Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
075 - 612 80 02

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Jade Schuurman gemiddeld met een

9,7
31 beoordelingen
100% beveelt Monuta Jade Schuurman aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Marion, mijn vrouw, regisseerde haar eigen crematie op haar manier. Jade inventariseerde de mogelijkheden zoals , welke kist , bloemstukken , liederen en we hebben samen met Marion in de hoofdrol de overlijdens kaart opgesteld. Marion had al veel voorbereid waardoor we al snel konden bekijken hoe de kaart eruit zou komen te zien, inclusief de teksten. Ook werden de mogelijkheden qua condoleren , afscheid nemen in kleine kring en de crematie zelf besproken en vastgelegd waar Marion bij was. Dit gaf haar een gerust gevoel dat dit goed geregeld was en kon zich overgeven naar haar laatste en moeilijkste opdracht. De begeleiding van Jade was prima , heeft mooi en duidelijk gesproken tijdens de crematie en zij stuurde bij waar nodig was.

Meer lezen
Jos Noordeloos
Wormerveer
20-09-2022
10

Jade was erg fijn in de benadering legde alles goed uit. Ook was zij oprecht geïnteresseerd hoe het met ons ging na de uitvaart. Ze heeft alles wat zij voor ons kon regelen geregeld. Wij vonden haar erg fijn bij de begeleiding.

Meer lezen
Lynette
Midwoud
03-09-2022
9

Fijn persoon, doortastend, en heeft in het gehele traject zich er prettig en begripvol ingesteld.

Meer lezen
J.A. Peters
Beverwijk
15-07-2022
10

Het overlijden van mijn man kwam toch nog zeer onverwachts. Jade was mijn uitvaartverzorgster en ik kan niet anders zeggen dat zij mij geweldig heeft geholpen. Jade luistert zeer goed en helpt je met de uitvaartwensen op een zeer goede manier. De gehele verzorging is naar mijn zin gegaan. Zo heb ik mijn man een heel mooi afscheid kunnen geven. Lieve Jade, Bedankt voor alle goede zorgen. Bedankt voor het afrondend gesprek, enige tijd na de uitvaart. Bedankt voor het mooie jade olifantje. Bedankt, je bent een top vrouw en uitermate geschikt voor dit moeilijke en zware werk.

Meer lezen
Anja
Beverwijk
10-07-2022
10

Gewoon perfect geregeld en uitgevoerd

Meer lezen
Ton
Zaandam
17-05-2022
10

Jade is een lieve warme en respectvolle vrouw ,ze luistert goed naar je en geeft je een bepaalde rust. Zij heeft ons enorm goed begeleid en ook tijdens de uitvaart alles tot in de puntjes fantastisch geregeld.

Meer lezen
Astrid
Lisse
17-05-2022
10

Jade heeft ons ontzettend goed en fijn geholpen bij het afscheid van onze vader. Alles was heel duidelijk uitgelegd en Jade heeft ons veel werk uit handen genomen. Jade is heel nauwkeurig en respectvol en heel prettig in de omgang, ze is belangstellend denkt met je mee en is fijn om mee te praten. Ook de nazorg van Jade was ontzettend fijn wat ons ook weer rust heeft gegeven.

Meer lezen
Emiel
Maarssen
05-05-2022
10

Jade was zeer informatief gaf goede tips en waaraan te denken... De bespreking was duidelijk en de kosten heel overzichtelijk. Zij is een prettig mens die de jyiste toon weet te zetten. Ook tijdens de crematieplechtigheid niets dan lof hoe zij de leiding nam en ons begeleide. Ook na de plechtigheid is zij nog langs geweest om te kijken hoe het ging en hoe de ervaring was geweest. Jade is een toppert

Meer lezen
Edwin Bakker
Velserbroek
02-05-2022
10

Het voelde ontzettend goed hoe Jade ons heeft bijgestaan in deze moeilijke periode. Jade heeft ons heel goed begeleid bij het afscheid nemen van onze lieve man en vader. De nazorg hebben wij ook ervaren als heel erg prettig en daarbij ook bij de hulp van praktische zaken. Ze heeft een goed luisterend oor, is belangstellend en is heel fijn om mee te praten en om te gaan.

Meer lezen
Henny Tjipjes
Krommenie
16-04-2022