Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0546 - 814 289

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Vincent Wooldrik gemiddeld met een

9,7
33 beoordelingen
100% beveelt Monuta Vincent Wooldrik aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

9

Alles was duidelijk & overzichtelijk. De dienst verliep heel goed. M’n alle vragen werden beantwoorden en heb goed uitleg gekregen hoe de dienst zo er uitzien En werd rekening gehouden Met ons wensen en traditie! Wat ik ook erg fijn vond dat ik kon chatten met de contactpersoon en hij reageerde snel op m’n berichten! Ons dankbaar is groot

Meer lezen
Anoush
Almelo
01-12-2023
10

Vincent was een enorme hulp voor het verzorgen van de uitvaart. Nooit opdringerig aanwezig. Altijd een een luisterend oor. Attent. Goed bereikbaar. Kwam elke dag even vragen of hij nog iets kon doen. Wat een topper.

Meer lezen
Madelon
Almelo
20-10-2023
10

Vincent , heeft ons uitmuntend bijgestaan. Ook bij de afwikkeling van de oude polissen en administratie.

Meer lezen
J.W.
Almelo
03-08-2023
10

Vincent heeft ons in deze zeer moeilijke periode goed begeleid al onze wensen waren mogelijk. Ook heeft hij een erg mooie levensweg voor ons geschreven samen met Anica. We zijn hem erg dankbaar.

Meer lezen
Fam. van de Maat
Almelo
22-05-2023
10

Top onderneming die alles in het werk steld om de uitvaart top te laten verlopen

Meer lezen
Patricia Nijrees
Almelo
12-03-2023
10

Vincent kwam als een geluk bij een ongeluk met ons in contact, maar wij hadden ons geen ander, geen beter iemand kunnen en willen wensen. Een week lang was hij onderdeel van onze familie, stond hij 24/7 voor ons klaar om onze vragen te beantwoorden en te voorzien van adviezen en ideeën. Een ware professional, maar bovenal een ontzettend fijn en warm persoon. Bedankt voor alles, Vincent!

Meer lezen
Rick
Enschede
10-02-2023
10

Vincent heeft ons geholpen na het overlijden van onze moeder. Hij leide ons door het hele proces. Waarbij hij ons van alles liet regelen en stuurde bij als het nodig was. Hij was aanwezig als we hem nodig waren , maar altijd op de achtergrond. We hebben hele goede herinneringen aan zijn werk.

Meer lezen
Astrid
Almelo
18-10-2022
10

Zeer goed netjes naar wens uitgevoerd

Meer lezen
Denise
Goor
26-09-2022
10

Door de omgang en begeleiding van Vincent voelde alles vertrouwd aan en vergemakkelijkte het ons gezin naar de dag van afscheid.

Meer lezen
Eugène
Almelo
12-08-2022