Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
036 - 521 44 10

Recente beoordelingen

9,8

Gebaseerd op 84 beoordelingen.
98% beveelt ons aan.

Hans Scholtz
02-07-2024

De overledene had bijzondere persoonlijke wensen. Monuta kon hier in zijn geheel aan voldoen en meer. Daardoor was het een zeer persoonlijk en prachtig afscheid waar we zeer tevreden op terug kunnen kijken.

Lees meer

Natascha
03-06-2024

Niemand wil zoveel nadenken over de dood en regelen in zo een korte tijd. Maar als het dan moet, dan hoop ik dat u dezelfde ervaring als ons heeft. Daniella bracht licht en luchtigheid ter tafel. Soms zie je dat uitvaartverzorgers “de dood” meenemen en bij zich dragen. Zij is niet zo en gaf juist verlichting en ook vreugde. Het was geen feestje maar wel mooi, klassiek, eervol en vol met finesse. Ik dank haar en besef me dat zij voor ons bestemd was in een tijd die heel donker was.

Lees meer

Hans
28-04-2024

Danielle heeft ons vanaf het allereerste moment heel goed begeleid en geholpen met het maken van de noodzakelijke beslissingen. Heel respectvol en eerlijk. Zodoende is de uitvaart precies gegaan zoals we dat wilden en hebben we een verdrietige maar ook heel mooie dag beleefd. De dagen voorafgaand aan de uitvaart waren ook heel goed begeleid. Het had voor ons niet beter gekund.

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Almere

Bij een overlijden komt er veel op u af. Monuta Heidi Markus neemt graag uw zorgen uit handen door met u de uitvaart te regelen in de regio Almere. Dit doen we met warmte en persoonlijke betrokkenheid. Wij zijn er voor u, voor, tijdens en na de uitvaart. Of het nu gaat om grote uitvaarten of kleine en intieme uitvaarten. Bel ons voor een uitvaart die past binnen uw budget en past bij de nagedachtenis van uw overleden dierbare. Het afscheid kan ook buiten Almere verzorgd worden. Er is meer mogelijk dan u denkt.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Monuta Heidi Markus
Uitvaartcentrum Almere
Oosterdreef 15
1357 DK Almere
Image
crematorium Almere Heidi Markus
Begraafplaats en Crematorium
Kruidenweg 3
1311 SR Almere
Image
uitvaart Heidi Markus olandhorst
Crematorium Ölandhorst
Oostranddreef 1
8212 AZ Lelystad
Image
uitvaart Heidi Markus De nieuwe Ooster
De Nieuwe Ooster
Kruislaan 126
1097 GA Amsterdam
Image
uitvaart Heidi Markus Westgaarde
Westgaarde
Ookmeerweg 275A
1067 SP Amsterdam
Image
crematorium Laren Heidi Markus
Crematorium Laren
Weg Over Anna's Hoeve 1
1251 SW Laren
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 7.000 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf € 3.195. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Heidi Markus
Uitvaartverzorger

Heidi

Markus

Lees meer over Heidi

Image
Danielle van Biezen
Uitvaartverzorger

Danielle

van Biezen

Lees meer over Danielle

Image
Yvette van Ree
Uitvaartverzorger

Yvette

van Ree

Lees meer over Yvette

Image
Uitvaartcentrum in Almere

Uitvaartcentrum in Almere

Wanneer een dierbare overlijdt wilt u waarschijnlijk met familie en vrienden samenzijn om afscheid te nemen en te rouwen om het verlies. Daarom staan we voor u klaar om samen met u de uitvaart te regelen. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt. Bijvoorbeeld op het gebied van catering, maar ook als het gaat om locaties.  Monuta Heidi Markus beschikt over een 24-uurssuite in het uitvaartcentrum op het terrein van Begraafplaats Almere Haven. Het uitvaartcentrum ligt in een rustige, groene omgeving. U kunt hier ook terecht voor rouwbezoek, de afscheidsdienst en condoleance.
Meer over ons uitvaartcentrum

Vijf klantbeloften van Monuta

1
Altijd een persoonlijk afscheid
Wij maken van elk afscheid een persoonlijk afscheid. Precies zoals u het wilt. Dat begint met duidelijkheid. Daarom kunt u bij ons uw uitvaartwensen vastleggen. Online of in een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen.
2
Eén vertrouwd gezicht
Afscheid is meer dan een uitvaart alleen. Wij zorgen hierbij, van begin tot het eind, voor één vast aanspreekpunt. Eén vertrouwd gezicht. Iemand die de tijd neemt, luistert en meedenkt. En altijd rechtstreeks bereikbaar is voor al uw vragen.
3
Liefdevolle verzorging
Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om iedereen persoonlijk en liefdevol te verzorgen. Met de juiste aandacht en respect. Als u wilt, kunt u bij dit bijzondere moment aanwezig zijn en assisteren. Ook zorgen wij voor een liefdevolle opbaring, bij u thuis, in het uitvaartcentrum of op een andere door u gekozen plek.
4
Een persoonlijk draaiboek
Alles wat we met u afspreken, leggen we vast in een persoonlijk draaiboek. Zo heeft u stap voor stap inzicht in het verloop van de uitvaart. Dat geeft rust en houvast rondom het afscheid.
5
Geen financiële verrassingen
We geven u helder inzicht in alle mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Zo houdt u het overzicht en kunt u kiezen wat het beste bij u past. U ontvangt vooraf altijd een heldere prijsopgave. En wij garanderen geen financiële verrassingen achteraf.
Lokale
partners
Monuta Heidi Markus werkt samen met:
Drager
Ferentes
Nazorg
Nunazorg
Bloemen
Bloemen in het Gooi
Steenhouwer
Steenhouwerij de Verbinding
Fotograaf
Karen Rensma Fotografie
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta Heidi Markus?
U kunt terecht bij Monuta Heidi Markus voor het regelen van een uitvaart in heel Almere: Almere Stad, Almere Buiten, Almere Haven, Almere Poort, Almere Overgooi, Almere Hout en Almere De Velden. 
Ik zoek een uitvaartcentrum in Almere, waar kan ik terecht?
Monuta Heidi Markus maakt gebruik van het uitvaartcentrum op het terrein van Begraafplaats Almere Haven. Het uitvaartcentrum ligt in een rustige omgeving omringd door veel groen. U kunt hier gebruik maken van de 24-uurskamer van Heidi Markus, en de volledige uitvaart vanuit dit uitvaartcentrum in Almere regelen.
Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger van Monuta via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, kan hij of zij u meer vertellen over de mogelijkheden.