Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
026 - 442 42 25

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Jacqueline Reijers gemiddeld met een

9,7
71 beoordelingen
100% beveelt Monuta Jacqueline Reijers aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Onze keuze voor Monuta komt voort uit ervaring van familie en kennissen met deze uitvaartverzorger , die heel positief was . En onze ervaring bij de uitvaart voor beide ouders is heel goed . We kregen complimenten hoe we het Afscheid hadden geregeld en dat was natuurlijk mede door de samenwerking met de uitvaartverzorgster

Meer lezen
Barbara
Beneden-Leeuwen
03-06-2023
10

uitstekend

Meer lezen
gretha
Doesburg
16-05-2023
9

Totale en goede ontzorging voor nabestaanden.

Meer lezen
Wessel
Hummelo
13-05-2023
10

Omdat we wisten dat mijn man zou overlijden, hebben we een voorgesprek aangevraagd. Zo konden we samen veel bespreken en duidelijk krijgen. Dit gaf rust en ruimte om eea te overwegen. Direct na het overlijden was voor ons als gezin al veel duidelijk hoe we zouden handelen en organiseren. De persoonlijke begeleiding is als zeer waardevol ervaren.

Meer lezen
Betty van der Wolf
Arnhem
13-05-2023
10

Bij het overlijden van onze moeder, oma en overgrootmoeder zijn wij bijgestaan door Nick Verweijen. Hoewel wij zelf goed wisten hoe we het wilden kwam hij met aanvullende voorstellen die het geheel tot een mooi, warm, hartelijk en waardig afscheid maakten. Hij regelde wat geregeld moest worden en stelde zich op de achtergrond waar wij zelf de regie namen. Ook de jongeman en dame die thuis kwamen om onze moeder, oma en overgrootmoeder te kleden en af te leggen waren jong. Dat was fijn, lerend, warm en waardig. Door samen met deze jongeren te werken werd het juist voor de kleinkinderen maar ook voor ons een fijne samenwerking. Dank! Wijnkijken er fijn op terug. De cirkel van het leven was rond.

Meer lezen
Netty
Greevink
02-05-2023
10

Wij hebben ons in deze verdrietige tijd enorm gesteund gevoeld door Monuta. Alles was geweldig geregeld en er werd goed meegedacht

Meer lezen
Marijke
Arnhem
16-04-2023
10

Jacqueline Reijers neemt veel zorg weg in de meest moeilijke periode van rouw op een uitermate menselijke manier zonder de waardigheid te verliezen.

Meer lezen
C.T. Trubkin
Ulft
16-03-2023
10

Fantastisch geholpen door Monuta Arnhem. Veel ruimte voor eigen inbreng, ondersteuning en advies waar nodig. Persoonlijke aandacht die je nodig hebt om de juiste beslissingen te maken als je onder druk staat rondom het regelen van een afscheid/uitvaart. Dikke pluim voor Lion Fransen, uitvaartverzorgster.

Meer lezen
Pierre Robert
Arnhem
07-03-2023
10

Hebben goed, en fijn gevoel bij het afscheid gehad. Door de uitvaartverzorgster.

Meer lezen
A.
Groessen
27-02-2023