Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0492 - 66 60 00

Uitvaartcentrum in Helmond

U kunt voor een opbaring, condoleance en een kleinschalige afscheidsdienst terecht in ons uitvaartcentrum Monuta Magis aan de Warandelaan 62 in Helmond. Ons huiselijke pand bevindt zich in het Elkerliek ziekenhuis in Helmond en staat in een groene omgeving. U vindt er een warme sfeer met alle moderne mogelijkheden. Het uitvaartcentrum is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en biedt voldoende gratis parkeerplekken op het eigen parkeerterrein.
Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak
Image
Monuta Helmond ontvangstruimte
Image
Monuta Helmond ontvangstruimte
Image
monuta helmond buitenzijde

Ontvangstruimte

Bij binnenkomst in de ontvangstruimte ervaart u direct een huiselijke sfeer. U kunt plaatsnemen aan de grote tafel waarop altijd iets te eten staat en een kopje koffie of thee halen uit de koffiecorner. Houdt u bij ons de condoleance, dan kunt u uw gasten laten samenkomen in de ontvangstkamer. U kunt zonder problemen gebruikmaken van de gehele ruimte, omdat u de enige aanwezige familie bent. Voor de kinderen is er een kinderhoek waar ze afleiding kunnen vinden. Daarnaast vindt u in de ontvangstruimte een mooie hoek met een klein assortiment assieraden.

0492 - 66 60 00
Image
Monuta Helmond verzorgingsruimte

Verzorgingsruimte

De verzorging voor uw dierbare voeren wij zelfstandig en op een hoog niveau uit. Daarbij doen wij ons uiterste best om uw dierbare zo herkenbaar mogelijk te maken en volgens de meest recente foto. U mag ons als naaste ook helpen bij de laatste verzorging. Daarvoor ontvangen wij u graag in de compleet uitgeruste professionele verzorgingsruimte. Zo voeren wij samen met u de laatste verzorging uit naar uw tevredenheid.

0492 - 66 60 00
Image
Monuta Helmond huiskamer
Image
Monuta Helmond huiskamer

Huiskamer

In de grote en ruime huiskamer kunt u uw dierbare opbaren. U vindt er een fijne en rustige sfeer die u nog prettiger kunt maken door er uw persoonlijke spullen neer te zetten. In de huiskamer heeft u de mogelijkheid plaats te nemen bij de kist, maar u kunt zich ook even terugtrekken in het zithoekje aan de andere kant van de muur. Het bezoeken uw dierbare mag op ieder moment en zo vaak als uw wilt. U kunt ons dag en nacht en in het weekend bellen, zodat wij de deur voor u kunnen openen en voor u aanwezig zijn als u daar behoefte aan heeft. U betaalt hier geen extra kosten voor.

0492 - 66 60 00
Image
Monuta Helmond aula
Image
Monuta Helmond aula
Image
Monuta Helmond aula

Aula

Voor een klein en intiem samenzijn met maximaal 25 personen biedt onze aula alle mogelijkheden. Wilt u een grotere groep gasten ontvangen, dan kijken wij samen met u naar een passende andere locatie. Onze aula is voorzien van moderne audiovisuele middelen waarmee wij tijdens het afscheid foto’s en filmpjes kunnen tonen die wij als presentatie graag voor u verzorgen. Ook is het mogelijk om een mooie krans op de kist of twee bloemvazen met prachtige zijden bloemen te huren voor een sfeervolle aankleding. Of u kiest voor een bloemband om de kist waarin nabestaanden bloemen kunnen plaatsen. De intieme sfeer geeft de aanwezigen een gevoel van vertrouwen en rust. Voor ons is het van belang dat iedereen zich op zijn gemak voelt.

0492 - 66 60 00
Image
Monuta Helmond catering

Catering

Na afloop van de plechtigheid kunt u samenkomen in de ontvangstkamer om een hapje en drankje te nuttigen en na te praten met uw gasten. Wij schenken voor u het traditionele kopje koffie met cake, maar u kunt ook kiezen voor een worstenbroodje of high tea. Of u proost met een borrel op het leven dat uw dierbare heeft gehad. Wilt u graag in een klein gezelschap afscheid nemen en u na de officiële plechtigheid samenvoegen bij een groter gezelschap, dan kunnen wij voor u een andere locatie met catering verzorgen waar de andere gasten zich bevinden.

0492 - 66 60 00
Image
monuta helmond buitenzijde

Meer informatie overons uitvaartcentrum in Helmond?

U kunt bij ons terecht voor een passende uitvaart in Helmond, Laarbeek, Deurne, Asten, Someren, Gemert, Bakel en Mierlo. Of het nu om een begrafenis of crematie gaat. Een uitvaart regelen doen wij voor iedereen. Ook als u niet of ergens anders bent verzekerd. Heeft u vragen over het regelen van een uitvaart, wilt u persoonlijk kennismaken of alvast uw wensen bespreken? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.

0492 - 66 60 00