Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
026 - 442 42 25

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Jacqueline Reijers gemiddeld met een

9,6
51 beoordelingen
100% beveelt Monuta Jacqueline Reijers aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Ondanks mileu verschil tussen mij en mijn broertje. Werden we als gelijke behandeld. Dat maakte uitvaart regelen stuk fijner.

Meer lezen
Wendy
Loo
01-09-2022
10

Aan alles wordt gedacht en je wordt echt ontzorgd. Vragen worden snel en vakkundig beantwoord.....niets is vreemd Hele fijne entourage en een geweldige uitvaartverzorger.....Dankjewel Nick voor je ongelooflijke mooie, fijne begeleiding in deze verdrietige tijd....je bent zo waardevol geweest....

Meer lezen
Birgit
Arnhem
27-08-2022
10

Lion Franssen is een lieve en behulpzame uitvaart verzorgster op alle vlakken. We hadden het niet beter kunnen wensen.

Meer lezen
Nellie
Dreumel
16-08-2022
9

Professioneel, persoonlijk en prettig

Meer lezen
Arnold
Gerritsen
16-08-2022
10

Vriendelijk, deskundig, neemt de tijd, zeer sfeervolle entourage, denkt met je mee...voor mensen zoals wij die (gelukkig) geen ervaring hebben met het regelen van n uitvaart, is het n verademing. Je stapt binnen en alle zorg betreffende de uitvaart, glijdt van je af. Daarbij is prijs/kwaliteit zeer redelijk.

Meer lezen
Helen
Arnhem
16-08-2022
10

Wij hebben Jacqueline nu 2x meegemaakt. Zij is een lief, aardig mens. Met veel mensenkennis. Zij ziet wat je nodig hebt. Ze leeft met je mee. En Zij regelt alles tot in de puntjes.

Meer lezen
Angela Booltink
Drempt
12-08-2022
10

Werkelijk alles wat voor ons van belang was kon en werd naar wens besproken. Diverse nuttige voorstellen gedaan Geweldige begeleiding gehad tijdens en ook na het afscheid.

Meer lezen
Roelof
Westervoort
10-08-2022
10

Kan niet anders zeggen dan gewoon super

Meer lezen
Andy
Arnhem
01-08-2022
10

Zeer vriendelijke vrouw Zeer vakbekwaam en erg begaan met de mensen Doet alles wat in haar vermogen ligt niks is haar teveel en haar motto alles mag niets moet

Meer lezen
Stef
Westervoort
15-07-2022