Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
026 - 442 42 25

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Jacqueline Reijers gemiddeld met een

9,7
94 beoordelingen
100% beveelt Monuta Jacqueline Reijers aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Heel fijn geholpen

Meer lezen
Cynthia
Doetinchem
16-02-2024
10

Ik wist niet dat ondanks dat mijn moeder alles goed voorbereid had, er nog zoveel moest gebeuren en besproken worden. Dankzij de vriendelijke inzet van Nick Verweijen hebben wij ondanks het verdriet toch nog veel gelachen samen. Maar dat mocht en kon van onze kant uit want we wilden het luchtig en informeel houden. Alles was tot in de puntjes verzorgd, zoals mijn moeder het wilde. Mijn familie en ik zijn zeer tevreden over de inzet van Nick, Desiree en iedereen die meegeholpen heeft. TOP !

Meer lezen
Diana
Huissen
09-02-2024
8

Ik had al aangegeven dat alles goed en netjes is verlopen

Meer lezen
Kees
Arnhem
16-01-2024
9

Recent heeft Monuta de uitvaart verzorgd van een van mij familieleden. Nick Verweijen was hierbij de uitvaartverzorger. Ik kan niet anders zeggen dan uitstekend, vriendelijk, punctueel en een grote mate van betrokkenheid met de nabestaanden. Nimmer zo'n goede uitvaartverzorging meegemaakt.

Meer lezen
Bob Biesheuvel
Strijen
13-01-2024
10

Jacqueline en vooral Nick wat was dit een mooi afscheid waar wij met zijn allen goed op terug kunnen kijken. Schitterende warme locatie in Arnhem waar wij met zijn allen heel goed waren ontvangen. De dienst bij zaal Wieleman in Westervoort ook perfect geregeld en georganiseerd. Nogmaals via deze weg Nick en Jacqueline bedankt voor jullie goede zorgen voor onze Tante Agnes.( Gr Mike

Meer lezen
Mike
Stokman
02-01-2024
10

Ik heb voor mijn overleden man alles wat hij zelf wilde is uitgevoerd mooie omgeving waar hij zijn laatste eer nog wilde heen gereden werd goed geluisterd naar zijn wensen.Bedank die het allemaal voor ons geregeld heeft mooie kamer waar hij opgebaard lag kreeg de sleutel zodra wij willen kon je er na toe.

Meer lezen
Tonnie
Spijk Zevenaar
19-12-2023
10

De uitvaart van mijn man was precies zoals we bedacht hadden. De hulp van Jacqueline en haar team is bewonderenswaardig. Zij staan je op alle onderdelen bij met respect en kundigheid. Aan alles wordt gedacht voordat je vragen hebt. In 1 woord geweldig!

Meer lezen
Femmie
Arnhem
18-12-2023
10

Was een super fijne ervaring

Meer lezen
Ingrid
Westervoort
12-12-2023
10

We zijn heel warm ontvangen en overal goed in bijgestaan. De situatie was wat anders dan gebruikelijk maar ook daar werd zo goed in meegedacht. Ontzettend veel respect voor ons gevoel en we kijken met een goed gevoel op de steun die we van jullie gehad hebben.

Meer lezen
Simone
Zevenaar
23-11-2023