Overslaan en naar de inhoud gaan
Monuta
Vincent Wooldrik
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0546 - 814 289

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Vincent Wooldrik gemiddeld met een

9.5
11 beoordelingen
100% beveelt Monuta Vincent Wooldrik aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

M8jn ervaring met monuts tot nu toe 3 x is geweldig. Goed verzorgd, ruimte voor je eigen ideeën en wensen. Heel nauw contact tijdens en goede nazorg. Kortom in een woord geweldig.

Meer lezen
Alida
Mander
14-07-2021
10

Ik heb een hele fijne ervaring met Vincent gehad. We hebben alles naar de wens van Chiel mijn zoon kunnen doen. Vincent heeft heel goed naar onze wensen geluisterd en ik ben hem daar heel dankbaar voor.

Meer lezen
Leny
Enschede
01-07-2021
9

Voor het overlijden van mijn partner een goed gesprek gehad over de mogelijkheden en tijdens het proces goed begeleid door Vincent. Was altijd bereikbaar en heeft ons goed geholpen.

Meer lezen
Ellen Boddeman
Almelo
16-06-2021
9

mijn ervaring met monuta was heel fijn kan het iedereen aan raden

Meer lezen
femmie
vroomshoop
15-06-2021
10

Vincent was voor ons een rots in de branding tijdens deze hele moeilijke tijd. Hij heeft ons deze periode heel goed begeleid, we zijn blij dat hij het was die ons in alles bijstond, we konden hem als het nodig was dag en nacht bereiken. Wij hebben hem leren kennen als een persoonlijkheid die echt liefde heeft voor zijn vak, niets was hem te veel. Bedankt Vincent dat je er voor ons was

Meer lezen
mevrouw Lucia
Almelo
03-06-2021
10

Ondanks groot verdriet om het verlies van onze ma Mevr J Mulder Spang was Vincent een lichtpunt in een donkere week. Hij was meelevend, zeer betrokken, oog voor detail en konden met alle vragen op elk tijdstip van de dag terecht! We voelden ons zeer gesteund en geholpen. Mvg Brian en Jeanine

Meer lezen
Brian Mulder
Almelo
12-04-2021
9

Vincent de uitvaartbegeleider heeft ons goed geholpen om onze moeder een mooie uitvaart te geven. In deze moeilijke tijd werd er met ons mee gedacht en we kregen ook de tijd om keuzes te maken, erg fijn! Zelfs daarna konden wij onze beslissing nog wijzigen. Vincent deed alles wat mogelijk was om onze wensen te realiseren met de Corona regels. Nogmaals bedankt voor alles!

Meer lezen
Laila
Enschede
29-03-2021
9

Wij waren ontzettend blij met Vincent. Heel vriendelijk en dacht met alles mee. We hebben ook met hem gelachen. En hij dacht in oplossingen waarbij hij mijn man rustig kon krijgen haha. Ik zou hem de volgende keer zo weer bij willen hebben. Respect

Meer lezen
Cindy
Enschede
16-03-2021
8

Wij hebben afscheid kunnen nemen op de manier waarop we dat wilden

Meer lezen
Gineke
Lochem
16-03-2021