Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0492 - 66 60 00

Team Monuta
Magis

Onze uitvaartverzorgers

Juliette Poelmann - Magis

Mijn naam is Juliette Poelmann-Magis en ik woon in Helmond. Na 23 jaar werkzaam te zijn geweest in het Elkerliek ziekenhuis in Helmond, was het tijd om een andere stap in mijn leven te nemen. De afgelopen jaren heb ik op de afdelingen chirurgie, oncologie en spoedeisende hulp gewerkt. Regelmatig heb ik met het verlies van dierbaren te maken gehad en heb ik de nabestaanden zijdelings bijgestaan. In de verdrietige en intense periode waarin mijn vader overleed, raakte ik steeds meer bewust van de meerwaarde van de uitvaartondernemer. Ik wil me daarom graag inzetten om de uitvaart zo waardig mogelijk en met respect voor de overledene uit te voeren. In een persoonlijk gesprek luister ik naar uw wensen en behoeften. Samen met u geef ik vorm aan een persoonlijke uitvaart. Ik neem u graag de zorg uit handen. U mag 24 uur per dag, 7 dagen per week een beroep op mij doen. Ik sta altijd voor u klaar.

Henk van Eijndhoven

Ik wist toen ik een jaar of zeven was al dat ik uitvaartverzorger wilde worden. Een beroep voor mannen met een hoge hoed, volgens mijn moeder. Maar na wat omwegen maakte ik mijn droom waar, inmiddels alweer bijna 17 jaar geleden. Het vak van uitvaartverzorger past goed bij me. Want het regelen van een uitvaart in Landgraaf moet met zorg gebeuren. Nabestaanden moeten soms onder emotionele druk beslissingen nemen. Goede voorbereiding brengt rust en ruimte tot rouw en verwerking, maar het schept ook een band. Ook nazorg vind ik belangrijk, hier besteed ik veel tijd aan. Vaak weten nabestaanden precies hoe een afscheid eruit moet zien. Ik draag soms ideeën aan om een afscheid zo persoonlijk mogelijk te maken. Samen zoeken we naar hetgeen het best bij uw overleden dierbare past. Is dit een dienst in het dialect? Dan doe ik dat graag. Wilt u me leren kennen en uw wensen met mij bespreken? Of gewoon een informatief gesprek? Neem gerust contact met mij op.