Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
026 - 442 42 25

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Jacqueline Reijers gemiddeld met een

9,6
58 beoordelingen
100% beveelt Monuta Jacqueline Reijers aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

8

Jacqueline is een topper met hart voor de mensen. Vriendelijk en direct.

Meer lezen
Monique
Duiven
23-01-2023
10

Lieve mensen die met je meedenken. Het is een moeilijke tijd maar je word daar zo warm ontvangen. Een hele mooie en warme plek om de laatst groet te brengen

Meer lezen
Diana
Rhenen
23-01-2023
10

Het is een trieste gebeurtenis die op bijzonder prettige wijze werd begeleid en uitgevoerd. De uitvaarverzorgster was zeer nauwgezet en duidelijk in haar uitleg en begeleiding. Een gevoel van betrokkenheid en goed invoelend waardoor de uitvaart een dragelijke en te herinnerende gebeurtenis zal zijn.

Meer lezen
Jim
Oss
15-12-2022
9

wij hebben de begeleiding van de crematie van onze moeder als zeer empatisch en respectvol ervaren. op een professionele manier werd ons verteld wat ons te wachten stond en wat onze mogelijkheden waren. we kijken terug op een warme en liefdevolle uitvaart die mijn moeder verdient.

Meer lezen
gerda
ZEVENAAR
01-12-2022
10

Een uitvaart centrum die je gevoelens begrijpt en uitstekend weet meer om te gaan.

Meer lezen
Geert
Duiven
01-11-2022
10

Baukje heeft aan onze zijde gestaan in de meest verdrietige week uit ons leven. Ze was heel vriendelijk, duidelijk en heeft voor ons gezorgd en ons ontzorgd. Dat deed ze op een respectvolle, liefdevolle, persoonlijke en heel natuurlijke wijze en ze was steeds dichtbij; zichtbaar en onzichtbaar. Hartverwarmend!! Baukje, ik heb het je al persoonlijk verteld, maar ik ben heel erg blij dat jij er voor ons was! Ik vind je een mooi mens en een parel in je vak!! Dankjewel!!

Meer lezen
Annemarie
Duiven
19-10-2022
10

Na het heftig ontdekken van plotseling overlijden van mijn vader, heeft Baukje Engelsma rust, steun en overzicht geboden waardoor het een mooi, klein afscheid is geworden waar ik en mijn dochter op terug kunnen kijken.

Meer lezen
Mirjam
Arnhem
03-10-2022
10

Ondanks mileu verschil tussen mij en mijn broertje. Werden we als gelijke behandeld. Dat maakte uitvaart regelen stuk fijner.

Meer lezen
Wendy
Loo
01-09-2022
10

Aan alles wordt gedacht en je wordt echt ontzorgd. Vragen worden snel en vakkundig beantwoord.....niets is vreemd Hele fijne entourage en een geweldige uitvaartverzorger.....Dankjewel Nick voor je ongelooflijke mooie, fijne begeleiding in deze verdrietige tijd....je bent zo waardevol geweest....

Meer lezen
Birgit
Arnhem
27-08-2022