Uitvaartverzorgers

Onze uitvaartverzorgers staan dag en nacht voor u klaar.

Maak kennis met de uitvaartverzorgers die werken bij Monuta Jacqueline Reijers.

Jacqueline Reijers

Uitvaartverzorger

Mijn belangrijkste doel is het verzorgen van een mooi afscheid dat past bij het leven van de overledene. Door persoonlijk contact met de nabestaanden zorg ik ervoor dat de uitvaart een weerspiegeling wordt van de wijze waarop de overledene heeft geleefd. De wensen die de overledene heeft vastgelegd en de wensen van de nabestaanden staan altijd centraal bij de uitvaarten die ik verzorg.

Meer over mij

Lion Fransen

Uitvaartverzorger

Ik ben vanaf april 2014 werkzaam als uitvaartverzorger bij Monuta Jacqueline Reijers. Sinds 2016 verzorgen wij ook uitvaarten in de regio Druten en Maas en Waal. Ik ontmoet mensen op een zeer kwetsbaar moment in hun leven en daarom vind ik het belangrijk dat de nabestaanden vanaf het moment van onze kennismaking al meteen een vertrouwd gevoel krijgen.

Meer over mij

Rachelle van Kempen

Uitvaartverzorger

Als je jong bent, weet je vaak wel wat je later ‘als je groot bent’, worden wilt. Ik wist dit niet. Ik koos een richting en ging er voor. Tot de dag, dat ik geconfronteerd werd met de dood. Zoveel emoties, zoveel gevoel en dan de verantwoordelijkheid om een afscheid te moeten regelen. Vanaf de eerste ontmoeting met de uitvaartverzorger, tot de dag van de uitvaart, hing er een deken van rust en warmte om mij heen. Het zou goed komen.

Meer over mij

Ghislaine Jansen

Uitvaartassistente

Als uitvaartassistente ondersteun ik de uitvaartverzorgers daar waar dat nodig is tijdens de uitvaartplechtigheid. Samen zorgen we er voor dat de uitvaart zo mooi en waardig mogelijk verloopt.

Door mijn eigen ervaringen kan ik me goed inleven in de situatie van de familie, ik sta hen graag bij in deze voor hen moeilijke tijd. Ik hoop dat zij met een goed gevoel terugkijken op deze bijzondere periode in hun leven en dat dat hen sterkt in het verwerken van hun verlies.

Meer over mij

Waarom Monuta Jacqueline Reijers?

  • Buitengewone uitvaartplechtigheden
  • Persoonlijke uitvaarten
  • Unieke afscheidstuin voor condoleance en uitvaartdienst
  • Voor iedereen: met en zonder uitvaartverzekering
  • Voor uitvaarten in Liemers, Doesburg, Druten & West Maas en Waal

Werkgebied

Druten, Deest, Afferden Gld, Puiflijk, Boven Leeuwen, Wamel, Zevenaar, Doesburg, Babberich, Pannerden, Aerdt, Herwen, Lobith, Tolkamer, Spijk Gld, Duiven, Groessen, Loo Gld, Westervoort, Angerlo, Giesbeek en Lathum