Mijn naam is Juliette Poelmann-Magis en ik woon in Helmond. Na 23 jaar werkzaam te zijn geweest in het Elkerliek ziekenhuis in Helmond, was het tijd om een andere stap in mijn leven te nemen. De afgelopen jaren heb ik op de afdelingen chirurgie, oncologie en spoedeisende hulp gewerkt.

Regelmatig heb ik met het verlies van dierbaren te maken gehad en heb ik de nabestaanden zijdelings bijgestaan. In de verdrietige en intense periode waarin mijn vader overleed, raakte ik steeds meer bewust van de meerwaarde van de begrafenisondernemer. Ik wil me daarom graag inzetten om de uitvaart zo waardig mogelijk en met respect voor de overledene uit te voeren.

In een persoonlijk gesprek luister ik naar uw wensen en behoeften. Samen met u geef ik vorm aan een persoonlijke uitvaart. Ik neem u graag de zorg uit handen. U mag 24 uur per dag, 7 dagen per week een beroep op mij doen. Ik sta altijd voor u klaar.

Register Uitvaartverzorger

Ik ben opgenomen in het Register voor gecertificeerde Uitvaartverzorgers van de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg (SKU). Hiermee weten nabestaanden zeker dat mijn dienstverlening voldoet aan de eisen die de SKU stelt aan een bekwame en deskundige uitvaartverzorger. 

Keurmerk Uitvaartzorg

Ik ben er trots op dat ik het Keurmerk Uitvaartzorg mag dragen. Een uitvaartondernemer die voldoet aan het keurmerk wordt elk jaar getoetst op enkele strenge eisen. Zo bent u zeker van kwaliteit.

Meer informatie?

Voor vrijblijvend meer informatie kunt u mij dag en nacht bellen op 0492 – 66 60 00. Ik sta voor u klaar.