Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0492 - 66 60 00

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Magis gemiddeld met een

9,7
29 beoordelingen
100% beveelt Monuta Magis aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

als boven

Meer lezen
Klaas
Gemert
08-01-2023
10

Juliette heeft mij geweldig goed geholpen. Ze is een sprankelende vrouw die overal aan denkt en niets aan het toeval over laat. Het is een mooi waardig afscheid geworden van mijn vrouw, waar ik met dankbaarheid aan terugdenk.

Meer lezen
Theo
Helmond
29-12-2022
10

Tijn begeleidde ons met rustig manier , betrokkenheid, luisterende oor enz totdat we een mooi afscheiddienst van mijn man, hun vader en opa is geworden. Ik had een extra wens( een lief en leed met elkaar tot het einde delen)en hij kon dit regelen. Het was heel zwaar, maar ik voelt me nu goed en ik ben trots op mezelf dat ik dit heb gedaan. Inderdaad willen we ons dierbare persoon nooit verliezen, maar het is een goede begeleing nodig om een goede afscheid nemen, is heel belangrijk voor ons, dankzij Tijn, zijn vrouw en het hele team. Dank jullie wel

Meer lezen
Suparat van Oosterhout-Neekrathok
Lierop
18-12-2022
10

Tijn heeft ons uitstekend begeleid. Complimenten, niets was teveel. We mochten hem altijd bellen voor vragen, vulde ons aan waar we niet aan gedacht hadden. Super. Ryeanne Jolande en Frank En kinderen

Meer lezen
Jolande
Helmond
19-11-2022
8

Onze uitvaart begeleidster julliette heeft in een voor erg moeilijke periode ons bijgestaan geholpen en er gewoon geweest. Erg fijn om persoonlijk zorg te ontvangen en vertrouwen dat ook de overledene met respect wordt verzorgd tot het laatste toe.

Meer lezen
Francis van Manen
Helmond
13-11-2022
10

alles was goed voor elkaar en ik heb Tijn Poelmann als een goede uitvaartverzorger ervaren.

Meer lezen
G.
Handel
01-11-2022
10

Tijd heeft ons geweldig goed geholpen. Hij denkt overal aan en laat niets aan het toeval over. Hij is er bij betrokken en komt z'n afspraken na.

Meer lezen
Bert
Handel
02-10-2022
9

Ik kijk tevreden terug op de dagen dat we de dienst van mijn man Dirk gingen regelen. Tijn heeft ons hier doorheen geholpen. Het gebeurde met een lach en een traan. Het is een mooie waardige dienst geworden om met een goed gevoel aan terug te denken.

Meer lezen
Truus
Helmond
02-10-2022
10

Tijn en Juliette, De dood is het begin van de onsterfelijkheid en vertrekt niet zonder ons te verenigen. Het brengt ons samen en is levendiger als men gelooft! Het begint met verdriet en laat ons in het afscheid nemen tussen hart en verstand de keuze hopeloos alleen of gemeenzaam verder te willen gaan. Het is een Prozess dat onderweg op reis de vele herinneringen als kleine sterren die troostend in het donker ons eigen verdriet in het licht stellt of bevriest.. Verdriet om een verlies zal ons achtergeblevenen een leven lang begeleiden. Beste Tijn en Juliette, Het emotionele moment van het laatste afscheid is ons belangrijker geworden als een prachtige kist. ( ik hoor het je nog zeggen) Als je sterven met al zijn zinnen begrijpt, toekijkt, ruikt en voelt, word je minder vatbaar voor je eigen angst en dat schept vertrouwen. Als uitvaartverzorger Heeft u daarbij een groot bijdrage geleverd van hart tot hart. Antoine Cleutjens

Meer lezen
Antoine
Dresden
29-08-2022