Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
075 - 612 80 02

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Jade Schuurman gemiddeld met een

9,7
46 beoordelingen
100% beveelt Monuta Jade Schuurman aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Mijn moeder haar uitvaart was geregeld door Roel (ook goed gedaan). Jade heeft het op en andere manier gedaan en ik vond het fijn dat zij mijn en dochters toespraak wilde doen heel erg fijn.

Meer lezen
Willem
Amsterdam
04-11-2023
10

Wij kunnen niet anders zeggen dat bij zowel onze moeder en vader alles perfect geregeld is door uitvaartverzorgster Jade Schuurman. Zowel contact voor, tijdens en na de uitvaart. We zijn zeer tevreden en kijken terug op waardige afscheid, geheel volgens wens van onze moeder in Januari 2023 en onze vader in Juli 2023. Wij kunnen Jade Schuurman (Monuta) dan ook zeer zeker aanbevelen. Jade bedankt voor alle goede zorgen .

Meer lezen
Bianca van der Beek
Hoorn
05-09-2023
10

Ik heb een uitstekende ervaring gehad met Jade Schuurman als uitvaart ondernemer/begeleidster. Jade heeft ons vanaf het moment dat ik haar belde om het overlijden van mijn moeder te melden tot de nazorg geweldig geholpen. Alle aandacht, tijd en alle vragen die we hadden was ze er voor ons. Ik kan en zal Jade zeker aanbevelen bij anderen.Jade is een topper!

Meer lezen
Anarilda
Almere
04-09-2023
9

Ik heb de samenwerking als goed ervaren Er werd naar me geluisterd. Dingen werden goed uitgelegd Contact was goed

Meer lezen
Sandra vanderveen
Wormer
15-08-2023
9

Jade heeft ons super begeleidt! Alles was duidelijk en alles wat we hadden afgesproken werd netjes verzorgd. Ik had geen betere uitvaart begeleiding kunnen wensen!

Meer lezen
Riano
Heemskerk
15-08-2023
10

Van het begin tot het einde een prettige en behulpzame dame.

Meer lezen
John
Den Haag
19-06-2023
10

Dank je wel Jade. Je bent een topper!

Meer lezen
Yogesh
Wormerveer
12-05-2023
9

Jade was zeer behulpzaam in het traject van afscheid nemen en alle emoties en handelingen die daarbij komen kijken. Ze is warm, professioneel en gelukkig niet zonder humor.

Meer lezen
Willemijn
Alkmaar
12-04-2023
10

Jade is zeer persoonlijk betrokken,en neemt veel zorg uit handen. Na een nare ervaring met een andere uitvaartverzorger,was dit een verademing. Jade is zeer goed in haar vak

Meer lezen
Carla
Zaandijk
29-03-2023