Na de uitvaart

Na de uitvaart zijn er een tal van zaken die geregeld moeten worden. Maar er zijn ook emoties waar u wat mee moet. Vanuit onze ervaring zijn we voor u ook graag de steun na de uitvaart. Met bijvoorbeeld informatie over praktische zaken die na een overlijden spelen. Maar ook tips en ervaringsverhalen die kunnen helpen bij de rouwverwerking, want ook dat gaat niet vanzelf.

Monuta Wie troost mij - forumWie troost mij

Troost is belangrijk na een overlijden. Om u te helpen heeft Monuta samen met Cees Baan en Sonja Bakker een doe-boekje gemaakt. Met tips en teksten die u troost kunnen bieden en weer op weg kunnen helpen. Lees meer over het boekje Wie troost mij.

Naast het boekje is er ook een forum waar u uw verhaal en ervaringen kunt delen met anderen. 

Naar het forum

Monuta praktische nazorg na overlijdenPraktische nazorg

Wat moet er geregeld worden als een dierbare is overleden? Naast de uitvaart zijn er praktische zaken waar u over na moet denken. 

We zetten ze voor u op een rij. Zodat u weet waar u aan moet denken na de uitvaart en waar u terecht kunt voor meer informatie.

Lees meer

Rouwverwerking na overlijdenRouwverwerking

Verdriet gaat niet vanzelf over. Rouwverwerking heeft tijd nodig. Hoeveel? Dat is voor iedereen verschillend. Belangrijk is dat u de tijd neemt voor uw verwerking na de uitvaart.

We geven u graag meer informatie over het proces van rouwverwerking en tips over hoe ermee om kunt gaan.

Lees meer