Polisvoorwaarden Monuta

Polisvoorwaarden Monuta

Hieronder vindt u de polisvoorwaarden van onze uitvaartverzekeringen. Op de polis van uw uitvaartverzekering staat de omschrijving van de voorwaarden die erbij horen. Die omschrijvingen vindt u hieronder weer terug. 

Als u op een link klikt, worden de voorwaarden geopend in een PDF-bestand. Dit bestand kunt u opslaan of printen. Onderstaande voorwaarden zijn van toepassing als u nu een uitvaartverzekering bij ons afsluit of als u onlangs een verzekering heeft afgesloten.

 

Keuze voor een andere uitvaartondernemer

Bent u bij Monuta verzekerd voor een pakket van diensten en producten? Dan rekenen wij er op dat Monuta in de toekomst ook de uitvaart zal verzorgen. Lees hieronder verder wat de consequenties zijn als u kiest voor een andere uitvaartondernemer. 

 

Eerder afgesloten verzekeringen

Heeft u een verzekering die is afgesloten voor 1 januari 2013? Dan zijn de onderstaande voorwaarden mogelijk van toepassing. 


Heeft u een verzekering die is afgesloten voor 1 juli 2009? Dan zijn de onderstaande voorwaarden mogelijk van toepassing. 

Kunt u de juiste voorwaarden hier niet vinden? Neem dan gerust contact met ons op om uw polisvoorwaarden gratis op te vragen. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 21.00 uur via 0800 – 022 22 92 (gratis telefoonnummer).