Uitvaart Arnhem

Monuta vestigingen in Arnhem

Voor het regelen van een uitvaart in Arnhem kunt u terecht bij Monuta. U vindt in Arnhem twee vestigingen met professionele uitvaartverzorgers die jarenlange ervaring hebben met het verzorgen van een uitvaart. Zij zijn bekend met alle mogelijkheden en ontwikkelingen binnen de uitvaartzorg. 

Monuta Jurgen Theunissen 
Verzorgt de uitvaart zoals u dat wilt in Arnhem-Noord, Arnhem-centrum, Schaarsbergen, Oosterbeek en op verzoek daarbuiten. 
"In de uitvaartbranche ligt echt mijn hart en daarin wil ik mij onderscheiden door toegankelijk en informeel te zijn gedurende de voorbereidingen en in stijl en betrokken tijdens iedere uitvaart. Samen met mijn collega Koen zorg ik er voor dat nabestaanden echt met een goed gevoel kunnen terugkijken op het afscheid."

 

  Monuta Jurgen Theunissen
  Postbus 2158
  6802 CD Arnhem
  (026) 848 31 48
  jurgentheunissen@monuta.nl

 

Bekijk de website

 

Monuta Arnhem
Voor een uitvaart in Arnhem Zuid en omgeving kunt u terecht bij: Monuta Arnhem. Uitvaartcentrum Monuta Arnhem is gelegen aan de Eimerssingel-west en biedt een huiselijke sfeer die u in een moeilijke periode toch een gevoel van warmte geeft. Monuta Arnhem verzorgt al meer dan 89 jaar uitvaarten in Arnhem en omgeving volgens de meest uiteenlopende wensen.

 

  Monuta Arnhem
  Eimerssingel-west 7
  6832 EW Arnhem
  (026) 442 42 25
  arnhem@monuta.nl

  Bekijk de website

 

Ook als u niet of elders verzekerd bent, regelt Monuta uw uitvaart zoals u dat wilt.