Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
075 - 612 80 02

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Jade Schuurman gemiddeld met een

9,7
40 beoordelingen
100% beveelt Monuta Jade Schuurman aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Dank je wel Jade. Je bent een topper!

Meer lezen
Yogesh
Wormerveer
12-05-2023
9

Jade was zeer behulpzaam in het traject van afscheid nemen en alle emoties en handelingen die daarbij komen kijken. Ze is warm, professioneel en gelukkig niet zonder humor.

Meer lezen
Willemijn
Alkmaar
12-04-2023
10

Jade is zeer persoonlijk betrokken,en neemt veel zorg uit handen. Na een nare ervaring met een andere uitvaartverzorger,was dit een verademing. Jade is zeer goed in haar vak

Meer lezen
Carla
Zaandijk
29-03-2023
9

Jade heeft veel voor ons betekend Fijne duidelijke begeleiding, veel meegedacht en veel uit handen genomen. Ze heeft gezorgd dat de uitvaart geheel naar al onze wensen is verlopen.

Meer lezen
Ria
Amsterdam
26-02-2023
10

Na een eerdere ervaring met Jade Schuurman, hebben we haar ook nu gevraagd om ons wederom bij te staan. Belangrijkste voor ons was dat in een periode als deze, dat degeen die je wensen gaat behartigen ook goed benader- en bereikbaar is. En dat was zeker het geval. Daarnaast is alles goed geregeld op een, voor zover dat kan in een situatie als deze, fijne prettige manier. Zeer tevreden.

Meer lezen
Fred
Zaandam
15-02-2023
10

De begeleiding van de uitvaart is met heel veel liefde en zorg door Jade gedaan. Wij hadden de afgelopen periode al eerder goede ervaringen met Jade gehad en dan was de keuze voor een perfecte uitvaartverzorging van Monuta met Jade Schuurman snel gemaakt. Zo wil je geholpen worden met een uitvaart, die op zich al lastig is. Superlatieven tekort

Meer lezen
Han
Krommenie
05-02-2023
10

Fijn persoon m, geeft rust en overzicht

Meer lezen
Johan
Broek in waterland
01-02-2023
10

Hele goede ervaring met Jade, onze uitvaart verzorgster. Ze heeft ons goed ondersteund, een prettige dame in de omgang. Jade reageerde snel, wanneer we met vragen zaten. Heel fijn. houden een prettig gevoel over aan de uitvaart. Ze heeft mooi gesproken tijdens de uitvaart van onze moeder. Hoewel Jade een erg aardige dame is, hopen we haar voorlopig niet meer te zien.

Meer lezen
Dennis
Amstelveen
15-12-2022
10

Na het plotselinge overlijden van mijn vrouw, onze (schoon)moeder kwam Jade bij ons langs. Ze heeft ons uitstekend geholpen. Van de uitleg hoe het precies in zijn werk gaat, tot de vragen die we hadden. Overal kwam een antwoord op of een uitleg. Wat wij erg fijn vonden was dat niet alles in één dag ging, maar verdeeld over twee dagen. Dan heb je de rust om zaken uit te zoeken. Ook de begeleiding bij de familiekamer hebben we zeer prettig ervaren evenals de nazorg na de uitvaart. Voor ons is Jade een aanrader.

Meer lezen
Fam. Verkerk
Hoorn
24-11-2022