Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0492 - 66 60 00

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Magis gemiddeld met een

9,6
18 beoordelingen
100% beveelt Monuta Magis aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Fijn en professioneel. Mooie dienst en woorden

Meer lezen
Ruud
Helmond
04-06-2022
10

In samenspraak zijn we gekomen tot een "viering van het leven" van de overledene. Zeker ook de locatie van het Grand Cafe heeft daartoe bijgedragen én de invloed van de uitvaartbegeleider.

Meer lezen
Henk Engel
's-Hertogenbosch
03-06-2022
8

Hele mooie uitvaart Ik

Meer lezen
Sandra bos
Amsterdam
03-06-2022
8

De uitvaartverzorger van Monuta was zeer meevoelend en correct. Hij had oor voor de wensen van mijn dochters en mij en dacht en hielp mee om deze te verwerkelijken. Hij had alle tijd voor ons en was zeer geduldig. Ook zijn vrouw was zeer behulpzaam en profesioneel. Mede door hun heeft mijn man en vader van mijn dochters, een ontzettend mooie uitvaart gehad.

Meer lezen
Paula
Echt
17-05-2022
10

Het zijn echte professionele lieve meelevende mensen, die houden van hun vak , om ons zo goed mogelijk te helpen met wat de wensen zijn van de overledenen. En wat er allemaal mogelijk is en wij hebben gekozen om het klein en intiem als familie afscheid te nemen bij mijn schoonmoeder, en dit kon bij hun op locatie van het mortuarium daar hebben ze voor als je het klein wilt houden of alleen met mensen waar je van houd afscheid moet nemen van een dierbaar familielid. Het was allemaal super geregeld, heel warm lief en zacht, menselijk wij kijken echt goed terug op het afscheid. Hier nog een laatste bericht voor Juliëtte en Tijn bedankt voor het mooie afscheid van onze moeder / oma/ schoonmoeder/ liefs van de familie Rooijakkers

Meer lezen
Claudia Rooijakkers
Helmond
07-03-2022
10

De uitvaartonderneemster, Juliëtte Magis, voelde ons goed aan. Ze luisterde prima naar onze wensen en stelde alles in het werk om deze uit te kunnen uitvoeren. We kijken met een heel goed gevoel op het afscheid van mijn vader terug!

Meer lezen
Carla Hanssen
Aarle-Rixtel
17-02-2022
9

5 dagen na het overlijden van mijn moeder, overleed onze zoon. Moeder was bij Dela verzekerd en daar waren verschillende dingen mis gegaan (bij verzorging en in de dienst) Dus waren wij erg alert en hebben deze fouten ook besproken met Juliette van Monuta Magies, maar het verschil was erg groot; persoonlijk bezoek (niet via een App) ook de verzorging was het verschil; moeder (eerste verzorging door ons zelf gedaan) werd opnieuw verzorgt zodat ze in de kist niet op de persoon leek die ze was. Onze zoon (ook eerste verzorging door ons zelf gedaan) lag mooier en rustiger in de kist. Ook bij de afscheidsdienst was alles mooi gegaan. Wij hebben dit ook aan verschillende verteld. Onze jongste zoon is ook direct overgestapt naar Monuta. Wij wilde dit ook wel maar op onze leeftijd niet meer slim denken wij.

Meer lezen
Martien
Helmond
17-02-2022
10

De contacten verliepen zeer correct, vriendelijk en met veel gevoel voor de situatie. Zelfs vanuit een vakantieadres werd er nog naar mij gebeld over de procedure, etc. Heel persoonlijk!

Meer lezen
Yvonne
Loosdrecht
19-01-2022
10

Juliette Magis heeft de uitvaart van mijn echtgenote perfect volgens onze wensen uitgevoerd. Ze heeft vooraf goed overleg gehad met ons, heeft zaken goed afgestemd met derde partijen en hierdoor heeft mijn vrouw de uitvaart gekregen zoals ze dat wilde en geeft ons dat een goed gevoel.

Meer lezen
Jos
Helmond
07-12-2021