Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0546 - 814 289

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Vincent Wooldrik gemiddeld met een

9,7
27 beoordelingen
100% beveelt Monuta Vincent Wooldrik aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Vincent heeft ons geholpen na het overlijden van onze moeder. Hij leide ons door het hele proces. Waarbij hij ons van alles liet regelen en stuurde bij als het nodig was. Hij was aanwezig als we hem nodig waren , maar altijd op de achtergrond. We hebben hele goede herinneringen aan zijn werk.

Meer lezen
Astrid
Almelo
18-10-2022
10

Zeer goed netjes naar wens uitgevoerd

Meer lezen
Denise
Goor
26-09-2022
10

Door de omgang en begeleiding van Vincent voelde alles vertrouwd aan en vergemakkelijkte het ons gezin naar de dag van afscheid.

Meer lezen
Eugène
Almelo
12-08-2022
10

Vincent heeft ons door en loodzware periode heengeloodst na het overlijden van onze zoon. Zijn houding en ook humor werd en wordt door ons zeer gewaardeerd. Ook erg mooi en warm gesproken. Enorme bezieling voor zijn werk!

Meer lezen
Margreet
Almelo
04-08-2022
10

Onze speciale wensen, condoleren in de tuin. opbaring thuis, uitvaart thuis en overbrengen met een speciale oldtimer. Alles kon, alles mocht en niets was teveel. We kijken ondanks de moeilijke periode tevreden terug op hoe alles is verlopen. Helemaal zoals ik met mijn vrouw heb besproken.

Meer lezen
Wouter
Almelo
17-06-2022
10

Zeer goede en prettige begeleiding in het contact met nabestaande. Door het meedenken van Vincent is de uitvaart naar onze wensen uitgevoerd. In één woord geweldig! Het is voor ons een bovenverwachting mooie uitvaart geworden, ook namens onze kinderen en de familie.

Meer lezen
Maria
Rijssen
15-06-2022
10

Het was goed verzorgd.

Meer lezen
Jan
Almelo
28-04-2022
9

Voor de bespreking van de uitvaart werd alle tijd genomen. Alles werd prima uitgelegd. De begrafenis ondernemer was altijd bereikbaar voor hulp of vragen. De uitvaart was geheel volgens verwachting en prima verzorgd

Meer lezen
André
Almelo
31-03-2022
10

Wij zijn enorm blij met de hulp die wij van Vincent gehad hebben.Hij had al snel door hoe wij er in stonden, hij heeft alles tot in de puntjes verzorgd,zodat wij de rust en ruimte hadden om er voor elkaar te zijn.Enorm bedankt hiervoor

Meer lezen
Carolien
Almelo
15-03-2022