Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
075 - 612 80 02

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Opbaarkist met bloemstuk

Begrafenis regelen in de Zaanstreek

U kunt op verschillende plekken de begrafenis regelen in de Zaanstreek. Denk bijvoorbeeld aan de gemeentelijke begraafplaats in Zaandam. Een prachtig groen gelegen begraafplaats naast het crematorium van Zaandam. De afscheidsdienst kan vaak bij de begraafplaats plaatsvinden. U kunt ook kiezen voor natuur begraven. Het lichaam wordt dan op een natuurlijk wijze teruggegeven aan de natuur. In de omgeving kunnen wij een natuurbegrafenis regelen bij de natuurbegraafplaats Geestmerloo, gelegen vlak boven Alkmaar.

075 - 612 80 02
Rouwbloemen worden op kist geplaatst

Crematie regelen in de Zaanstreek

Voor het regelen van een crematie kunt u terecht in Afscheidshuis en Crematorium Sterrenheuvel in Haarlem. Hier is ook een 24-uurskamer aanwezig, zodat u de overledene ten alle tijde kunt bezoeken. Ook kunt u terecht bij Crematorium Zaandam, wat vertrouwd en dichtbij is. Elk van deze crematoria heeft een eigen sfeer, van strak modern tot warm klassiek en huiselijk. Wij gaan altijd met u mee naar het crematorium, zodat we u kunnen bijstaan. Kiest u voor een ander crematorium in het land? Ook dat is geen enkel probleem, wij leggen de contacten en regelen het afscheid zoals en waar u dat wenst.

075 - 612 80 02
Kistdragers lopen met kist

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart in de Zaanstreek? Neem gerust contact op. Voor het melden van een overlijden kunt u dag en nacht bellen.

075 - 612 80 02