Uitvaart regelen regio Arnhem, Druten, Doesburg en De Liemers

0316 - 284 368 24/7 bereikbaar

Wij regelen een uitvaart niet vanuit een standaard boekje. We nemen alle tijd om te luisteren naar uw wensen. In alle rust gaan we samen de uitvaart regelen. Wij streven er zoveel mogelijk na om één uitvaartverzorger de familie te laten begeleiden. Monuta Jacqueline Reijers regelt een uitvaart in omgeving Arnhem, Druten en De Liemers

Bel gerust op 026- 442 4225 / 0487-51 82 49 / 0316-28 43 68.

Letten op de details tijdens het eerste gesprek

Bij een overlijden kunt u ons dag en nacht bellen. We spreken af wat voor u een geschikt moment is om bij u langs te komen. Misschien wilt u eerst nog rustig bij de overleden dierbare zijn. U hoeft niet direct alles te regelen. Tijdens het eerste gesprek bespreken we of er uitvaartwensen bekend zijn, of dat u als nabestaanden bepaalde ideeën heeft. Daarbij is (bijna) alles mogelijk. Samen met u willen we een uitvaart regelen die een weerspiegeling is van het leven van uw dierbare. 

Dagelijks persoonlijk contact

In de loop van de dagen is er veelvuldig contact. Bij een thuisopbaring komt er iedere dag iemand langs om een thuiscontrole te doen. Het doorspreken en brengen van de rouwbrieven, de planning van de muziek tijdens de afscheidsdienst en het verloop van de gehele uitvaart wordt door de uitvaartverzorger samen met u op het door u gewenste tempo besproken.

(Bijna) alles is mogelijk

Tegenwoordig zijn er steeds meer mogelijkheden in de uitvaartverzorging. Heeft u een bijzonder verzoek? Dan doen wij er alles aan om dit mogelijk te maken. Was iemand een ruiter? Dan kunnen we een erehaag maken en de overledene per paard begeleiden naar een bepaalde locatie. Was de overledene een echte Bourgondiër? Dan houden we daarmee rekening bij de catering. De uitvaart hoeft niet standaard plaats te vinden in een uitvaartcentrum, kerk of crematorium. Was de overledene een buitenmens, dan kan een uitvaart ook prima in de buitenlucht plaatsvinden. 

Een eigen plekje in de natuur

Steeds meer mensen kiezen voor natuurbegraven. Natuurbegraafplaats Heidepol in Arnhem is hier een voorbeeld van. Aan de rand van natuurpark de Hoge Veluwe ervaart u een serene rust tijdens uw wandeling op de natuurbegraafplaats. Er vinden maximaal twee uitvaarten per dag plaats, waardoor u alle rust krijgt om afscheid te nemen. Wij verzorgen samen met onze vaste cateraar de koffietafel of borrel op deze locatie. Voor mensen die slecht ter been zijn staan electrocars ter beschikking. Wij geven u met alle liefde een rondleiding op deze natuurbegraafplaats.

Na de uitvaart

Ook na het regelen van de uitvaart blijven we vaak in contact met de nabestaanden. We helpen bijvoorbeeld bij het zoeken naar deskundige op het gebied van rouwverwerking, een notaris voor juridisch advies of verzekeringsagent. Als u er tegenop ziet om, na een maand, terug te gaan naar het crematorium om de asbus op te halen van uw dierbare dan doen wij dat voor u en zoeken we samen naar een speciaal moment om de as van uw dierbare thuis te brengen. Wij hebben verschillende diensten en herinneringsproducten op het gebied van nazorg ontwikkeld om u te kunnen ondersteunen, zoals het Monuta Nazorgboek, www.Wietroostmij.nl en herinneringssieraden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.  

Partners

Om u de beste mogelijkheden te kunnen bieden rondom het verzorgen van een uitvaart, werken wij met verschillende partners samen. Zo kunnen wij u goed adviseren over wat er allemaal mogelijk is bij een uitvaart.

Zeer betrokken maar wel op gepaste afstand. Erg behulpzaam, meedenkend, betrouwbaar, persoonlijke aandacht, kortom; ontzorgend. Een luisterend oor, goede nazorg.” - Van Huët

Meer informatie?

Wilt u een uitvaart regelen in Arnhem, Duiven, Zevenaar, Westervoort, Rijnwaarden, Doesburg, Druten, West Maas en Waal of Beneden-Leeuwen dan staan wij voor u klaar. U kunt ons dag en nacht bellen.

Neem contact op om een uitvaart te regelen

 

Waarom Monuta Jacqueline Reijers?

  • Buitengewone uitvaartplechtigheden
  • Persoonlijke uitvaarten
  • Voor iedereen: met en zonder uitvaartverzekering
  • Eigen uitvaartcentrum in Arnhem
  • Uitvaarten in De Liemers, Doesburg, Druten, West Maas en Waal

Werkgebied

Elst Gld, Driel, Bemmel, Ressen, Haalderen, Doornenburg, Angeren, Gendt, Arnhem, Huissen, Druten, Deest, Afferden Gld, Puiflijk, Boven-Leeuwen, Beneden-Leeuwen, Wamel, Zevenaar, Doesburg, Babberich, Pannerden, Aerdt, Herwen, Lobith, Tolkamer, Spijk Gld, Duiven, Groessen, Loo Gld, Westervoort, Angerlo, Giesbeek en Lathum