Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
075 - 612 80 02

Team Monuta
Jade Schuurman

Onze uitvaartverzorgers

Jade Schuurman

Mijn naam is Jade Schuurman. Geboren in de kraamkliniek van Wormerveer en opgegroeid in Westzaan en Zaandijk. Sinds 2008 ben ik woonachtig in Assendelft. Hierdoor heb ik mijzelf altijd sterk verbonden gevoeld met deze prachtige regio. Na even in Turkije woonachtig geweest te zijn ben ik weer neergestreken in Assendelft. Het mooiste compliment dat ik als uitvaartverzorger heb gekregen is dat ik compassievol ben, oplossingsgericht te werk ga en dat ik zeer betrokken ben.

Ik vind het een eer om samen met de familie vorm te mogen geven aan een afscheid dat echt past bij hun dierbare. Ik vind het belangrijk dat mensen met een goed gevoel op dit afscheid terug kunnen kijken en draag daar graag mijn steentje aan bij.