Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
075 - 612 80 02

Recente beoordelingen

9,7

Gebaseerd op 31 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

Jos Noordeloos
20-09-2022

Marion, mijn vrouw, regisseerde haar eigen crematie op haar manier. Jade inventariseerde de mogelijkheden zoals , welke kist , bloemstukken , liederen en we hebben samen met Marion in de hoofdrol de overlijdens kaart opgesteld. Marion had al veel voorbereid waardoor we al snel konden bekijken hoe de kaart eruit zou komen te zien, inclusief de teksten. Ook werden de mogelijkheden qua condoleren , afscheid nemen in kleine kring en de crematie zelf besproken en vastgelegd waar Marion bij was. Dit gaf haar een gerust gevoel dat dit goed geregeld was en kon zich overgeven naar haar laatste en moeilijkste opdracht. De begeleiding van Jade was prima , heeft mooi en duidelijk gesproken tijdens de crematie en zij stuurde bij waar nodig was.

Lees meer

Lynette
03-09-2022

Jade was erg fijn in de benadering legde alles goed uit. Ook was zij oprecht geïnteresseerd hoe het met ons ging na de uitvaart. Ze heeft alles wat zij voor ons kon regelen geregeld. Wij vonden haar erg fijn bij de begeleiding.

Lees meer

J.A. Peters
15-07-2022

Fijn persoon, doortastend, en heeft in het gehele traject zich er prettig en begripvol ingesteld.

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in de Zaanstreek

De periode rondom het overlijden van een dierbare is een zware tijd. Er moet in relatief korte tijd veel geregeld worden en u komt voor soms moeilijke beslissingen te staan. Uitvaartverzorger Monuta Jade Schuurman is er in deze moeilijk periode voor u. Voor een uitvaart in de regio Zaanstreek. Jade Schuurman is een betrokken uitvaartverzorger die graag met u meedenkt en voor u klaar staat. Als houvast op zowel praktisch als emotioneel gebied. Samen creëren we een passend afscheid dat past bij uw overleden dierbare. Ook als u niet of ergens anders verzekerd bent. Monuta Jade Schuurman is er voor u. Voor, tijdens en na de uitvaart.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Jade Schuurman
Monuta Jade Schuurman
Sneeuwvlok 6A
1567 BL Assendelft
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 6.500 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf €2.995. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Jade Schuurman
Uitvaartverzorger

Jade

Schuurman

Lees meer over Jade

Vijf klantbeloften van Monuta

1
Altijd een persoonlijk afscheid
Wij maken van elk afscheid een persoonlijk afscheid. Precies zoals u het wilt. Dat begint met duidelijkheid. Daarom kunt u bij ons uw uitvaartwensen vastleggen. Online of in een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen.
2
Eén vertrouwd gezicht
Afscheid is meer dan een uitvaart alleen. Wij zorgen hierbij, van begin tot het eind, voor één vast aanspreekpunt. Eén vertrouwd gezicht. Iemand die de tijd neemt, luistert en meedenkt. En altijd rechtstreeks bereikbaar is voor al uw vragen.
3
Liefdevolle verzorging
Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om iedereen persoonlijk en liefdevol te verzorgen. Met de juiste aandacht en respect. Als u wilt, kunt u bij dit bijzondere moment aanwezig zijn en assisteren. Ook zorgen wij voor een liefdevolle opbaring, bij u thuis, in het uitvaartcentrum of op een andere door u gekozen plek.
4
Een persoonlijk draaiboek
Alles wat we met u afspreken, leggen we vast in een persoonlijk draaiboek. Zo heeft u stap voor stap inzicht in het verloop van de uitvaart. Dat geeft rust en houvast rondom het afscheid.
5
Geen financiële verrassingen
We geven u helder inzicht in alle mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Zo houdt u het overzicht en kunt u kiezen wat het beste bij u past. U ontvangt vooraf altijd een heldere prijsopgave. En wij garanderen geen financiële verrassingen achteraf.
Lokale
partners
Monuta Jade Schuurman werkt samen met de volgende lokale partners:
Bloemist
Monica’s Flowers
Steenhouwer
Bart Natuursteen
Steenhouwer
Cees Woud Natuursteen
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta Jade Schuurman?
U kunt terecht bij Monuta Jade Schuurman voor het regelen van een uitvaart in Zaanstad en omgeving.