Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0492 - 66 60 00

Recente beoordelingen

9,7

Gebaseerd op 63 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

Ria
19-06-2024

De geweldige begeleiding in die moeilijke dagen met name van Tijn Poelmann zullen wij nooit vergeten.

Lees meer

Ethel
05-06-2024

Toen was het stil.... We wisten niet wat te zeggen, wat te doen, hoe te reageren, hoe in beweging te komen. Het nieuws dat Tamara, mijn vrouw, ons mama, onze dochter, ons nichtje, overleden was, overviel ons als een donderslag bij heldere hemel. En dan? Wat dan? Tijn Poelman, van Monuta Magis, was er voor ons. Vele gesprekken, foto's, verhalen, ideeën, gevoelens kwamen op tafel. Samen lukte het ons om het mooiste afscheid te bewerkstelligen wat in onze kracht zat. Dank je wel, Tijn, dat je er voor ons én Tamara was. Familie Kramer-Freriks

Lees meer

Kristel
23-05-2024

Super netjes geholpen. Er is echt gekeken naar de behoefte en men heeft oog voor details. Service is super! Bedankt Tijn.

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Helmond

Bij het regelen van een uitvaart is heel veel mogelijk. Zo kunt u op bijna iedere gewenste plek afscheid nemen. En doordat wij weten wat mogelijk is in de regio, kunnen we het afscheid heel passend maken. Wij houden het afscheid dicht bij alle betrokkenen en helpen u als nabestaanden bij het maken van keuzes en het regelen van zaken. U kunt bij ons terecht voor een passende uitvaart in Helmond, Laarbeek, Deurne, Asten, Someren, Gemert, Bakel en Mierlo. Of het nu om een begrafenis of crematie gaat. Een uitvaart regelen doen wij voor iedereen. Ook als u niet of ergens anders bent verzekerd. Heeft u vragen over het regelen van een uitvaart, wilt u persoonlijk kennismaken of alvast uw wensen bespreken? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
ontvangstruimte Helmond
Uitvaartcentrum
Warandelaan 62
5707 CV Helmond
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 7.000 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf € 3.195. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Monuta Magis
Uitvaartverzorger

Juliette

Poelmann - Magis

Lees meer over Juliette

Image
Henk van Eijndhoven Monuta
Uitvaartverzorger

Henk

van Eijndhoven

Lees meer over Henk

Image
Tijn Poellman
Uitvaartverzorger

Tijn

Poelmann

Lees meer over Tijn

Image
Monuta Magis uitvaartcentrum

Uitvaartcentrum in Helmond

In ons uitvaartcentrum Monuta Magis aan de Warandelaan 62 in Helmond kunt u terecht voor het opbaren van uw dierbare, een condoleance en een kleinschalige afscheidsdienst. Ons huiselijke pand bevindt zich in het Elkerliek ziekenhuis in Helmond en staat in een groene omgeving. U vindt er een warme sfeer met alle moderne mogelijkheden. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en biedt voldoende gratis parkeerplekken op het eigen parkeerterrein.
Meer over ons uitvaartcentrum

Vijf klantbeloften van Monuta

1
Altijd een persoonlijk afscheid
Wij maken van elk afscheid een persoonlijk afscheid. Precies zoals u het wilt. Dat begint met duidelijkheid. Daarom kunt u bij ons uw uitvaartwensen vastleggen. Online of in een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen.
2
Eén vertrouwd gezicht
Afscheid is meer dan een uitvaart alleen. Wij zorgen hierbij, van begin tot het eind, voor één vast aanspreekpunt. Eén vertrouwd gezicht. Iemand die de tijd neemt, luistert en meedenkt. En altijd rechtstreeks bereikbaar is voor al uw vragen.
3
Liefdevolle verzorging
Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om iedereen persoonlijk en liefdevol te verzorgen. Met de juiste aandacht en respect. Als u wilt, kunt u bij dit bijzondere moment aanwezig zijn en assisteren. Ook zorgen wij voor een liefdevolle opbaring, bij u thuis, in het uitvaartcentrum of op een andere door u gekozen plek.
4
Een persoonlijk draaiboek
Alles wat we met u afspreken, leggen we vast in een persoonlijk draaiboek. Zo heeft u stap voor stap inzicht in het verloop van de uitvaart. Dat geeft rust en houvast rondom het afscheid.
5
Geen financiële verrassingen
We geven u helder inzicht in alle mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Zo houdt u het overzicht en kunt u kiezen wat het beste bij u past. U ontvangt vooraf altijd een heldere prijsopgave. En wij garanderen geen financiële verrassingen achteraf.
Lokale
partners
Monuta Magis werkt samen met de volgende lokale partners
Whappbook
Whappbook
Notaris
Notariskantoor Spoormakers
Rouwondersteuning
Flow Laarbeek
Bloemen
Rieky van Asten
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta Magis?
U kunt terecht bij Monuta Magis voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Helmond, Laarbeek, Deurne, Asten, Someren, Gemert, Bakel, Handel, Lierop, Ommel, Mariahout, Vlierden, Liessel, Neerkant, Helenahaven, Milheeze en Mierlo.
Ik zoek een Monuta uitvaartcentrum in Helmond. Waar kan ik terecht?
Bent u op zoek naar een uitvaartcentrum in Helmond? Dan bent u bij Monuta Magis aan het goede adres. Het uitvaartcentrum zit in het Elkerliek ziekenhuis in Helmond, aan de Warandelaan 62. Ons uitvaartcentrum is geheel gerenoveerd, centraal gelegen in een mooie wijk en heeft een eigen, gratis parkeerterrein. Ons uitvaartcentrum in Helmond heeft een rouwkamer en een intieme aula voor kleinschalige afscheidsdiensten.