Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
026 - 442 42 25

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Rouwbloemen worden op kist geplaatst

Uitvaart in Arnhem

In de moeilijke periode nadat een dierbare is overleden staan wij, als uitvaartverzorgers van Monuta Jacqueline Reijers in regio Arnhem u graag bij. Wij zijn vertrouwd met verschillende gebruiken en afscheidsrituelen van alle geloofsovertuigingen en helpen u graag bij het regelen van een uitvaart in Arnhem. Er is daarbij meer mogelijk dan u denkt. Wij doen er alles aan om de uitvaart zo vorm te geven, dat deze past bij wie uw overleden dierbare was. Daarbij denken wij graag mee in de uitvaartlocatie, maar ook in de catering en de bloemen bijvoorbeeld.

Begrafenis regelen in regio Arnhem

De uitvaartverzorgers van Monuta Jacqueline Reijers in regio Arnhem kunnen op verschillende begraafplaatsen een begrafenis regelen in regio Arnhem. Zo komen wij bijvoorbeeld vaak bij Begraafplaats Moscowa. Het is één van de oudste begraafplaatsen in de wijde omgeving. Op Moscowa vindt u naast hele oude graven ook een islamitisch gedeelte, en ook zijn er oorlogsgraven te vinden.

Natuurbegraafplaats Heidepol in Arnhem

Steeds meer mensen kiezen voor natuurbegraven. Natuurbegraafplaats Heidepol in Arnhem is hier een voorbeeld van. Aan de rand van natuurpark de Hoge Veluwe ervaart u rust tijdens uw wandeling op de natuurbegraafplaats. Er vinden maximaal twee uitvaarten per dag plaats.Wij verzorgen samen met onze vaste cateraar de koffietafel of borrel op deze locatie. Wij geven u met alle liefde een rondleiding op deze natuurbegraafplaats.

Crematie regelen in regio Arnhem

Wanneer wij de crematie regelen in regio Arnhem, komen wij vaak bij Crematorium Moscowa. Kiest u liever een ander crematorium? Dan is dat vanzelfsprekend ook mogelijk. U bent vrij in uw keuze, en wij staan u overal in Nederland bij.

026 - 442 42 25
Groep mensen nemen afscheid op begraafplaats

Uitvaart in Doesburg en De Liemers

Er komt veel op u af als een dierbare overlijdt. Op dat moment wilt u waarschijnlijk met de nabestaanden samenzijn om afscheid te nemen en te rouwen om het verlies. Toch moet er ook in korte tijd veel worden geregeld. Maar dat hoeft niet allemaal in een dag. Monuta Jacqueline Reijers voor u klaar om in alle rust samen met u de uitvaart te regelen in Doesburg en De Liemers. Daarbij is meer mogelijk dan u denkt. Denk bijvoorbeeld aan de locatie. U kunt bijvoorbeeld ook afscheid nemen in een kerk in Groessen, Duiven, Zevenaar of een van de andere plaatsen uit De Liemers. Ook in Druten, Arnhem en omgeving zijn we bekend met de kerken, pastors en dominees. Maar ook vanuit een andere locatie kan een begrafenis plechtigheid plaatsvinden. Denk aan een zalencentrum, in de buitenlucht, op de tennisbaan, in de paardenstal of in de schuur bij mensen thuis.

Begrafenis regelen in regio Doesburg en De Liemers

Wij helpen u een begrafenis te regelen op de locatie naar uw keuze. De begrafenis regelen in regio Doesburg en De Liemers kan op verschillende begraafplaatsen, wij informeren u graag over de verschillende begraafplaatsen.

Crematie regelen in regio Doesburg en De Liemers

Veruit de meeste mensen kiezen voor een crematie. In de omgeving van Duiven en Zevenaar zijn een paar crematoria, die in Arnhem, Dieren en Doetinchem worden het meeste bezocht. Maar ook in Beuningen, Nijmegen en in Ugchelen (nabij Apeldoorn) is een crematorium. Welk crematorium u ook kiest, wij staan u bij tijdens de gehele crematie.

026 - 442 42 25
Kistdragers lopen met kist

Uitvaart in Druten

Wij helpen u een uitvaart te regelen op de locatie naar uw keuze. U kunt de uitvaart regelen in een uitvaartcentrum in Beuningen of Arnhem, maar ook in de kerk. Zoals in de plaatselijke kerk in Druten, West Maas en Waal of Beneden-Leeuwen. Maar ook vanuit een andere locatie kan een plechtigheid plaatsvinden. Denk aan de stamkroeg van uw dierbare, de tuin, het favoriete restaurant of de boerderij. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat een uitvaart zo passend en persoonlijk mogelijk is. Afscheid nemen kan tenslotte maar één keer.

Begrafenis regelen in regio Druten

De uitvaartverzorgers van Monuta Jacqueline Reijers in regio Druten kunnen op verschillende begraafplaatsen een begrafenis regelen in regio Druten. Iedere begraafplaats heeft zijn eigen karakter. Daarom staan wij u graag bij in het maken van uw keuze wanneer wij de begrafenis regelen in regio Druten.

Crematie regelen in regio Druten

In Druten, West Maas en Waal en Beneden-Leeuwen kiezen de meeste mensen voor een crematie. Wilt u dat wij de crematie regelen in regio Druten? Dan maken wij vaak gebruik van de crematoria in Beuningen, Tiel en Nijmegen. Neemt u liever op een andere plek afscheid? Wij staan u overal in Nederland bij, welke keuze u ook maakt.

026 - 442 42 25
Roos op grafsteen

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart in de plaatsen Elst Gld, Driel, Bemmel, Ressen, Haalderen, Doornenburg, Angeren, Gendt, Arnhem, Huissen, Druten, Deest, Afferden Gld, Puiflijk, Boven-Leeuwen, Beneden-Leeuwen, Wamel, Zevenaar, Doesburg, Babberich, Pannerden, Aerdt, Herwen, Lobith, Tolkamer, Spijk Gld, Duiven, Groessen, Loo Gld, Westervoort, Angerlo, Giesbeek of Lathum? Neem gerust contact op. Voor het melden van een overlijden kunt u dag en nacht bellen.

026 - 442 42 25