Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0546 - 814 289

Team Monuta
Vincent Wooldrik

Onze uitvaartverzorgers

Vincent Wooldrik

Mijn werk in het hoger onderwijs deed ik ruim 22 jaar met plezier. Eerst als ICT’er en de laatste zeven jaar als projectmanager. Toch kreeg ik de afgelopen jaren steeds meer behoefte om op een andere manier te gaan werken. Ik wilde graag werk waarin ik echt iets kan betekenen voor een ander en mensen kon bijstaan in de periode rond het afscheid van hun dierbare overledene, een tijd die grote impact heeft tijdens een mensenleven. Dat is waarom ik uiteindelijk uitvaartverzorger ben geworden. Ik ben opgegroeid en heb altijd gewoond in Twente. Ik spreek de taal en ken de gebruiken. Daarbij ben ik ook bestuurslid van Plaatselijk Belang Hoge Hexel en ben ik vicevoorzitter van stichting Hexel on Wheels. Ik heb daardoor een groot netwerk opgebouwd dat ik in kan zetten tijdens mijn werk. 

Afscheid nemen betekent het doorlopen van een aantal rouwfases. Lachen om mooie herinneringen kan plots worden afgewisseld door verdriet. Iedereen rouwt op zijn of haar eigen manier. Rouwen begint vaak met het onder ogen komen van het verlies. Ik begeleid families bij het zetten van de eerste stappen in de rouwverwerking. Als uitvaartverzorger wil ik voor rust zorgen in een periode van afscheid. Denken in mogelijkheden, daar ligt mijn kracht. Daarbij reik ik altijd ideeën aan, zoals een bijzondere uitvaartlocatie aan het water of in de weilanden. Ik geef u de rust en ruimte om passende keuzes te maken, zodat u erop kunt vertrouwen dat het afscheid naar uw wens wordt vormgegeven.