Overslaan en naar de inhoud gaan
Monuta
Westen en Holterman
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0162 - 47 13 57

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Westen en Holterman gemiddeld met een

9,8
19 beoordelingen
100% beveelt Monuta Westen en Holterman aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

9

Een ontmoeting met twee mensen die betrokken zijn bij jou en je familie rondom het overlijden van onze moeder/Oma. Corina neemt soms lastige gesprekken met derde van ons over. Om toch een mooie uitvaart te organiseren. Els denk mee in het uitleggen wat doodgaan voor een kindje van 3 betekend en geeft zo maar twee boekjes die dat voor zo'n klein mannetje inzichtelijk en begrijpelijk maakt zonder dat het eng wordt. Met Corina ontstond er snel een band waarin geen vraag te gek is om te stellen. De verzorging van moeder werd dagelijks uitgevoerd tijdens de periode van opbaren. Zodat rouwbezoek steeds een netjes verzorgde moeder konden ontmoeten. Waar ik persoonlijk wel aan moest wennen is de huidige tijd. Dat vrijwel alles digitaal gaat via Mail of Whatsapp. Maar nogmaals dat zegt niets over de betrokkenheid van Corina en Els, maar meer over mij. Terugkijkend op de periode van het afscheid van onze Moeder/ Oma waren Els en Corina een baken waar we steeds op terug konden vallen. zodat we gezamenlijk een mooie passende wijzen het leven van Moeder/Oma hebben kunnen vieren. Dank je wel Corina en Els.

Meer lezen
Michel
Rosmalen
20-05-2022
10

Monuta als bedrijf heeft ons zeer goed geholpen rondom de uitvaart, die review heb ik geschreven op een andere pagina. Deze review is heel specifiek voor Els Heijkant en haar goede zorgen. Zij heeft er als woordienstbegeleider voor gezorgd dat de rode draad van onze verhalen duidelijk werd, en ze heeft die draad met haar eigen teksten versterkt. De manier waarop ze schreef, voelde aan alsof ze mijn vader persoonlijk gekend heeft. De manier waarop ze het voorgedragen heeft tijdens de uitvaart, was respectvol en bescheiden, alsof ze niet de leiding hoefde te nemen in het hele afscheidsproces. Wij hebben tot drie dagen na de uitvaart complimenten gekregen over de intieme, persoonlijke en integere vorm van de uitvaart, hoe de organisatie het geregeld heeft, en specifiek over de manier waarop Els de ‘dienst’ geleid heeft.

Meer lezen
Misja
Baarle-Nassau
03-05-2022
10

De begeleiding en ondersteuning zijn vanaf het eerste contact uitstekend verlopen. Els Heijkant was zeer professioneel in haar rol en wist heel goed ruimte te laten voor onze eigen wensen en behoeften t.a.v. de hele invulling en organisatie van alles wat gebeuren moest. Daardoor ontstond er ondanks alle verdriet een heel natuurlijke en plezierige samenwerking. Zodoende zijn we er in geslaagd een uitvaartdienst te organiseren die volledig recht heeft gedaan aan onze overleden zoon. Door de combinatie van een prachtige locatie (Hilvaria Studio’s), veel bezoekers, mooie teksten, prachtige muziek en mooie foto’s en beelden is de uitvaart een stijlvolle en indrukwekkende gebeurtenis geworden en ook een oprecht eerbetoon aan onze zoon. Wij kijken met trots terug op dit prachtig georganiseerde afscheid en het biedt ons troost en geeft ons kracht om het rouwproces in te gaan. Zonder de ondersteuning en begeleiding van Els Heijkant van Monuta was dit niet op deze manier mogelijk geweest. Wij zijn daar bijzonder dankbaar voor.

Meer lezen
Frans en Gemma
Tilburg
26-04-2022
10

We hebben een super begeleiding gehad van begin tot eind . Wat zijn we goed geholpen snelle reactie bij vragen en super lieve warme personen. Corina en Els wat zijn jullie goed in je vak , een goed luisterend oor. Alles is perfect in elkaar gezet en de dienst is helemaal verlopen zoals wij het voor ogen hadden . Nogmaals bedankt namens heel de familie .

Meer lezen
Chantal
Dongen
24-04-2022
10

Afscheid is erg belangrijk en Corina heeft ons geholpen om dit goed in te vullen. Onze wensen zijn direct tot uitvoer gebracht en er is altijd snel gereageerd op een telefoontje of e-mail bericht. Voor ons is de hele dienstverlening als zeer prettig ervaren.

Meer lezen
Erik
Etten-Leur
17-03-2022
10

De uitvaart is heel goed en met respect verlopen. Alles van begin tot het eind geregeld door Els en Corina. Men stond open voor onze wensen en hebben ma een waardig afscheid kunnen geven met veel fijne reacties achteraf.

Meer lezen
lucie
Raamsdonksveer
17-03-2022
9

Ondanks dat ik alles al zo goed als mogelijk op papier had staan in overleg met mijn moeder ging t ineens zo snel en was ik overrompeld door haar overlijden. Maar alles is ook met hulp van mijn 2 dochters Renate en Esra is het n mooi afscheid geweest.

Meer lezen
Yvon van der Plas
Raamsdonk / Oud Gastel
27-02-2022
10

Ik had de kans om mijn afscheid zelf voor te bereiden. Het was geweldig hoe snel en goed Els Heijkant daarop inspeelde. En we bespraken ook, hoe belangrijk het is om tijdig na te denken over je wensen rondom je afscheid.. En vooral om die ook op papier te zetten! Je nabestaanden zullen verdriet hebben om je. Hoe mooi is het dan, als je hen niet hoeft te belasten met allerlei onzekerheden rondom jouw afscheid. Ikzelf vond veel rust in mijn 'voorbereidingen'. En in de wetenschap, dat ik zelf nog kon bijdragen aan een mooi, sfeervol afscheid, waarin mijn geliefden mij en zichzelf konden herkennen. De manier, waarop Els dat proces begeleidde heeft mij helemaal gerustgesteld en gesterkt!

Meer lezen
Hettie
Tilburg
26-02-2022
10

We hebben op zaterdagavond gebeld met corina en vanaf toen alles meteen top geregeld van begin tot eind

Meer lezen
Ariën
Made
30-01-2022