Welkom bij Monuta Magis - Uitvaart Helmond

Op het moment dat een dierbare komt te overlijden, komt er veel op u af. Vaak verdoofd door verdriet moet u veel keuzes maken en dingen regelen. Een moeilijke periode waarin hulp zeer welkom is. Monuta Magis neemt u graag de zorg uit handen.

U als nabestaande staat voorop

Ik zorg ervoor dat ik u als familie begeleid en ondersteun bij het regelen van een uitvaart. Ik zal niet op de voorgrond treden, het gaat namelijk om u als familie. Misschien had uw dierbare overledene specifieke wensen voor de uitvaart, of u heeft u hier al een idee bij. Maar misschien ook niet. In dat geval zal ik u wegwijs maken in de mogelijkheden om de uitvaart te laten passen bij het leven van de overledene. U als nabestaanden kunt dan een keuze maken.

Voor iedereen en voor elk budget

Ik heb jaren in het ziekenhuis in Helmond gewerkt. Hierdoor kan ik goed omgaan met allerlei mensen. Het maakt niet uit welk budget u heeft te besteden. Ik zorg voor een persoonlijke invulling van de uitvaart, al uw wensen zijn bespreekbaar. Tijdens gesprekken ben ik open en toegankelijk. Tijdens de dienst zorg ik voor de juiste uitstraling en cachet.

Altijd 1 contactpersoon

Bij Monuta Magis heeft u altijd 1 contactpersoon. Vanaf het moment van het overlijden tot en met de dag van de uitvaart hebben we elke dag contact. Over bijvoorbeeld de kaarten en de verdere invulling van de dienst.

Keurmerk Uitvaartzorg

Ik heb het Keurmerk Uitvaartzorg behaald. Dit betekent dat mijn uitvaartverzorging voldoet aan een hoge standaard. Zo bent u zeker van kwaliteit.

Meer informatie over uitvaartverzorging?

Graag geef ik u vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden voor een uitvaart in Helmond en omgeving. U kunt mij dag en nacht bereiken op 0492 – 66 60 00.