Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
075 - 612 80 02

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Jade Schuurman gemiddeld met een

9,7
51 beoordelingen
100% beveelt Monuta Jade Schuurman aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

WE WAREN UITSTEKEND BEGELEID EN ONDERSTEUND DOOR JADA . IK HEB MONUTA DIENSTVERLENING ALS HARTVERWARMEND EN EALS EEN ECHTE STEUN ONTVANGEN ALLES WAS TOT IN DE PUNTJES UITSTEKEND GOED GEREGELD EN VERZORGD . DANK VOOR ALLES,, EN IN HET BIJZONDER NAAR JADA TOE DANKJEWEL !

Meer lezen
Audrey Oosterwolde
weesp
16-05-2024
10

Wij hebben het contact en samenwerking met Jade ervaren als: warm, respectvol, invoelend, persoonlijk, op maat, ontzorgend en professioneel! De goede nazorg en afronding is hier tevens een onderdeel van, dankjewel!

Meer lezen
Henna
Amsterdam
03-05-2024
10

We werden goed geholpen en Jade had alle tijd.

Meer lezen
Wendy Trappmann
Beverwijk
18-03-2024
10

Na het overlijden van mijn vader heeft Jade ons bijgestaan. Ze is een prettig persoon die professioneel én menselijk in contact is. Jade is serieus in de zaken die ze regeld met (gelukkig) ook gevoel voor humor. Verder is ze duidelijk maar zoekt (en geeft) ze ook de ruimte om wensen te bespreken en waar mogelijk uit te voeren. Als familie zijn we zeer tevreden over de het contact met Jade.

Meer lezen
Mirjam
Amsterdam
11-01-2024
10

Het is raar, maar fijn dat een persoon zo'n moeilijke situatie toch zo prettig kan laten verlopen. Ben elke dag opnieuw weer zo blij dat Jade de aangewezen uitvaartverzorgster is geweest bij mijn vader. Ondanks dat ik natuurlijk niemand een overlijden gun, gun ik wel alle nabestaanden de zorg van Jade. Nogmaals duizendmaal dank hiervoor!

Meer lezen
Bernice
Amsterdam
02-01-2024
10

Mijn moeder haar uitvaart was geregeld door Roel (ook goed gedaan). Jade heeft het op en andere manier gedaan en ik vond het fijn dat zij mijn en dochters toespraak wilde doen heel erg fijn.

Meer lezen
Willem
Amsterdam
04-11-2023
10

Wij kunnen niet anders zeggen dat bij zowel onze moeder en vader alles perfect geregeld is door uitvaartverzorgster Jade Schuurman. Zowel contact voor, tijdens en na de uitvaart. We zijn zeer tevreden en kijken terug op waardige afscheid, geheel volgens wens van onze moeder in Januari 2023 en onze vader in Juli 2023. Wij kunnen Jade Schuurman (Monuta) dan ook zeer zeker aanbevelen. Jade bedankt voor alle goede zorgen .

Meer lezen
Bianca van der Beek
Hoorn
05-09-2023
10

Ik heb een uitstekende ervaring gehad met Jade Schuurman als uitvaart ondernemer/begeleidster. Jade heeft ons vanaf het moment dat ik haar belde om het overlijden van mijn moeder te melden tot de nazorg geweldig geholpen. Alle aandacht, tijd en alle vragen die we hadden was ze er voor ons. Ik kan en zal Jade zeker aanbevelen bij anderen.Jade is een topper!

Meer lezen
Anarilda
Almere
04-09-2023
9

Ik heb de samenwerking als goed ervaren Er werd naar me geluisterd. Dingen werden goed uitgelegd Contact was goed

Meer lezen
Sandra vanderveen
Wormer
15-08-2023