Recensies

Persoonlijk en vertrouwd

De persoonlijke benadering, een vertrouwd gevoel. Er is ruimte om alle wensen te bespreken, de alles is mogelijk mentaliteit. De dames van Jacqueline Reijers Monuta zijn echt begaan met de nabestaanden en hebben oog voor de kleine 'dingetjes'. Zoals na het laatste afscheid op de begraafplaats een paar rozen uit de boeketten te halen en daarna op de graven te leggen van overleden familieleden om hen er zo bij te betrekken. Als je dat op zo'n moment bedenkt, dan leef je je echt in het gevoel van de nabestaanden en weet je de juiste snaar te raken.

Als een warm bad

Het was voor ons of we in een warm bad kwamen. Iedereen was heel aardig en niets was te veel voor ze.

Alles naar wens

Alles verliep vlot, soepel en geheel volgens onze wens

Vlekkeloos geregeld

Omdat we heel prettig geholpen zijn, persoonlijk contact, goed naar ons geluisterd en goed geadviseerd. Alles vlekkeloos geregeld

Duidelijk en meelevend

Duidelijk, meelevend en niet te star

Bijzonder goede begeleiding

Ondanks dat er, door drukte aan jullie kant, drie medewerksters betrokken waren bij het geheel verliep alles soepel, werd er snel en soepel overlegd en geschakeld. Zeker de door jullie ingeschakelde 'zzp-ster- mag daarin genoemd worden: een bijzonder prettig persoon die feilloos aanvoelde wat we wilden en alles zeer goed in de vingers had. Ook de betrokkenheid naast de professionaliteit stelden we zeer op prijs.

Goed advies

Jacqueline Reijers heeft ons goed geadviseerd. Heeft ook de familie situatie erom heen goed ingeschat

Niets dan lof!

Het afscheid was uitstekend geregeld. Overal werd over meegedacht. Zo is het de begrafenis geworden die mijn man had gewild! Heb een warm gevoel als ik terugdenk aan alle lieve hulp van Lion Fransen ,voor,tijdens en na de begrafenis van mijn man. Niets dan lof!

Tevreden over hele verloop

Zeer tevreden over het hele verloop van van de crematie.

Zeer meelevend Lion Fransen

Alweer bijna een week geleden op 29 november 2017 hadden wij het afscheid van mijn man . Vanaf de eerste ontmoeting met Lion Fransen en haar collega , helaas weet ik de naam niet meer voelde het goed . Lion is zeer betrokken en kon zich goed inleven in ons verdriet . Ze begeleide ons en gaf hele goede adviezen. De uitvaart was zeer plechtig en werd in goede banen geleid. Ook tijdens de uitvaart dacht Lion aan ons dat we niet te veel op ons moesten nemen . We hadden niet verwacht dat de opkomst zo groot was dat er nog mensen in een andere zaal de plechtigheid op een scherm mee konden kijken . Dat hoorden wij achteraf. Lion zei ook de volgende dag na de crematie, dat we haar altijd konden bellen voor vragen of gewoon voor een praatje . Ik kan hier wel een heel verhaal schrijven , maar dan zou ik de hele organisatie van Monuta te kort doen . We hadden geen verwachtingen , maar we zijn erg blij dat we voor Monuta gekozen hebben . Het voelde als een warme deken .We zijn nu bijna een week verder en iedereen die ik spreek die bij de uitvaart is geweest vraagt , wie was de uitvaartverzorger ? Alleen maar lof en dat doet ook ons goed om dat te horen . Nogmaals heel erg bedankt voor de goed zorg. Jane Megchelenbrink-Geraerts