Overslaan en naar de inhoud gaan

Maak vrijblijvend
een afspraak

Vrijblijvende afspraak aanvragen

Via het formulier hieronder kunt u vrijblijvend een voorgesprek met een Monuta uitvaartverzorger aanvragen. Zodra u het formulier verstuurd heeft nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Een bijzonder afscheid is niet iets waar we dagelijks over nadenken. We stellen de gedachte aan overlijden graag zo ver mogelijk uit, tot dit moment dichterbij komt. Toch ontkomen we er soms niet aan om eerder dan gepland hierover na te denken. Daarom kan het geruststellend zijn om uw uitvaartwensen van te voren al te bespreken met uw dierbaren. Dit kan tijdens een voorgesprek met een Monuta uitvaartverzorger uit uw omgeving. 

Wat is een voorgesprek?

Een voorgesprek is een gratis en vrijblijvend gesprek met een uitvaartverzorger. De uitvaartverzorger neemt in dit persoonlijke gesprek uw wensen met u door en vertelt u over de mogelijkheden rondom het afscheid. Zo heeft u de zekerheid dat uw afscheid volgens uw wensen verloopt en past bij wie u bent. Het is ook mogelijk het gesprek met uw dierbaren samen te voeren.  Zo kunt u bijvoorbeeld de persoon die later uw uitvaart gaat regelen ook uitnodigen voor dit gesprek.

Een voorgesprek geeft u de zekerheid dat alles goed geregeld is en geeft u een duidelijk overzicht van de kosten. Daarnaast geeft dit voor uw dierbaren alvast een duidelijk beeld welke keuzes zij moeten maken. Dit geeft hen rust en zorgt ervoor dat dit in een emotioneel zware tijd niet hoeft. 

Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?