Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
026 - 442 42 25

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Jacqueline Reijers gemiddeld met een

9.6
27 beoordelingen
100% beveelt Monuta Jacqueline Reijers aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

9

Ik was heel erg tevreden alles was netjes geregeld. Ze zijn meedenkend en dat is wat je erg goed kunt gebruiken in deze verdrietige periode.

Meer lezen
Rina
Beneden Leeuwen
13-10-2021
9

18 september is onze lieve (schoon) moeder overleden. Vanaf het moment dat de medewerkers van Jacqueline bij ons kwamen hebben wij ons gesteund gevoeld. Wat een lieve mensen en wat hebben wij samen met hen onze ma een mooie uitvaart kunnen geven. In het bijzonder Baukje en Jacqueline zelf hebben ervoor gezorgd dat wij terug kunnen kijken op een afscheid die in ons hart zit gebrand. Dank lieve mensen voor jullie steun en adviezen. Koos&Lizzy en Petra&Vincent

Meer lezen
Koos&Lizzy en Petra&Vincent
Duiven
03-10-2021
8

Een Fijne liefdevolle rustig en meelevend. Alles was heel netjes geregeld en vooral naar wens. Rachelle is een warm persoon en zo rustig, begripvol en meelevend.

Meer lezen
Linda
Maasbommel
02-10-2021
10

Wij zijn heel liefdevol en persoonlijk opgevangen van begin tot eind!

Meer lezen
Barbara Schlaeppi
Heimiswil, Zwitserland
28-09-2021
10

Ik en mijn familie en schoonfamilie Hebben maar een woord wat een team en wat een uitvaartleider. Warm bewogen oplettend kortom Brilliant

Meer lezen
John
Arnhem
28-09-2021
10

Een geweldige gedreven vrouw die op een lieve sociale manier haar werk professioneel uitvoert Ze denkt mee, luistert, als ik terug kijk denk ik alleen maar het was perfect zo als het ging

Meer lezen
mevroucrizw
Dieren
07-09-2021
9

In ongedwongen sfeer uitvaart geregeld. Door hernieuwd contact begrijpen we elkaar prima.

Meer lezen
heer H van der Heide
Beneden-Leeuwen
02-08-2021
10

Vanaf het eerste moment voelden we ons op ons gemak ondanks het enorm grote verdriet. Binnen 2 dagen hebben we samen de uitvaart geregeld en ondanks de korte tijd was alles perfect geregeld. Tijdens de uitvaart zelf is ook alles volgens plan verlopen en kunnen we met een goed gevoel terugkijken. Ook het gesprek na de uitvaart toen de gasten vertrokken waren heeft ons goed gedaan.

Meer lezen
Birgit
Beneden-Leeuwen
07-07-2021
10

Ben zo goed begeleid in een heftige tijd. Zo prettig hoe het persoonlijke contact is. En ook na de tijd nog oprechte interesse. Dat doet echt goed. Ben zo blij met de steun die wij hebben ontvangen. Een onbekend persoon die direct voelde als een vriendin. Dat was voor ons goud waard. Zo betrokken en oprechte steun. Wij hebben er een goed gevoel aan over gehouden. Complimenten aan Lion!

Meer lezen
mevrouw
Arnhem
07-07-2021

Ondanks dat het overlijden van een dierbare een emotionele gebeurtenis is, Is het fijn als er iemand is, die je in deze donkere periode bij staat en met je meedenkt over hoe alles eruit moet komen te zien. Rachelle heeft alles tot in de puntjes verzorgd. Alles was goed geregeld en wij hoefde ons als familie nergens zorgen over te maken.

Meer lezen

D. Sanders
Arnhem

Dank je wel ,voor de respectvolle uitvaart die we mijn moeder mochten geven Het was een warm afscheid Heel fijn de familie kamer in gebruik te kunnen hebben in deze huiselijke sfeer Gemmie dibbets en fam

Meer lezen

Fam. Dibbets
Arnhem

Ondanks het corona virus heeft Monuta ons erg goed en fijn begeleid. Dat heeft ons allen erg geholpen.

