Overslaan en naar de inhoud gaan
Monuta
Westen en Holterman
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0162 - 47 13 57

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Westen en Holterman gemiddeld met een

9,7
26 beoordelingen
100% beveelt Monuta Westen en Holterman aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Els is een heel fijne vrouw om de uitvaart voor te bereiden en uiteindelijk heeft Els de uitvaart perfect uitgevoerd!

Meer lezen
Ralph Nooten
OOSTERHOUT
16-09-2022
10

Heel behulpzaam en alles prima geregeld

Meer lezen
Ef beek
Oosterhout
13-09-2022
10

Toch onverwacht overleed mijn zwager in een verpleeghuis op 90 jarige leeftijd. Mijn 88 jarige zus leek mij niet in staat hier adequaat op te reageren. Daarom hadden wij alle gegevens tijdens onze vaarvakantie bij ons en konden direct met Monuta bellen. Vanwege de temperatuur in de woning moest er snel gehandeld worden. Dat is aan Corina Holterman wel toe te vertrouwen en reeds na 2 uur was mijn zwager al opgehaald. Mijn zus had wel voor passende kleding gezorgd. de daarop volgende gesprekken met Corina, verliepen het gehele traject op een voortreffelijke wijze. Ook de begeleiding tijdens de condoleance en de dag later tijdens de crematieplechtigheid was voortreffelijk georganiseerd. Maar ook de nazorg mag als uitstekend omschreven worden. Tot slot, alles was mogelijk, goede adviezen en zeker geen enkele vorm van pressie om voor het duurste te kiezen. Een betere referentie gaf mijn zus die de wens uitsprak om ook voor Corina te kiezen!

Meer lezen
Jan Nome
UITGEEST
13-09-2022
9

Goed

Meer lezen
Sonja
Dongen
01-09-2022
9

Mijn lieve broer is overleden 8juli aan een hartstilstand daar wij bij monuta verzekerd waren al van kinds af aan kwam ik in contact met Corina Holterman het is een verschrikkelijk tijd maar ze geeft je een bepaalde rust Mijn moeder zei altijd er zijn ook engelen op aarde Nou ik heb er een ontmoet !! CORINA BEDANKT VOOR DE RESPECTVOLLE DIENST VAN MIJN LIEVE BROER WOUT CARLA ,TASJA ,PLUISJE EN ZWARTJE

Meer lezen
Carla van Exel
Geertruidenberg
16-08-2022
10

Meteen bij het eerste telefonische contact hadden mijn broer en ik een 'klik' met Els Heijkant. Ook mijn moeder had dat gevoel toen Els de eerste keer bij haar thuis kwam om de organisatie van de uitvaart van mijn vader te begeleiden. Els voelde heel snel aan wat we voor ogen hadden en nam alle tijd voor de verhalen die mijn moeder graag kwijt wilde. Ook daarna is het contact heel fijn en soepel verlopen: snelle reactie op onze WhatsApp- en e-mailberichten, ook 's avonds en in het weekend. Dank je Els, mede dankzij jouw fijne begeleiding voor en tijdens de crematie kunnen we voor altijd troost putten uit een prachtig afscheid.

Meer lezen
Ankie
Oosterhout
10-08-2022
8

Dat het niet beter kan.

Meer lezen
Jan
Oosterhout
17-06-2022
9

Een ontmoeting met twee mensen die betrokken zijn bij jou en je familie rondom het overlijden van onze moeder/Oma. Corina neemt soms lastige gesprekken met derde van ons over. Om toch een mooie uitvaart te organiseren. Els denk mee in het uitleggen wat doodgaan voor een kindje van 3 betekend en geeft zo maar twee boekjes die dat voor zo'n klein mannetje inzichtelijk en begrijpelijk maakt zonder dat het eng wordt. Met Corina ontstond er snel een band waarin geen vraag te gek is om te stellen. De verzorging van moeder werd dagelijks uitgevoerd tijdens de periode van opbaren. Zodat rouwbezoek steeds een netjes verzorgde moeder konden ontmoeten. Waar ik persoonlijk wel aan moest wennen is de huidige tijd. Dat vrijwel alles digitaal gaat via Mail of Whatsapp. Maar nogmaals dat zegt niets over de betrokkenheid van Corina en Els, maar meer over mij. Terugkijkend op de periode van het afscheid van onze Moeder/ Oma waren Els en Corina een baken waar we steeds op terug konden vallen. zodat we gezamenlijk een mooie passende wijzen het leven van Moeder/Oma hebben kunnen vieren. Dank je wel Corina en Els.

Meer lezen
Michel
Rosmalen
20-05-2022
10

Monuta als bedrijf heeft ons zeer goed geholpen rondom de uitvaart, die review heb ik geschreven op een andere pagina. Deze review is heel specifiek voor Els Heijkant en haar goede zorgen. Zij heeft er als woordienstbegeleider voor gezorgd dat de rode draad van onze verhalen duidelijk werd, en ze heeft die draad met haar eigen teksten versterkt. De manier waarop ze schreef, voelde aan alsof ze mijn vader persoonlijk gekend heeft. De manier waarop ze het voorgedragen heeft tijdens de uitvaart, was respectvol en bescheiden, alsof ze niet de leiding hoefde te nemen in het hele afscheidsproces. Wij hebben tot drie dagen na de uitvaart complimenten gekregen over de intieme, persoonlijke en integere vorm van de uitvaart, hoe de organisatie het geregeld heeft, en specifiek over de manier waarop Els de ‘dienst’ geleid heeft.

Meer lezen
Misja
Baarle-Nassau
03-05-2022