Overslaan en naar de inhoud gaan
Monuta
Vincent Wooldrik
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0546 - 814 289

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Vincent Wooldrik gemiddeld met een

9.6
17 beoordelingen
100% beveelt Monuta Vincent Wooldrik aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Alles was heel goed geregeld we zijn allemaal heel tevreden

Meer lezen
Carina
Rijssen
01-12-2021
10

Ik wil graag mijn dank uitspreken naar Vincent, hij heeft alles tot in de puntjes verzorgd. Zijn warmte en zorg, zelfs de nazorg, zal mij en mijn familie altijd bijblijven. Dank Vincent je was onze houvast bij het overlijden van onze zus.

Meer lezen
Hetty
Almere
22-11-2021
10

Wanneer een dierbare plotseling komt te overlijden en je als nabestaande alles moet gaan regelen, is Vincent er om je volledig te ontzorgen. Alles was top geregeld, en we hebben desondanks omstandigheden een mooi en waardig afscheid kunnen geven. Vincent, bedankt voor alles!

Meer lezen
Ruud
Almelo
11-11-2021
10

Onze ervaring met Vincent vonden wij erg prettig. Geen vraag was te gek en alles was naar wens, alles tip top voor mekaar!

Meer lezen
Wim
Almelo
20-10-2021
10

Onze dochter is overleden in Portugal (door een misdrijf) en omdat ik verzekerd ben bij monuta kregen wij een hele lieve en zorgzame begrafenisondernemer Vincent wooldrik tot onze dienst. Hij heeft ons heel goed begeleid en overal mee geholpen .We konden hem altijd appen als we ergens mee zaten en stond iedereen goed te woord.De uitvaart was zeer goed geregeld hij kwam met nog een mooi verhaal heel toepasselijk over onze dochter. bij de uitvaart Mocht ik iemand aanbevelen dan zeer zeker Vincent Wooldrik. Ons heeft hij heel goed begeleid in /en bij deze hele moeilijke tijd

Meer lezen
mevrouw Ellis Rietkerk Schuring
Goor
06-10-2021
9

alles is prima verlopen kan eigenlijk niet beter

Meer lezen
heer gerhard adolfsen
vroomshoop
06-10-2021
10

M8jn ervaring met monuts tot nu toe 3 x is geweldig. Goed verzorgd, ruimte voor je eigen ideeën en wensen. Heel nauw contact tijdens en goede nazorg. Kortom in een woord geweldig.

Meer lezen
Alida
Mander
14-07-2021
10

Ik heb een hele fijne ervaring met Vincent gehad. We hebben alles naar de wens van Chiel mijn zoon kunnen doen. Vincent heeft heel goed naar onze wensen geluisterd en ik ben hem daar heel dankbaar voor.

Meer lezen
Leny
Enschede
01-07-2021
9

Voor het overlijden van mijn partner een goed gesprek gehad over de mogelijkheden en tijdens het proces goed begeleid door Vincent. Was altijd bereikbaar en heeft ons goed geholpen.

Meer lezen
Ellen Boddeman
Almelo
16-06-2021