Meer lezen

Heer Hugen
Arnhem

Heel soms kom je in een situatie waarin je zelf niet meer weet wat je moet doen. Soms is dit een leuke situatie waar je zelf voor gekozen hebt en iemand nodig hebt die je de weg wijst. Zoals een huwelijk of een groot feest. Maar soms is de situatie anders. Soms ben je radeloos, verdrietig, wanhopig. Dan is het fijn als er iemand naast je staat die het hoofd erbij houdt. Iemand die naar je luistert. Iemand die je begrijpt, je verstaat en er voor je is. Iemand die weet wat moet gebeuren. Maar ook iemand die weet wat jij graag zou willen dat er gebeurt. In december is mijn vader overleden. Zijn wens was dat Jacqueline ons zou helpen en begeleiden bij het regelen van zijn uitvaart. Jacqueline heeft zich in onmogelijke bochten gewrongen om dat te kunnen realiseren. Ze heeft naar hem, maar ook heel goed naar ons geluisterd. Wanneer er een naaste van je afscheid neemt van het leven staat je leven even stil. Je moet van alles, maar wil niks. Jacqueline heeft ons in deze rotfase geweldig geholpen. Ze was een steun, luisterend oor. Een schouder en ze onthield wat we met verschillende partijen afspraken. Ze hielp ons met het maken van moeilijke keuzes, gaf raad wanneer wij niet meer wisten wat te doen. Dankzij Jacqueline en haar collega’s hebben wij op een mooie manier afscheid kunnen nemen van pap. Jacqueline heeft mijn vrouw en mij getrouwd, wij, en vrienden die erbij waren hebben het er nog over, ze was ook onze ceremonie meester, (dat is ook een absolute aanrader). Ze heeft mijn vaders crematie geweldig geregeld. Jacqueline, ik wil je danken voor de steeds grotere rol die je in mijn leven bent gaan spelen. In goede en slechte tijden ben jij voor mij de aangewezen persoon

Meer lezen

Anoniem
Arnhem

De persoonlijke benadering, een vertrouwd gevoel. Er is ruimte om alle wensen te bespreken, de alles is mogelijk mentaliteit. De dames van Jacqueline Reijers Monuta zijn echt begaan met de nabestaanden en hebben oog voor de kleine 'dingetjes'. Zoals na het laatste afscheid op de begraafplaats een paar rozen uit de boeketten te halen en daarna op de graven te leggen van overleden familieleden om hen er zo bij te betrekken. Als je dat op zo'n moment bedenkt, dan leef je je echt in het gevoel van de nabestaanden en weet je de juiste snaar te raken.

Meer lezen

heer Roordink

Ondanks dat er, door drukte aan jullie kant, drie medewerksters betrokken waren bij het geheel verliep alles soepel, werd er snel en soepel overlegd en geschakeld. Zeker de door jullie ingeschakelde 'zzp-ster- mag daarin genoemd worden: een bijzonder prettig persoon die feilloos aanvoelde wat we wilden en alles zeer goed in de vingers had. Ook de betrokkenheid naast de professionaliteit stelden we zeer op prijs.

Meer lezen

heer Hermsen

Alweer bijna een week geleden op 29 november 2017 hadden wij het afscheid van mijn man . Vanaf de eerste ontmoeting met Lion Fransen en haar collega , helaas weet ik de naam niet meer voelde het goed . Lion is zeer betrokken en kon zich goed inleven in ons verdriet . Ze begeleide ons en gaf hele goede adviezen. De uitvaart was zeer plechtig en werd in goede banen geleid. Ook tijdens de uitvaart dacht Lion aan ons dat we niet te veel op ons moesten nemen . We hadden niet verwacht dat de opkomst zo groot was dat er nog mensen in een andere zaal de plechtigheid op een scherm mee konden kijken . Dat hoorden wij achteraf. Lion zei ook de volgende dag na de crematie, dat we haar altijd konden bellen voor vragen of gewoon voor een praatje . Ik kan hier wel een heel verhaal schrijven , maar dan zou ik de hele organisatie van Monuta te kort doen . We hadden geen verwachtingen , maar we zijn erg blij dat we voor Monuta gekozen hebben . Het voelde als een warme deken .We zijn nu bijna een week verder en iedereen die ik spreek die bij de uitvaart is geweest vraagt , wie was de uitvaartverzorger ? Alleen maar lof en dat doet ook ons goed om dat te horen . Nogmaals heel erg bedankt voor de goed zorg. Jane Megchelenbrink-Geraerts

Meer lezen

Jane Megchelenbrink- Geraerts