Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
075 - 612 80 02

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Jade Schuurman gemiddeld met een

9,7
27 beoordelingen
100% beveelt Monuta Jade Schuurman aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Gewoon perfect geregeld en uitgevoerd

Meer lezen
Ton
Zaandam
17-05-2022
10

Jade is een lieve warme en respectvolle vrouw ,ze luistert goed naar je en geeft je een bepaalde rust. Zij heeft ons enorm goed begeleid en ook tijdens de uitvaart alles tot in de puntjes fantastisch geregeld.

Meer lezen
Astrid
Lisse
17-05-2022
10

Jade heeft ons ontzettend goed en fijn geholpen bij het afscheid van onze vader. Alles was heel duidelijk uitgelegd en Jade heeft ons veel werk uit handen genomen. Jade is heel nauwkeurig en respectvol en heel prettig in de omgang, ze is belangstellend denkt met je mee en is fijn om mee te praten. Ook de nazorg van Jade was ontzettend fijn wat ons ook weer rust heeft gegeven.

Meer lezen
Emiel
Maarssen
05-05-2022
10

Jade was zeer informatief gaf goede tips en waaraan te denken... De bespreking was duidelijk en de kosten heel overzichtelijk. Zij is een prettig mens die de jyiste toon weet te zetten. Ook tijdens de crematieplechtigheid niets dan lof hoe zij de leiding nam en ons begeleide. Ook na de plechtigheid is zij nog langs geweest om te kijken hoe het ging en hoe de ervaring was geweest. Jade is een toppert

Meer lezen
Edwin Bakker
Velserbroek
02-05-2022
10

Het voelde ontzettend goed hoe Jade ons heeft bijgestaan in deze moeilijke periode. Jade heeft ons heel goed begeleid bij het afscheid nemen van onze lieve man en vader. De nazorg hebben wij ook ervaren als heel erg prettig en daarbij ook bij de hulp van praktische zaken. Ze heeft een goed luisterend oor, is belangstellend en is heel fijn om mee te praten en om te gaan.

Meer lezen
Henny Tjipjes
Krommenie
16-04-2022
9

Mevrouw Schuurman heeft ons zeer goed geholpen bij het proces. Wij hebben haar ook ervaren als een liefdevol, behulpzaam, zorgzaam, rustig en respectvol persoon wie zeker de tijd neemt om alles tot in de puntjes te regelen!

Meer lezen
Natasja
Assendelft
16-04-2022
10

Jade heeft de uitvaart van onze man en vader geregeld precies zoals hij het zou willen en wat voor ons ook goed voelde! Ook daar is zij persoonlijk in betrokken om de nabestaanden bij te staan in wat voor ons goed voelde, voor een mooi en waardig afscheid zoals mijn vader het wilde en voor ons een stukje te kunnen afsluiten. Tijdens de bespreking heeft zij rustig uitgelegd wat de mogelijkheden waren, wat ons duidelijkheid en overzicht gaf en een stuk rust. Ondanks het verdriet hebben wij er een warm gevoel aan overgehouden hoe Jade dit afscheid tot in de puntjes heeft verzorgd en hebben wij zeer veel steun aan haar gehad en nog steeds in deze moeilijke periode.

Meer lezen
Natasja Jacobs
Assendelft
16-04-2022
9

Jade heeft ons zeer goed bijgestaan, altijd bereikbaar, alle nodige hulp geboden, top geregeld.

Meer lezen
Fred
Zaandam
28-03-2022
10

We zijn blij dat alle moeilijke stappen die je moet nemen bij een crematie uit handen genomen zijn. Daardoor hebben we er een hele mooie dag kunnen maken om afscheid van onze vader te kunnen nemen.

Meer lezen
Nicole levie
Hoorn
28-03-2022