Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
026 - 442 42 25

Team Monuta
Jacqueline Reijers

Onze uitvaartverzorgers

Jacqueline Reijers

Mijn belangrijkste doel is het verzorgen van een mooi afscheid dat past bij het leven van de overledene. Door persoonlijk contact met de nabestaanden zorg ik ervoor dat de uitvaart een weerspiegeling wordt van de wijze waarop de overledene heeft geleefd. De wensen van de overleden dierbare en uw eigen wensen staan altijd centraal. Want een passend en goed afscheid biedt niet alleen troost aan uw verdriet, maar vormt ook een onuitwisbare herinnering voor later. Wij weten hoe moeilijk nabestaanden het kunnen hebben na een overlijden. In een korte, emotionele periode moet veel worden geregeld. Door praktische zaken uit handen te nemen, krijgen de nabestaanden de tijd en ruimte om persoonlijke keuzes te maken. Ik woon al mijn hele leven in de gemeente Duiven, dus ik ken de regio goed. Naast uitvaartverzorger ben ik trouwambtenaar. Ik ben daardoor zeer bedreven in het schrijven van toespraken die passen bij een persoon. Ik leg er heel mijn hart in, om een toespraak te maken die mensen raakt.

Lion Koopmans

Ik ben vanaf april 2014 werkzaam als uitvaartverzorger bij Monuta Jacqueline Reijers. Ik ontmoet mensen op een zeer kwetsbaar moment in hun leven en daarom vind ik het belangrijk dat de nabestaanden vanaf het moment van onze kennismaking al meteen een vertrouwd gevoel krijgen. Tijdens mijn eerste contact met de familie laat ik hen in alle rust hun verhaal vertellen en geef ik ruimte voor vragen. De praktische kant van de uitvaart regel ik altijd tot in de puntjes. Hierdoor ontstaat er voor de nabestaanden tijd en ruimte voor hun emoties. Ik zie het als mijn taak om samen met de familie een afscheid te verzorgen waar zij zich tot in detail in herkennen, troost uit putten en een mooie herinnering aan overhouden. Ook na de uitvaart sta ik voor de nabestaanden klaar.

Baukje Engelsma

Het belangrijkste van mijn werk als uitvaartverzorger is mijn overtuiging dat elk mens bijzonder is. Uniek in zijn of haar zijn. Mijn werk doe ik met veel liefde en aandacht. In de drukke en emotionele tijd na een overlijden ben ik degene waar alles aan gevraagd kan worden en kunt u rekenen op eerlijke en heldere antwoorden. In de gesprekken met de nabestaanden, luister ik naar de verhalen hoe zij de overledene herinneren en hoe zij invulling willen geven aan het afscheid. Ik luister naar wat gezegd wordt en probeer ook tussen de zinnen door te horen dat wat niet gezegd wordt. Ik denk met u mee en bespreek alle mogelijkheden waarbij ik de beste vertaling van uw wensen hanteer. Zo komen we samen tot een afscheid wat past bij de overledene en bij u als de familie. 

Nick Verweijen

Samen, samen zorgen voor een waardig en passend afscheid. Een afscheid naar de wens van uw dierbare. Door het bieden van een luisterend oor en het ophalen van herinneringen, zorg ik samen met u voor een liefdevolle invulling van de aankomende dagen tot het moment van afscheid.

In deze drukke en emotionele fase ontzorg ik u. De wensen maakt u kenbaar en alle praktische zaken worden vanaf het begin tot het einde voor u geregeld. Ook na de uitvaart blijf ik voor u klaarstaan.
Dat stapje extra zet ik graag voor u, net datgene waarvan u dacht dat het wellicht niet mogelijk was ga ik voor u regelen. Met mijn liefde voor het vak en de passie waarmee ik voor u klaarsta ben ik pas tevreden als u met een warm en goed gevoel terug kunt kijken op een waardig afscheid.