Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0492 - 66 60 00

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Magis gemiddeld met een

9,7
62 beoordelingen
100% beveelt Monuta Magis aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Toen was het stil.... We wisten niet wat te zeggen, wat te doen, hoe te reageren, hoe in beweging te komen. Het nieuws dat Tamara, mijn vrouw, ons mama, onze dochter, ons nichtje, overleden was, overviel ons als een donderslag bij heldere hemel. En dan? Wat dan? Tijn Poelman, van Monuta Magis, was er voor ons. Vele gesprekken, foto's, verhalen, ideeën, gevoelens kwamen op tafel. Samen lukte het ons om het mooiste afscheid te bewerkstelligen wat in onze kracht zat. Dank je wel, Tijn, dat je er voor ons én Tamara was. Familie Kramer-Freriks

Meer lezen
Ethel
Milheeze
05-06-2024
10

Super netjes geholpen. Er is echt gekeken naar de behoefte en men heeft oog voor details. Service is super! Bedankt Tijn.

Meer lezen
Kristel
Helmond
23-05-2024
10

Ik ben erg te spreken over de betrokkenheid en empathisch vermogen van Tijn Poelmann.

Meer lezen
Ron
Helenaveen
19-05-2024
10

Onlangs werden wij geconfronteerd met het plotselinge overlijden van onze buurman. Door het ontbreken van direct betrokkenen ontstond er een complexe situatie. Het eerste contact met Tijn Poelmann van Monuta Magis daags na het overlijden voelde vertrouwd en fijn. Hij steunde ons en gaf sturing aan de ingewikkelde, niet alledaagse afwikkeling. Hij dacht mee in de mogelijkheden voor de crematie en alle zaken die hiervoor geregeld moesten worden. Uiteindelijk hebben we met hulp van Tijn voor een waardig en respectvol afscheid in kleine kring kunnen zorgen . Wij zijn Monuta Magis en met name Tijn Poelmann veel dank verschuldigd voor zijn empathie, benadering, steun en doortastendheid.

Meer lezen
Ton
Helmond
12-05-2024
10

Ik wil je enorm bedanken voor alles wat je voor de familie hebt gedaan. Hoewel ik betrokken was bij het tolken en begeleiden van de familie, wist ik niet waar te beginnen of wat te doen. Dankzij jouw kalmte, geduld en begrip van de situatie kon ik meegaan. Je hebt mij en de familie ondersteund met alle details en stond altijd klaar om onze vragen te beantwoorden. Toen je tegen mij zei: "Maak je geen zorgen, ik regel het wel", voelde ik me gerustgesteld en hoefde ik niet aan alle details te denken. De familie van de overledene is dankbaar voor je vrijgevigheid, geduld en alles wat je voor hen hebt gedaan.

Meer lezen
Zainab Alshabli
EINDHOVEN
01-05-2024
9

Wij zijn voor onze beide ouders op een hele aangename wijze geholpen in het afscheid. Ze hebben veel zorgen bij ons weggenomen.

Meer lezen
Dick
Helmond
16-03-2024
10

Een klein afscheid waarbij zowel de Nederlandse als ook Poolse cultuur en gebruiken in acht werden genomen. Luisteren naar haar favoriete muziek en gesproken woordjes. Kijkend naar foto’s van haar die haar zo kenmerken. En na afloop buiten bellenblazen door haar zoontjes, waarbij ze kusjes en lieve woordjes naar de hemel hebben geblazen die daar bij (Moeder) Marta aankomen.

Meer lezen
Hans de Vries
Son en Breugel
24-01-2024
10

Tijn, wij willen jouw enorm bedanken voor alles wat je voor ons hebt gedaan. Als wij met vragen kwamen was het antwoord... dat regel ik. Twee grote kranen waar papa jaren mee heeft gewerkt bij de ingang. Geen probleem! Je berichtjes in de ochtend met de vraag hoe het met me ging en waar we die dag aan gingen werken. En de ochtend van mijn verjaardag 4 dagen na de afscheidsdienst een berichtje om me toch te feliciteren en steun te geven op mijn eerste verjaardag zonder papa. Zoveel steun en warmte in een ongelooflijk moeilijke tijd. Dank je wel voor alles!

Meer lezen
Wendy van de Weijer
Boekel
23-01-2024
10

bedankt voor het mooie afscheid dat jullie voor mijn vader hebben geregeld, bedankt voor het luisterend oor, respect voor en naar jullie… vanaf het moment dat we belden tot het eind was je er voor ons. Alles kon besproken worden en je nam er de tyd voor. We hebben veel complimenten gehad van iedereen gewoon omdat het zo mooi was, en heel mooi gesproken.

Meer lezen
Heidy
Helmond
18-01-2024