Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
026 - 442 42 25

Uitvaartcentrum in Arnhem

Zoekt u een uitvaartcentrum in Arnhem en omgeving, dan kunt u bij Monuta Jacqueline Reijers terecht. Monuta Jacqueline Reijers heeft een eigen uitvaartcentrum in Arnhem. Ons uitvaartcentrum in Arnhem is gelegen aan de Eimerssingel-West en biedt een huiselijke sfeer die u in een moeilijke periode toch een gevoel van warmte geeft. U kunt vanaf het moment van opbaring tot na de uitvaart in ons uitvaartcentrum in Arnhem terecht. Zo kunnen wij uw overleden dierbare opbaren in één van onze twee 24-uurskamers, kunt u de dienst organiseren in de aula en kunnen we een nazit met uitgebreide catering verzorgen. Het uitvaartcentrum in Arnhem is rolstoelvriendelijk en er is ruime parkeergelegenheid.
Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak
Image
Monuta uitvaartcentrum Arnhem Jacqueline Reijers 24 uurs kamer
Image
Monuta uitvaartcentrum Arnhem Jacqueline Reijers 24 uurs kamer
Image
Monuta uitvaartcentrum Arnhem Jacqueline Reijers 24 uurs kamer kist

24-uurskamers

Kiest u voor een opbaring in ons uitvaartcentrum in Arnhem dan is dat mogelijk in één van onze twee 24-uurskamers of reguliere opbaarkamer. Als u kiest voor de 24-uurskamer dan krijgt u van ons een eigen sleutel waarmee u op elk gewenst moment uw overleden dierbare in het uitvaartcentrum van Monuta Jacqueline Reijers in Arnhem kunt bezoeken. U bent de enige die toegang heeft tot deze kamer. De 24-uurskamer en reguliere opbaarkamer kunt u op een persoonlijke manier inrichten door bijvoorbeeld foto’s of andere persoonlijke spullen neer te zetten. Bij de 24-uurskamer zijn alle faciliteiten aanwezig die u nodig heeft. U beschikt over een koelkast met frisdrank, een eigen keuken waar u koffie of thee kunt zetten en een toiletruimte.  

026 - 442 42 25
Image
Monuta uitvaartcentrum Arnhem Jacqueline Reijers aula
Image
Monuta uitvaartcentrum Arnhem Jacqueline Reijers aula
Image
Monuta uitvaartcentrum Arnhem Jacqueline Reijers aula

Aula

De aula van Monuta in Arnhem beschikt over 35 zitplaatsen en een aantal staanplaatsen met een warme, huiselijke uitstraling. Hier kan de plechtigheid, condoleance en koffietafel naar eigen wens worden ingevuld, bijvoorbeeld met (live)muziek, sprekers en eigen rituelen. Mensen van elke cultuur en religie kunnen bij ons op hun eigen manier afscheid nemen van hun dierbare.

026 - 442 42 25
Image
Monuta uitvaartcentrum Arnhem Jacqueline Reijers koffietafel
Image
Monuta uitvaartcentrum Arnhem Jacqueline Reijers koffietafel
Image
Monuta uitvaartcentrum Arnhem Jacqueline Reijers koffietafel

Condoleance en koffietafel

Na de afscheidsdienst is het mogelijk om een uitgebreide condoleance met cateringmogelijkheden te organiseren. Zo kunt u kiezen voor een eenvoudige koffietafel met cake, maar ook voor een borrel met hapjes. Samen kiezen voor het meest passende arrangement. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. 

026 - 442 42 25