Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0492 - 66 60 00

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Voorgesprek
Maak nu een afspraak
Monuta Magis uitvaart regelen

Begrafenis regelen in Helmond

Nog steeds kiezen veel mensen voor een begrafenis. Vaak heeft de keuze voor een begrafenis met het gevoel of het geloof van mensen te maken. Ook als er al een graf is en de overledene wil hierin worden bijgezet, wordt gekozen voor begraven. Bijna elke kerk heeft een eigen begraafplaats. Monuta Magis staat voor u klaar wanneer wij een begrafenis regelen in Helmond of Laarbeek. Wij hebben nauw contact met de pastors in de regio Helmond en weten hierdoor wat de mogelijkheden zijn. Ook voor een niet-kerkelijke begrafenis kunt u vanzelfsprekend in onze regio terecht. Wij helpen u graag in het maken van een keuze voor een begraafplaats in Helmond of Laarbeek.

0492 - 66 60 00
Monuta Magis uitvaart regelen

Crematie regelen in Helmond

In Helmond en Laarbeek kiest 80% voor een crematie en 20% voor een begrafenis. Wilt u hulp bij het regelen van een crematie? Monuta Magis staat dag en nacht voor u klaar. U bent vrij in uw keuze van crematoria. Zo kunt u de crematie regelen bij Crematorium Berkendonk in Helmond, maar ook in een ander crematorium in de regio. U kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om de afscheidsdienst op de door u gewenste locatie te regelen, om vervolgens te vertrekken naar het crematorium. Er is meer mogelijk dan u denkt, wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

0492 - 66 60 00
magis-uitvaartregelen-koffieuurtje
Koffie-uurtje voor nabestaanden

Er komt van alles op u af als u een dierbare heeft verloren. Juist dan zijn familie en lieve vrienden een grote steun. Na verloop van tijd pakt iedereen echter zijn dagelijkse bezigheden weer op. Het leven gaat tenslotte door. Maar het gemis van uw dierbare blijft en wordt misschien zelfs heviger nadat die eerste hectische weken voorbij zijn. Dagen lijken soms eindeloos te duren. Daarom besloten wij de bakkie-troost-zondagen’ in het leven te roepen op elke eerste zondag van de maand in ons uitvaartcentrum in Helmond aan de Warandelaan 62.

Even bijpraten

Wij merken dat vooral zondag een dag is waarop nabestaanden zich alleen voelen. Wat afleiding zou dan welkom zijn. Daarom organiseren wij elke eerste zondag van de maand een inloop-koffie-uurtje in het uitvaartcentrum. Dan staat tussen 13.00 en 15.00 uur de koffie voor u klaar. Nabestaanden die behoefte hebben de zinnen even te verzetten zijn van harte welkom. Het heet dan misschien een koffie-uurtje, maar of u een kwartiertje of twee uur blijft, bepaalt u helemaal zelf. Hetzelfde geldt voor de gespreksonderwerpen. Niets ligt vast. Het gaat juist om het ongedwongen samenzijn. Aan het bakkie-troost zijn geen kosten verbonden en het is ook niet nodig u vooraf aan te melden. U gaat gewoon de deur uit voor een beetje gezelligheid.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart door Monuta Magis in de plaatsen Helmond, Aarle-Rixtel, Lieshout of Beek en Donk? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

0492 - 66 60 00