Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0546 - 814 289

Uitvaartcentrum in de regio Almelo

Monuta Vincent Wooldrik werkt samen met verschillende uitvaartcentra in de regio van Almelo. Wij verzorgen regelmatig een uitvaart in het uitvaartcentrum in Rijssen. Maar het is uiteraard ook mogelijk om een afscheidsdienst te organiseren in de kerk of een andere locatie zoals een uitvaart thuis of in het lokale café.
Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak
Image
Monuta Rijssen koffiekamer

Uitvaartcentrum in regio Almelo

Er is veel mogelijk rondom een afscheidslocatie zoals een uitvaartcentrum in de regio van Almelo, Tubbergen, Den Ham en Dinkelland. Regelmatig verzorgen wij een uitvaart in het uitvaartcentrum van Monuta in Rijssen. Dit uitvaartcentrum beschikt over verschillende opbaarkamers, waaronder een 24-uurskamer. Het is ook mogelijk om een afscheidsdienst op een andere locatie te verzorgen zoals bij u thuis of in een lokaal restaurant of theater. Wij denken graag met u mee want er is vaak meer mogelijk dan u denkt. U kunt ons vrijblijvend bellen voor meer informatie.

0546 - 814 289