat we graag wilden heeft ze voor ons geregeld. We hebben veelvuldig contact gehad, ook als we vragen hadden mochten we altijd bellen. Helaas hoort het financiële stukje ook bij het regelen van een uitvaart. Dingen waar we eerder nooit over nagedacht hadden... Corina zorgde ervoor dat dit duidelijk en inzichtelijk was. We werden niet verrast met onverwachte kosten. Erg prettig, het is immers al zwaar genoeg. Wat extra fijn was in deze intens verdrietige periode is dat Hans van Monuta onze zoon opgehaald heeft in het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht en ook vanuit huis naar de begraafplaats gebracht heeft. Dezelfde mensen, dezelfde gezichten, dat was wat we graag wilden. Ook daar heeft Corina voor gezorgd. Het regelen van de balseming van onze zoon en de controle hiervan door Corina gebeurde met veel zorg en respect. Mocht ik in de toekomst een uitvaart moeten regelen zou ik zonder enige twijfel Corina Holterman weer vragen. Maar vanzelfsprekend hoop ik dat dit voorlopig niet nodig is.

Meer lezen
Claudia
Oosterhout
10-08-2021
10

Corina heeft ons begeleid na het overlijden van mijn vader. Wat enorm fijn dat we in deze verdrietige periode konden leunen op Corina. Ze is een warme persoonlijkheid waarbij wij ons heel vertrouwd voelde. Ze heeft ons zowel op praktisch als emotioneel gebied geholpen. Wij hebben ervoor gekozen het opbaren en de afscheidsceremonie thuis te doen. Dit betekende dat er veel geregeld en georganiseerd moest worden maar met de hulp van Corina is dit perfect gelukt. Corina nogmaals dank voor alles.

Meer lezen
Sandra
Oosterhout
02-08-2021
10

Vanaf het begin tot het laatst toe waren de contacten persoonlijk, met aandacht en respectvol. Er was duidelijkheid en afspraken werden goed nagekomen. Er is heel goed geluisterd naar de wensen van de betrokkenen, we kregen waardevolle adviezen om een mooi afscheid voor te bereiden. En dat is het ook geworden, een mooi afscheid en een waardevolle herinnering. Allen hartelijk dank!

Meer lezen
Ans
Raamsdonksveer
07-06-2021
10

Wat fijn om iemand te treffen die zo betrokken, ter zake deskundig, en ruim de tijd neemt voor je in een zo'n intens droevige tijd. Tot en met de crematie heeft zij alle heft in handen gehad en perfect geregeld. Zelfs de afwikkeling van de financiële kant is zoals op voorhand gezegd gegaan. Geen loze beloftes en verassingen achteraf. Vreemd om iemand aan te bevelen in deze situatie. Maar als iemand zo iets triest overkomt, wens ik iedereen iemand als Corina Holterman aan. Warm persoon.

Meer lezen
Lilian Moonen
OOSTERHOUT NB
18-01-2021
10

Ik heb het als zeer prettig ervaren dat ik van de 1 ste dag tot aan de uitvaart alles met Corina heb kunnen regelen. Zeer vriendelijk en kundig. En heeft echt alle tijd voor je. Zij was ook onze spreekster bij de uitvaart. Ook dat was zeer mooi gedaan, met een hele fijne spreekstem en zo goed ingelezen dat het net was of ze ons persoonlijk kenden.

Meer lezen
Nancy
Dongen
22-12-2020

Meedenken
Personeel is aardig en denkt mee over de wensen van de overledene om zo met de nabestaande tot een mooi geheel te komen.

Meer lezen

De heer Netten

SUPER
Nu een paar dagen na de crematie van mijn geliefde, heb ik nog steeds een prima gevoel over alles. Het persoonlijke contact, ondanks het corona virus, de aandacht, de goede adviezen was prima. De dienst in het crematorium was perfect, precies zoals alles besproken was. Hartelijke dank.

Meer lezen

Wilma Cleuren

Vriendelijk
Goede adviezen en vriendelijke benadering.

Meer lezen

mevrouw Keij-Schrauwen

Aandacht en respect
Goede verzorging. Aandacht en respect voor het verzorgen van de overledene. Meedenken bij het scenario voor de crematieplechtigheid. Warme deken gevoel voor, tijdens en na de uitvaart.

Meer lezen

mevrouw van den Berg-van der Meer

1 woord SUPER
Ed Westen heeft ons super geholpen. Hij geeft ons rust, gemak, tijd en geeft veel tips mee. Veel respect. De vele wensen van onze kant kan hij allemaal vervullen. Hij heeft trouwens ook ervaring met Chinezen uitvaart, ik was ff verbaasd. We worden niet op kosten gejaagd, hij denk ook aan onze portemonnee. Na een tip, kan hij mijn naam goed uitspreken. Tijdens de dienst, heeft hij super gedaan. Een mooie speech gehouden. Bij de begraafplaats met 4 man bij de poort buigend naar de overledene, heel mooi gebaar. Hij is echt een ervaren uitvaartverzorger. De volgende keer wordt zeker weer Ed Westen. Hopelijk zien we “niet te vaak”.

Meer lezen

Wing Hei Kwok