Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
026 - 442 42 25

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Jacqueline Reijers gemiddeld met een

9.6
17 beoordelingen
100% beveelt Monuta Jacqueline Reijers aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Voelde precies goed aan wat de basiswensen waren en vervolgens werd het aangevuld met ideeën vanuit de praktijk. Met een vleugje realisme en zelfs humor, daar waar het kon, hebben wij een tevreden gevoel overhouden van de begeleiding.

Meer lezen
Geert
Giesbeek
06-05-2021
10

de uitvaart en opbaring is helemaal gegaan zoals wij wilden dus in 1 woord geweldig

Meer lezen
engelien
arnhem
29-04-2021
10

Jacqueline Reijers heeft mijn vader, broer, mij en onze gezinnen zeer goed bijgestaan na het overlijden van onze vrouw, (schoon-) moeder en oma. Op een zeer respectvolle manier hebben zij en haar medewerkers ons goed geholpen met het regelen van de begrafenis en alles wat daar bij komt kijken. Niet eenvoudig in deze corona-tijd met beperkende regels. Ook familie en vrienden die van ver kwamen konden toch op gepaste wijze afscheid nemen van mijn moeder in het uitvaartcentrum, voorafgaand aan de begrafenis. Wij kijken terug op een mooi afscheid. Jacqueline, uit de grond van ons hart: hartelijk dank hiervoor ??.

Meer lezen
Jacqueline
Giesbeek
26-03-2021
10

Fijn, warm en zeer menselijk, dus wenselijk contact gehad met Rachelle van Kempen de uitvaartverzorger. Ze heeft alles tot in de puntjes geregeld.

Meer lezen
Marian Wijskamp
ZEVENAAR
11-03-2021
10

Ze is vriendelijk, altijd behulpzaam, ronduit goed.

Meer lezen
Aaltje
Arnhem
11-03-2021
8

Heel tevreden over het gesprek vooraf en de benadering toen alles echt geregeld moest worden.

Meer lezen
Dinie
Arnhem
02-03-2021
10

Al je zorgen worden met respect en liefde uit handen genomen terwijl jezelf ook de regie mag hebben. Hier werken mensen die werken vanuit hun ??

Meer lezen
Bianca
Zevenaar
01-03-2021
10

Jacqueline is betrokken en tegelijkertijd doortastend. Geen zweverige taal, maar meelevend en toch direct. De wijze waarop ze ons heeft bijgestaan heeft ons verlies de eerste dagen wat helpen verzachten.

Meer lezen
Bonne van Dijk
Westervoort
10-02-2021
10

Na het overlijden van mijn broer heeft Jacqueline Reijers van monuta ons zo super goed geholpen Doe zo verder je mag trots op je zelf en je team zijn heel erg bedankt mvg petra jacqx

Meer lezen
Petra
Jacqx
09-02-2021

Ondanks dat het overlijden van een dierbare een emotionele gebeurtenis is, Is het fijn als er iemand is, die je in deze donkere periode bij staat en met je meedenkt over hoe alles eruit moet komen te zien. Rachelle heeft alles tot in de puntjes verzorgd. Alles was goed geregeld en wij hoefde ons als familie nergens zorgen over te maken.

Meer lezen

D. Sanders
Arnhem

Dank je wel ,voor de respectvolle uitvaart die we mijn moeder mochten geven Het was een warm afscheid Heel fijn de familie kamer in gebruik te kunnen hebben in deze huiselijke sfeer Gemmie dibbets en fam

Meer lezen

Fam. Dibbets
Arnhem

Ondanks het corona virus heeft Monuta ons erg goed en fijn begeleid. Dat heeft ons allen erg geholpen.

