Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0546 - 814 289

Recente beoordelingen

9,7

Gebaseerd op 31 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

J.W.
03-08-2023

Vincent , heeft ons uitmuntend bijgestaan. Ook bij de afwikkeling van de oude polissen en administratie.

Lees meer

Fam. van de Maat
22-05-2023

Vincent heeft ons in deze zeer moeilijke periode goed begeleid al onze wensen waren mogelijk. Ook heeft hij een erg mooie levensweg voor ons geschreven samen met Anica. We zijn hem erg dankbaar.

Lees meer

Patricia Nijrees
12-03-2023

Top onderneming die alles in het werk steld om de uitvaart top te laten verlopen

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Almelo, Tubbergen en Twenterand

Wanneer een dierbare overlijdt, komt er in korte tijd veel op u af. Monuta Vincent Wooldrik zorgt ervoor dat de rust bewaard wordt in deze periode. Zo creëren we samen rust en ruimte om passende keuzes te maken, zodat het afscheid past bij wie uw overleden dierbare was. We regelen samen een persoonlijke uitvaart in Almelo. Dat doen wij voor iedereen. Ook als u niet of ergens anders verzekerd bent. Wij zijn er voor u. Voor, tijdens en na de uitvaart.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
begrafenis regelen uitvaart almelo
Postadres
Piksenweg 13
7645 BC Hoge Hexel
Image
Locatie-monuta-rijssen
Bezoekadres
Lentfersweg 120
7461 EM Rijssen
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 7.000 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf € 3.195. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Vincent Wooldrik
Uitvaartverzorger

Vincent

Wooldrik

Lees meer over Vincent

Image
Afbeelding bij Vincent Wooldrik uitvaartcentrum

Uitvaartcentrum in omgeving Almelo

Wij werken samen met verschillende uitvaartcentra in de regio. Zo kunnen wij onder andere een uitvaart voor u verzorgen in het uitvaartcentrum van Monuta Rijssen. Maar het is uiteraard ook mogelijk om een afscheidsdienst te organiseren in de kerk of een andere locatie zoals een uitvaart thuis of in het lokale café. Er is veel mogelijk rondom een afscheidslocatie zoals een uitvaartcentrum in de regio van Almelo, Tubbergen, Den Ham en Dinkelland. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.
Meer over ons uitvaartcentrum

Vijf klantbeloften van Monuta

1
Altijd een persoonlijk afscheid
Wij maken van elk afscheid een persoonlijk afscheid. Precies zoals u het wilt. Dat begint met duidelijkheid. Daarom kunt u bij ons uw uitvaartwensen vastleggen. Online of in een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen.
2
Eén vertrouwd gezicht
Afscheid is meer dan een uitvaart alleen. Wij zorgen hierbij, van begin tot het eind, voor één vast aanspreekpunt. Eén vertrouwd gezicht. Iemand die de tijd neemt, luistert en meedenkt. En altijd rechtstreeks bereikbaar is voor al uw vragen.
3
Liefdevolle verzorging
Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om iedereen persoonlijk en liefdevol te verzorgen. Met de juiste aandacht en respect. Als u wilt, kunt u bij dit bijzondere moment aanwezig zijn en assisteren. Ook zorgen wij voor een liefdevolle opbaring, bij u thuis, in het uitvaartcentrum of op een andere door u gekozen plek.
4
Een persoonlijk draaiboek
Alles wat we met u afspreken, leggen we vast in een persoonlijk draaiboek. Zo heeft u stap voor stap inzicht in het verloop van de uitvaart. Dat geeft rust en houvast rondom het afscheid.
5
Geen financiële verrassingen
We geven u helder inzicht in alle mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Zo houdt u het overzicht en kunt u kiezen wat het beste bij u past. U ontvangt vooraf altijd een heldere prijsopgave. En wij garanderen geen financiële verrassingen achteraf.
Lokale
partners
Monuta Vincent Wooldrik werkt samen met de volgende lokale partners:
Bloemen
Afscheid met Bloemen
Rouwdrukwerk
Drukkerij Knoef
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta Vincent Wooldrik?
U kunt terecht bij Monuta Vincent Wooldrik voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Hoge Hexel, Almelo, Enschede, Aadorp, Bornerbroek, Mariaparochie, Albergen, Fleringen, Geesteren, Haarle, Harbrinkhoek, Hezingen, Langeveen, Mander, Manderveen, Mariaparochie, Reutum, Tubbergen, Vasse, Den Ham, Geerdijk, Vriezenveen, Vroomshoop, Westerhaar-Vriezenveensewijk, Bruinehaar, De Pollen, Kloosterhaar, Sibculo, Weitemanslanden, Agelo, Denekamp, Deurningen, Lattrop Breklenkamp, Nutter, Ootmarsum, Oud-Ootmarsum, Rossum, Saasveld, Tilligte, Weerselo, Boekelo en Westerhoeven.