Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0492 - 66 60 00

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Magis gemiddeld met een

9,6
41 beoordelingen
100% beveelt Monuta Magis aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

8

Heel fijn, erg duidelijk. Helpen waar nodig( steun bij het verdriet van het overlijden van moeder).

Meer lezen
Jenny de Vos
Valkenswaard
18-09-2023
10

Tijn heeft ons, met zijn empathische en pro-actieve houding, geweldig goed geholpen. Hij denkt heel goed mee en komt met creatieve oplossingen. We hebben ons erg gesteund gevoeld!

Meer lezen
Jos en Lonneke
Nijmegen
02-09-2023
10

Tijn heeft ons heel goed en liefdevol begeleid. Hij heeft steeds alle tijd genomen en het proces in behapbare stukjes opgedeeld. Toen er moeilijkheden waren heeft hij zich tot het uiterste ingespannen en alles voor ons opgelost, waardoor het een heel mooie uitvaart is geworden. Nogmaals dank Tijn voor alles

Meer lezen
Hermine
Nijmegen
01-09-2023
10

Top

Meer lezen
Jo
Eygelshoven
15-08-2023
10

Heel betrokken, een echte steun in een moeilijke periode. En niets is te gek, ze zijn er echt voor je. Heel veel dank daarvoor.

Meer lezen
Eva
Helmond
04-08-2023
8

We zijn goed begeleid in het gehele proces, en voor vragen konden we ook altijd bellen!

Meer lezen
NG Verhage
Amsterdam
02-08-2023
10

In onze verdrietigste tijd ooit wist tijn het toch een beetje dragelijk te maken. Overal werd aan gedacht , we hebben samen met tijn spap een hele mooie uitvaart kunnen geven , waar iedereen nu nog over praat , Dank je wel .

Meer lezen
Wendy
Helmond
19-07-2023
10

In ons meest kwetsbare en verdrietigste moment in ons leven werden we bijgestaan door een persoon die voor ons echt een rots was. Ze heeft ons in het moeilijkste proces in ons leven bijgestaan met zoveel warmte en steun en daarmee gezorgd dat wij waardig afscheid konden nemen en ontzorgd waren van alle zakelijke dingen. Wat een fijn persoon is zij en wij hadden ons geen beter persoon kunnen voorstellen tijdens deze moeilijke tijd. Onze dank is niet te beschrijven.

Meer lezen
Stefanie de Grijs
Helmond
03-06-2023
10

Het verlies van een dierbare is heel erg emotioneel. In zo'n moeilijke tijd is het vinden van iemand die je kan bijstaan en steunen van onschatbare waarde. Ik wil graag mijn oprechte waardering en dankbaarheid uiten voor Tijn, die voor, tijdens en na de uitvaart een onmisbare steun voor ons is geweest. Zijn buitengewone toewijding heeft ons enorm goed gedaan en zijn betrokkenheid, persoonlijkheid, openheid en luisterend oor zijn kenmerken die hem onderscheiden. Vanaf het eerste moment dat wij contact hadden met Tijn, voelden wij ons begrepen en gerustgesteld. Hij toonde oprechte empathie en begrip voor onze pijn en verdriet. Tijdens de week van de uitvaart was Tijn een constante aanwezigheid die ons door de moeilijkste momenten heen hielp. Hij was georganiseerd, zorgzaam en attent voor zowel ons als de andere betrokkenen. Wat ons het meest heeft geraakt, is het feit dat Tijn niet alleen tijdens de uitvaart voor ons klaarstond, maar ook weken later nog steeds contact met ons onderhoudt.

Meer lezen
Daphne
Gemert
18-05-2023