Uitvaartverzorgers

Onze uitvaartverzorgers staan dag en nacht voor u klaar. Maak kennis met het bijzondere team van Monuta Jacqueline Reijers. Uiteraard zijn al onze uitvaartverzorgers gecertificeerd en geregistreerd bij de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg. 

 

Jacqueline Reijers

Uitvaartverzorger

Mijn belangrijkste doel is het verzorgen van een mooi afscheid dat past bij het leven van de overledene. Door persoonlijk contact met de nabestaanden zorg ik ervoor dat de uitvaart een weerspiegeling wordt van de wijze waarop de overledene heeft geleefd. De wensen die de overledene heeft vastgelegd en de wensen van de nabestaanden staan altijd centraal bij de uitvaarten die ik verzorg.

Meer over mij

Lion Fransen

Uitvaartverzorger

Ik ben vanaf april 2014 werkzaam als uitvaartverzorger bij Monuta Jacqueline Reijers. Sinds 2016 verzorgen wij ook uitvaarten in de regio Druten en Maas en Waal. Ik ontmoet mensen op een zeer kwetsbaar moment in hun leven en daarom vind ik het belangrijk dat de nabestaanden vanaf het moment van onze kennismaking al meteen een vertrouwd gevoel krijgen.

Meer over mij

Rachelle van Kempen

Uitvaartverzorger

Als je jong bent, weet je vaak wel wat je later ‘als je groot bent’, worden wilt. Ik wist dit niet. Ik koos een richting en ging er voor. Tot de dag, dat ik geconfronteerd werd met de dood. Zoveel emoties, zoveel gevoel en dan de verantwoordelijkheid om een afscheid te moeten regelen. Vanaf de eerste ontmoeting met de uitvaartverzorger, tot de dag van de uitvaart, hing er een deken van rust en warmte om mij heen. Het zou goed komen.

Meer over mij

Ghislaine Jansen

Uitvaartassistente

Als uitvaartassistente ondersteun ik de uitvaartverzorgers daar waar dat nodig is tijdens de uitvaartplechtigheid. Samen zorgen we er voor dat de uitvaart zo mooi en waardig mogelijk verloopt.

Door mijn eigen ervaringen kan ik me goed inleven in de situatie van de familie, ik sta hen graag bij in deze voor hen moeilijke tijd. Ik hoop dat zij met een goed gevoel terugkijken op deze bijzondere periode in hun leven en dat dat hen sterkt in het verwerken van hun verlies.

Meer over mij

Silvia Dikmans

Medewerker uitvaartcentrum

U een warm welkom geven in ons uitvaartcentrum en zorgen dat het u aan niets ontbreekt, dat is mijn doel. 

Sinds de zomer van 2018 ben ik werkzaam bij Monuta en is mijn werk  mijn passie geworden. Ik verzorg rouwbezoeken, condoleances en koffietafels. Bij ons is veel mogelijk: van een viering van het leven van uw dierbare met een aangeklede borrel tot een afscheid met een kopje koffie met iets erbij.

Meer over mij

Renee Ebbers

Uitvaartcoördinator

Mijn naam is Renee Ebbers en ik ben sinds 2017 werkzaam bij Monuta Jacqueline Reijers. Vanuit mijn hospitality achtergrond ben ik als uitvaartassistente het aanspreekpunt voor de belangstellenden op de dag van de uitvaart. Hiermee ondersteun en ontlast ik de uitvaartverzorgers op de dag van de uitvaart zodat zij hun volle aandacht aan de familieleden kunnen schenken. 

Meer over mij

Waarom Monuta Jacqueline Reijers?

  • Buitengewone uitvaartplechtigheden
  • Persoonlijke uitvaarten
  • Voor iedereen: met en zonder uitvaartverzekering
  • Eigen uitvaartcentrum in Arnhem
  • Uitvaarten in De Liemers, Doesburg, Druten, West Maas en Waal

Werkgebied

Elst Gld, Driel, Bemmel, Ressen, Haalderen, Doornenburg, Angeren, Gendt, Arnhem, Huissen, Druten, Deest, Afferden Gld, Puiflijk, Boven-Leeuwen, Beneden-Leeuwen, Wamel, Zevenaar, Doesburg, Babberich, Pannerden, Aerdt, Herwen, Lobith, Tolkamer, Spijk Gld, Duiven, Groessen, Loo Gld, Westervoort, Angerlo, Giesbeek en Lathum