Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0492 - 66 60 00

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Magis gemiddeld met een

9,7
56 beoordelingen
100% beveelt Monuta Magis aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Een klein afscheid waarbij zowel de Nederlandse als ook Poolse cultuur en gebruiken in acht werden genomen. Luisteren naar haar favoriete muziek en gesproken woordjes. Kijkend naar foto’s van haar die haar zo kenmerken. En na afloop buiten bellenblazen door haar zoontjes, waarbij ze kusjes en lieve woordjes naar de hemel hebben geblazen die daar bij (Moeder) Marta aankomen.

Meer lezen
Hans de Vries
Son en Breugel
24-01-2024
10

Tijn, wij willen jouw enorm bedanken voor alles wat je voor ons hebt gedaan. Als wij met vragen kwamen was het antwoord... dat regel ik. Twee grote kranen waar papa jaren mee heeft gewerkt bij de ingang. Geen probleem! Je berichtjes in de ochtend met de vraag hoe het met me ging en waar we die dag aan gingen werken. En de ochtend van mijn verjaardag 4 dagen na de afscheidsdienst een berichtje om me toch te feliciteren en steun te geven op mijn eerste verjaardag zonder papa. Zoveel steun en warmte in een ongelooflijk moeilijke tijd. Dank je wel voor alles!

Meer lezen
Wendy van de Weijer
Boekel
23-01-2024
10

bedankt voor het mooie afscheid dat jullie voor mijn vader hebben geregeld, bedankt voor het luisterend oor, respect voor en naar jullie… vanaf het moment dat we belden tot het eind was je er voor ons. Alles kon besproken worden en je nam er de tyd voor. We hebben veel complimenten gehad van iedereen gewoon omdat het zo mooi was, en heel mooi gesproken.

Meer lezen
Heidy
Helmond
18-01-2024
10

Wij willen Juliette bedanken voor haar warme, persoonlijke en betrokken manier, waarop ze Mam's begrafenis heeft geregeld. We zijn blij dat Juliette ons is aanbevolen door enkele familie leden. Ook een woord van dank voor Tijn. Jullie zijn "een goed stel".

Meer lezen
Ron van der Vorst
ELSLOO LB
02-01-2024
10

Tijn wat ben jij een fantastisch mens, je hebt ons heel persoonlijk geweldig begeleid bij het afscheid na het overlijden van Gerda, mijn vrouw. In de week welke wij als gezin hebben doorstaan voor de begrafenis was jij een steun voor ons. Je hebt steeds alle opties aangegeven en ons geholpen met de keuzes die we gemaakt hebben. Regelmatig confronteerde je me/ons met de vraag, maar wat wil jij? Ik heb je ervaren als een zeer deskundig en professionele uitvaartbegeleider. Je was er duidelijk voor ons, dat voelt aan alsof jij ons ondersteund alsof we je al jaren kennen, als een vriend. Bart

Meer lezen
Bart
Helmond
22-12-2023
10

Wij als familie zijn zeer tevreden

Meer lezen
Patrick
Peeters
18-12-2023
10

Beste Tijn, Ik wil je bedanken voor de hulp die je ons als familie hebt gegeven in deze moeilijke periode. Ik vind het bewonderenswaardig hoe je ons aangevoeld & begeleid hebt. Ik kan alleen maar met lof en tevredenheid over je praten, als dit niet zo was had ik dit je ook laten weten. Ook de tip van het bloemstuk te laten herschikken naar 2 losse stukken is echt mooi en goed gelukt. Hartstikke bedankt! Met vriendelijke groet,

Meer lezen
Rick
Helmond
02-12-2023
10

Bedankt Tijn voor de mooie , steun kaarten voor onze familie en dit mag waarderen. Je steunt ons niet alleen bij de uitvaart van mijn man, maar je steunt ons na moeilijke tijd nog.

Meer lezen
Suparat van Oosterhout/Neekrathok
Lierop
26-11-2023
10

De uitvaart van ons pap was perfect geregeld.alles wat wij wilden zat in de dienst die wij hadden.van het halen tot de crematie hebben ze aan onze wensen gedaan.julliette is echt een topper.

Meer lezen
Harald
Helmond
23-11-2023