Meer lezen

Heer Hugen
Arnhem

Heel soms kom je in een situatie waarin je zelf niet meer weet wat je moet doen. Soms is dit een leuke situatie waar je zelf voor gekozen hebt en iemand nodig hebt die je de weg wijst. Zoals een huwelijk of een groot feest. Maar soms is de situatie anders. Soms ben je radeloos, verdrietig, wanhopig. Dan is het fijn als er iemand naast je staat die het hoofd erbij houdt. Iemand die naar je luistert. Iemand die je begrijpt, je verstaat en er voor je is. Iemand die weet wat moet gebeuren. Maar ook iemand die weet wat jij graag zou willen dat er gebeurt. In december is mijn vader overleden. Zijn wens was dat Jacqueline ons zou helpen en begeleiden bij het regelen van zijn uitvaart. Jacqueline heeft zich in onmogelijke bochten gewrongen om dat te kunnen realiseren. Ze heeft naar hem, maar ook heel goed naar ons geluisterd. Wanneer er een naaste van je afscheid neemt van het leven staat je leven even stil. Je moet van alles, maar wil niks. Jacqueline heeft ons in deze rotfase geweldig geholpen. Ze was een steun, luisterend oor. Een schouder en ze onthield wat we met verschillende partijen afspraken. Ze hielp ons met het maken van moeilijke keuzes, gaf raad wanneer wij niet meer wisten wat te doen. Dankzij Jacqueline en haar collega’s hebben wij op een mooie manier afscheid kunnen nemen van pap. Jacqueline heeft mijn vrouw en mij getrouwd, wij, en vrienden die erbij waren hebben het er nog over, ze was ook onze ceremonie meester, (dat is ook een absolute aanrader). Ze heeft mijn vaders crematie geweldig geregeld. Jacqueline, ik wil je danken voor de steeds grotere rol die je in mijn leven bent gaan spelen. In goede en slechte tijden ben jij voor mij de aangewezen persoon

Meer lezen

Anoniem
Arnhem

De persoonlijke benadering, een vertrouwd gevoel. Er is ruimte om alle wensen te bespreken, de alles is mogelijk mentaliteit. De dames van Jacqueline Reijers Monuta zijn echt begaan met de nabestaanden en hebben oog voor de kleine 'dingetjes'. Zoals na het laatste afscheid op de begraafplaats een paar rozen uit de boeketten te halen en daarna op de graven te leggen van overleden familieleden om hen er zo bij te betrekken. Als je dat op zo'n moment bedenkt, dan leef je je echt in het gevoel van de nabestaanden en weet je de juiste snaar te raken.

Meer lezen

heer Roordink

Ondanks dat er, door drukte aan jullie kant, drie medewerksters betrokken waren bij het geheel verliep alles soepel, werd er snel en soepel overlegd en geschakeld. Zeker de door jullie ingeschakelde 'zzp-ster- mag daarin genoemd worden: een bijzonder prettig persoon die feilloos aanvoelde wat we wilden en alles zeer goed in de vingers had. Ook de betrokkenheid naast de professionaliteit stelden we zeer op prijs.

Meer lezen

heer Hermsen

Alweer bijna een week geleden op 29 november 2017 hadden wij het afscheid van mijn man . Vanaf de eerste ontmoeting met Lion Fransen en haar collega , helaas weet ik de naam niet meer voelde het goed . Lion is zeer betrokken en kon zich goed inleven in ons verdriet . Ze begeleide ons en gaf hele goede adviezen. De uitvaart was zeer plechtig en werd in goede banen geleid. Ook tijdens de uitvaart dacht Lion aan ons dat we niet te veel op ons moesten nemen . We hadden niet verwacht dat de opkomst zo groot was dat er nog mensen in een andere zaal de plechtigheid op een scherm mee konden kijken . Dat hoorden wij achteraf. Lion zei ook de volgende dag na de crematie, dat we haar altijd konden bellen voor vragen of gewoon voor een praatje . Ik kan hier wel een heel verhaal schrijven , maar dan zou ik de hele organisatie van Monuta te kort doen . We hadden geen verwachtingen , maar we zijn erg blij dat we voor Monuta gekozen hebben . Het voelde als een warme deken .We zijn nu bijna een week verder en iedereen die ik spreek die bij de uitvaart is geweest vraagt , wie was de uitvaartverzorger ? Alleen maar lof en dat doet ook ons goed om dat te horen . Nogmaals heel erg bedankt voor de goed zorg. Jane Megchelenbrink-Geraerts

Meer lezen

Jane Megchelenbrink- Geraerts