Waarom Monuta Jacqueline Reijers?

  • Buitengewone uitvaartplechtigheden
  • Persoonlijke uitvaarten
  • Unieke afscheidstuin voor condoleance en uitvaartdienst
  • Voor iedereen: met en zonder uitvaartverzekering
  • Voor uitvaarten in Liemers, Doesburg, Druten & West Maas en Waal

Waardering

Klanten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een
9,2
Gebaseerd op 94 recensies

Voor dezelfde kosten een stijlvollere uitvaart

Monuta Jacqueline Reijers BV staat voor uitvaartverzorging die perfect past bij de overledene. Tot in de details moet alles kloppen: van de perfecte auto tot de perfecte kleding. We merken dat we in korte tijd een intense band opbouwen met de nabestaanden, zodat we samen kunnen toewerken naar een  uitvaart die past bij de overledene.

Aandacht voor de familie, de overledene en de details

Wij vinden aandacht voor de familie heel belangrijk. Vanaf het moment van overlijden tot de uitvaart hebben we intensief contact. Om zaken door te spreken en de kaarten te brengen. Soms zien we mensen vermoeid raken. Even een hart onder de riem steken kan dan helpen. Ook na de uitvaart houden we contact. Natuurlijk hebben we alle aandacht voor de overledene. De laatste verzorging van uw dierbare doen we liefdevol, soms samen met de familie. En de uitvaart maken we zo persoonlijk mogelijk, zodat deze een weerspiegeling is van het leven van uw dierbare. Alles is bespreekbaar. In de kleinste details leggen we nog volle aandacht. Zodat het een uitvaart in stijl wordt.

Persoonlijke toespraken

Wij hebben veel ervaring in het schrijven van toespraken die mensen raken. Jacqueline Reijers is naast uitvaartverzorger al jaren trouwambtenaar. In beide vakken is een persoonlijke toespraak belangrijk. We schrijven warme teksten waarin belangstellenden de overledene echt herkennen. We streven er naar dat bekende uitspraken van de overledene worden verwerkt. En dat we deze exact zo uitspreken zoals de overledene dit gedaan zou hebben.  

Uw wensen alvast vastleggen

Veel mensen weten niet dat ook tijdens het leven al wensen vastgelegd kunnen worden. Bijvoorbeeld bij ziekte. Samen met u, en eventueel uw kinderen, kunnen we doornemen wat er mogelijk is. We kennen de locaties en gebruiken in Duiven, Zevenaar, Westervoort en Rijnwaarden. En ook in Druten en Maas en Waal hebben we ervaring. Het geeft nabestaanden veel rust als ze een uitvaart kunnen regelen zoals de overledene had gewenst. Dit helpt om verder te gaan.

Dag en nacht bereikbaar voor een uitvaart

Voor uitvaartverzorging in Duiven, Zevenaar Westervoort of Rijwaarden staan wij voor u klaar. Ook voor een uitvaart in Doesburg, Druten en Maas en Waal kunt u op ons rekenen. U kunt ons dag en nacht bellen.

Bekijk de mogelijkheden