Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
075 - 612 80 02

Recente beoordelingen

9,7

Gebaseerd op 27 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

Ton
17-05-2022

Gewoon perfect geregeld en uitgevoerd

Lees meer

Astrid
17-05-2022

Jade is een lieve warme en respectvolle vrouw ,ze luistert goed naar je en geeft je een bepaalde rust. Zij heeft ons enorm goed begeleid en ook tijdens de uitvaart alles tot in de puntjes fantastisch geregeld.

Lees meer

Emiel
05-05-2022

Jade heeft ons ontzettend goed en fijn geholpen bij het afscheid van onze vader. Alles was heel duidelijk uitgelegd en Jade heeft ons veel werk uit handen genomen. Jade is heel nauwkeurig en respectvol en heel prettig in de omgang, ze is belangstellend denkt met je mee en is fijn om mee te praten. Ook de nazorg van Jade was ontzettend fijn wat ons ook weer rust heeft gegeven.

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in de Zaanstreek

De periode rondom het overlijden van een dierbare is een zware tijd. Er moet in relatief korte tijd veel geregeld worden en u komt voor soms moeilijke beslissingen te staan. Uitvaartverzorger Monuta Jade Schuurman is er in deze moeilijk periode voor u. Voor een uitvaart in de regio Zaanstreek. Jade Schuurman is een betrokken uitvaartverzorger die graag met u meedenkt en voor u klaar staat. Als houvast op zowel praktisch als emotioneel gebied. Samen creëren we een passend afscheid dat past bij uw overleden dierbare. Ook als u niet of ergens anders verzekerd bent. Monuta Jade Schuurman is er voor u. Voor, tijdens en na de uitvaart.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Jade Schuurman
Monuta Jade Schuurman
Sneeuwvlok 6A
1567 BL Assendelft
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 6.500 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf €2.995. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Jade Schuurman
Uitvaartverzorger

Jade

Schuurman

Lees meer over Jade

Lokale
partners
Monuta Jade Schuurman werkt samen met de volgende lokale partners:
Bloemist
Monica’s Flowers
Steenhouwer
Bart Natuursteen
Steenhouwer
Cees Woud Natuursteen
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta Jade Schuurman?
U kunt terecht bij Monuta Jade Schuurman voor het regelen van een uitvaart in Zaanstad en omgeving.