Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0492 - 66 60 00

Uitvaartcentrum in Helmond

Monuta Magis werkt vanuit haar eigen uitvaartcentrum aan de Warandelaan 62 in Helmond. Haar uitvaartcentrum is geheel gerenoveerd, centraal gelegen in een mooie wijk en heeft een eigen, gratis parkeerterrein. Haar uitvaartcentrum zit inpandig in het Elkerliek ziekenhuis in Helmond. Ons uitvaartcentrum in Helmond heeft een rouwkamer en een intieme aula voor kleinschalige afscheidsdiensten. 
Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak
Image
Monuta Magis uitvaartcentrum

Rouwkamer

Het uitvaartcentrum heeft een rouwkamer. Deze rouwkamer is groot en ruim. Hier kan uw overleden dierbare worden opgebaard. U kunt uw dierbare zo vaak opzoeken als u wilt. U kunt onze uitvaartverzorgster Juliëtte hiervoor bellen, ook ’s avonds en in het weekend. Hier zijn geen kosten aan verbonden. 

0492 - 66 60 00
Image
Monuta Magis uitvaartcentrum

Aula

In de aula kan een kleine plechtigheid plaatsvinden. Er is ruimte voor een gezelschap tot 25 personen. Deze aula is voorzien van alle moderne audiovisuele middelen, zodat een afscheid, een persoonlijk afscheid wordt. De rouwkamer is ruim en netjes ingericht. Wilt u een grotere groep gasten ontvangen? Dan denken wij graag met u mee over een andere locatie.

0492 - 66 60 00