Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0492 - 66 60 00
Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Magis gemiddeld met een 9.8

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Gebaseerd op 11 recensies.

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Helmond

Op het moment dat een dierbare overlijdt, komt er veel op u af. Vaak verdoofd door verdriet moet u veel keuzes maken en dingen regelen. Een moeilijke periode waarin hulp zeer welkom is. Monuta Magis in Helmond neemt u graag de zorg uit handen. Wij zorgen ervoor dat wij u als familie begeleiden en ondersteunen bij het regelen van een passende uitvaart in Helmond. Of het nu om een begrafenis of crematie gaat. Een uitvaart regelen doen wij voor iedereen. Ook als u niet of ergens anders bent verzekerd.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Monuta Magis uitvaartcentrum
Uitvaartcentrum
Warandelaan 62
5707 CV Helmond
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 6.500 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf €2.995. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer over het proces
Image
Monuta Magis
Uitvaartverzorger

Juliette

Poelmann - Magis

Lees meer over Juliette
Image
magis-uvv-henk-van-eijndhoven
Uitvaartverzorger

Henk

van Eijndhoven

Lees meer over Henk
Image
Afbeelding bij Monuta Magis in Helmond

Uitvaartcentrum Helmond

Monuta Magis heeft een eigen uitvaartcentrum in Helmond. Het uitvaartcentrum zit in het Elkerliek ziekenhuis in Helmond, aan de Warandelaan 62. Ons uitvaartcentrum is geheel gerenoveerd, centraal gelegen in een mooie wijk en heeft een eigen gratis parkeerterrein. Ons uitvaartcentrum in Helmond heeft een rouwkamer en een intieme aula voor kleinschalige afscheidsdiensten.
Ons uitvaartcentrum
Lokale
partners
Monuta Magis werkt samen met de volgende lokale partners
Whappbook
Whappbook
Notaris
Notariskantoor Spoormakers
Rouwondersteuning
Flow Laarbeek
Bloemen
Rieky van Asten
Meest
gestelde
vragen
Bekijk alle vragen
Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta Magis?
U kunt terecht bij Monuta Magis voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Helmond, Aarle-Rixtel, Lieshout en Beek en Donk.
Ik zoek een Monuta uitvaartcentrum in Helmond. Waar kan ik terecht?
Bent u op zoek naar een uitvaartcentrum in Helmond? Dan bent u bij Monuta Magis aan het goede adres. Het uitvaartcentrum zit in het Elkerliek ziekenhuis in Helmond, aan de Warandelaan 62. Ons uitvaartcentrum is geheel gerenoveerd, centraal gelegen in een mooie wijk en heeft een eigen, gratis parkeerterrein. Ons uitvaartcentrum in Helmond heeft een rouwkamer en een intieme aula voor kleinschalige afscheidsdiensten.