Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0492 - 66 60 00

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Groep mensen nemen afscheid op begraafplaats

Begrafenis regelen in Helmond

Soms geeft het nabestaanden een prettig gevoel om een plek te hebben om naartoe te kunnen gaan. Dat kan een reden zijn om te kiezen voor begraven. U kunt kiezen uit diverse begraafplaatsen en de afscheidsdienst houden in de kerk of op iedere andere locatie.

0492 - 66 60 00
Man tijdens begrafenisdienst

Crematie regelen in Helmond

Bij een crematie bepaalt u zelf het crematorium. U kunt de afscheidsdienst bij een crematorium in Helmond houden, maar ook op iedere andere locatie. In een klein gezelschap kunt u daarna uw dierbare begeleiden naar het crematorium waar u zelfs bij de invoering van de kist in de oven aanwezig mag zijn. In de buurt van Helmond zijn er verschillende crematoria beschikbaar. Hier zijn enkele bekende crematoria in de regio.

Crematorium Berkendonk - Helmond

Crematorium Berkendonk is gelegen aan de Berkendonk in Helmond zelf. Het is een modern crematorium met verschillende faciliteiten voor afscheidsdiensten. Ze hebben meerdere aula's, een condoleanceruimte en een ruimte voor het verstrooien van de as. Crematorium Berkendonk biedt ook de mogelijkheid voor een persoonlijke invulling van de ceremonie en verzorgt catering indien gewenst

Crematorium Heeze

Hoewel het zich niet direct in Helmond bevindt, is Crematorium Heeze een andere optie in de nabijgelegen plaats Heeze. Het crematorium biedt moderne faciliteiten en meerdere aula's voor de afscheidsdienst. Ze hebben ook een condoleanceruimte en een strooiveld. Crematorium Heeze staat bekend om zijn rustige en sfeervolle omgeving.

0492 - 66 60 00
Kistdragers lopen met kist

Meer informatie?

U kunt bij ons terecht voor een passende uitvaart in Helmond, Laarbeek, Deurne, Asten, Someren, Gemert, Bakel en Mierlo. Of het nu om een begrafenis of crematie gaat. Een uitvaart regelen doen wij voor iedereen. Ook als u niet of ergens anders bent verzekerd. Heeft u vragen over het regelen van een uitvaart, wilt u persoonlijk kennismaken of alvast uw wensen bespreken? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.

0492 - 66 60 00