Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0800 023 05 50

Team Monuta
Zaanstad

Onze uitvaartverzorgers

Roel van der Wielen

Na een overlijden, in gevoel van verschillende emoties, komt er veel regelwerk op u af. Ik begrijp dit als geen ander. Helaas heb ik al heel vroeg te maken gekregen met de verwerking van het rouwproces. Toen ik vijftien jaar was overleed mijn moeder aan de gevolgen van hartfalen. In de jaren daarna verloor in zowel mijn vader als mijn zoontje in een korte periode. Het leerde mij dat niet ieder rouwproces hetzelfde is en dat iedereen hier op een andere manier mee omgaat. Nu ik iets meer levenservaring bezit, kreeg ik meer en meer het gevoel dat ik hier iets mee moest gaan doen. Ik vond dit terug in het vak van uitvaartverzorger.

Als uitvaartverzorger haal ik de meeste voldoening en kracht uit het mogen begeleiden en ondersteunen van mensen. In welke vorm dan ook. Het doet mij goed wanneer ik van nabestaanden te horen krijg dat de uitvaart mooi en respectvol was geregeld. Dat ik me volop voor de familie heb ingezet, het vertrouwd voelde en dat ik daarnaast alle praktische zaken geruisloos heb kunnen regelen. Ik vind het fijn dat ik de nabestaanden zo de tijd geef om afscheid te kunnen nemen van hun overleden dierbare.

Mijn doel is om een mooi, warm en passend afscheid te verzorgen die steun en troost biedt. Dit kan ik samen met de nabestaanden bereiken door te kijken naar de leefstijl en wensen van de overledene. Ik hoop dat u open staat voor mij om u mogen te begeleiden in deze zware periode.

Jade Schuurman

Mijn naam is Jade Schuurman. Geboren in de kraamkliniek van Wormerveer en opgegroeid in Westzaan en Zaandijk. Sinds 2008 ben ik woonachtig in Assendelft. Hierdoor heb ik mijzelf altijd sterk verbonden gevoeld met deze prachtige regio. Na even in Turkije woonachtig geweest te zijn ben ik weer neergestreken in Assendelft. Het mooiste compliment dat ik als uitvaartverzorger heb gekregen is dat ik compassievol ben, oplossingsgericht te werk ga en dat ik zeer betrokken ben.

Ik vind het een eer om samen met de familie vorm te mogen geven aan een afscheid dat echt past bij hun dierbare. Ik vind het belangrijk dat mensen met een goed gevoel op dit afscheid terug kunnen kijken en draag daar graag mijn steentje aan bij.