Recensies

Iedere dag opnieuw doen wij ons best om nabestaanden te helpen met een heel eigen afscheid. Niets is bij ons teveel. Vaak krijgen wij hele positieve reacties op onze dienstverlening. Een aantal voorbeelden hiervan leest u in de recensies over Monuta Heidi Markus in Almere.

Wilt u ook iets delen?

Heeft u zelf ook een verhaal dat u graag wilt delen? Dan kunt u ook een recensie achterlaten over onze dienstverlening in Almere. Klik hier om naar de recensiepagina te gaan.

Mw

Heidi was onze uitvaartbegeleidster bij de begrafenis van mijn zus Evelyn. Door de vakkundige begeleiding hebben wij deze trieste dag als zeer fijn kunnen ervaren. Mijn dank daarvoor.

Meer kon ik niet wensen

Wij zijn bij Monuta door Heidi begeleid, er werd tijd genomen, geluisterd en alles is precies gegaan zoals wij het wenste. Echt heel fijn.

Betrokken

De betrokkenheid van zowel Heidi als Ramon is echt fantastisch wat hebben deze mense. Hart voor hun vak

Volgens wensen

Voldoet aan de wensen

Bijzondere ervaring

Wij hebben de contacten met Ramon Strasters als bijzonder plezierig ervaren. Hij dacht goed mee, kwam met mooie initiatieven, was betrokken en nam ons veel zorgen uit handen

Kon niet beter

Omdat wij gebruik konden maken van Monuta Almere, Heidi Markus. Goed, prettig, correct, kortom kon niet beter.

Prettig in moeilijke tijden

Wij zijn erg tevreden over medewerker Ramon hoe hij met ons meegedacht heeft over de mogelijkheden in deze moeilijke tijd. Hij was voorkomend en betrokken.

Zeer tevreden met Monuta

wij zijn zeer tevreden over monuta almere

Bijzonnder

Alle wensen in vervulling bijzonder aardige medewerker thuis gehad en goed contact ook telefonisch ivm corona.

Warm gevoel

Zijn zeer menselijk en war een warme persoonlijkheid tegenover de nabestaande