Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0546 - 814 289

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Kistdragers lopen met kist

Begrafenis regelen in Almelo

Voor een begrafenis in Almelo, Tubbergen en Twenterand zijn er diverse mogelijkheden. We weten bijvoorbeeld precies hoe u het beste naar de begraafplaats kunt: lopend met dragers of een verrijdbare baar bijvoorbeeld, met een rouwauto of met een koets met paarden. Zo kunt u op geheel eigen wijze passend afscheid nemen en hier met een goed gevoel op terugkijken. Iedere gemeente kent diverse begraafplaatsen. Er zijn gemeentelijke en particuliere begraafplaatsen. In dat laatste geval zijn ze vaak verbonden aan een geloofsgemeenschap. Voor een begrafenis kunt u bijvoorbeeld terecht op begraafplaats ’t Groenedael in Almelo. De begraafplaats is een prachtig en groen park met een mooie, grote waterpartij. Er zijn veel oude graven met historische waarde. Zo zijn er bijzondere ledikantgraven en graven met oude graftrommels waar de originele rouwkransen nog in zitten. Maar in onze regio bevinden zich nog veel meer sfeervolle en karakteristieke begraafplaatsen in Almelo, Vriezenveen, Bruinehaar, Vroomshoop en Den Ham. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

0546 - 814 289
Drie mensen lopen met bloemen in de hand

Crematie regelen in Almelo

Moet u een crematie regelen in de gemeente Almelo, Tubbergen of Twenterand? Dan staat u er bij Monuta Vincent Wooldrik niet alleen voor. Wij helpen u om alle praktische zaken te regelen. En samen geven we invulling aan een mooie en persoonlijke plechtigheid. Wanneer u dat fijn vindt, kunnen we de afscheidsbijeenkomst ook thuis houden, in een uitvaartcentrum of in een kerk bijvoorbeeld. Vaak is er dan meer rust en ruimte voor het afscheid. We kunnen dan daarna samen naar het crematorium gaan voor de crematie. In de regio kunt bij crematoria terecht in Almelo, Borne, Enschede en Oldenzaal. Neem gerust contact op voor alle mogelijkheden rondom een crematie in de omgeving van Almelo.

0546 - 814 289
Opbaarkist met bloemstuk

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart in de plaatsen Hoge Hexel, Almelo, Enschede, Aadorp, Bornerbroek, Mariaparochie, Albergen, Fleringen, Geesteren, Haarle, Harbrinkhoek, Hezingen, Langeveen, Mander, Manderveen, Mariaparochie, Reutum, Tubbergen, Vasse, Den Ham, Geerdijk, Vriezenveen, Vroomshoop, Westerhaar-Vriezenveensewijk, Bruinehaar, De Pollen, Kloosterhaar, Sibculo, Weitemanslanden, Agelo, Denekamp, Deurningen, Lattrop Breklenkamp, Nutter, Ootmarsum, Oud-Ootmarsum, Rossum, Saasveld, Tilligte, Weerselo, Boekelo en Westerhoeven? Neem gerust contact op. Voor het melden van een overlijden kunt u dag en nacht bellen.

0546 - 814 289