Waarom Monuta Heidi Markus?

  • Open, informeel en persoonlijk contact
  • Afscheid met een traan en een warme glimlach
  • 24-uurssuite in groene en rustige omgeving
  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget

Waardering

Klanten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een
9,1
Gebaseerd op 145 recensies

Voor een passende uitvaart in Almere

Bij een overlijden komt er veel op u af. Monuta Heidi Markus in Almere wil u graag zorgen uit handen nemen door met u de uitvaart te regelen. Dit doen we met warmte en persoonlijke betrokkenheid. Wij zijn er voor u, voor, tijdens en na de uitvaart. Of het nu gaat om grote uitvaarten of kleine en intieme uitvaarten. Bel ons voor een uitvaart die past binnen uw budget en past bij de nagedachtenis van uw overleden dierbare. Het afscheid kan ook buiten Almere verzorgd worden. Er is meer mogelijk dan u denkt.

 

Bel bij overlijden 036 – 521 44 10

Betrokken uitvaartverzorgers

De uitvaartverzorgers van Monuta Heidi Markus komen zelf uit de regio Almere. Hierdoor weten wij precies wat mogelijk is op het gebied van uitvaartverzorging in en om Almere. Daarnaast bieden wij ook alle ruimte voor nabestaanden om zelf invulling te geven aan de uitvaartdienst. We kennen de lokale gebruiken en tradities. Door te luisteren naar uw wensen, zorgen wij voor een afscheidsdienst op maat en neemt u afscheid van uw overleden dierbare zoals u dat wilt.

Voor elke religie

Almere staat bekend als een multiculturele stad. De stad kent hierdoor meerdere religies. Wij hebben ervaring met het regelen van multiculturele uitvaarten in Almere. Samen geven wij vorm aan de uitvaart die past bij de afkomst en geloof van uw overleden dierbare.

Persoonlijk afscheid op locatie naar wens

Er zijn veel alternatieven mogelijk voor het afscheid zelf of een condoleance. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een condoleance in een kerk of restaurant. We kijken daarbij ook naar de kosten, mocht dat nodig zijn. Het gaat erom dat uw wensen centraal staan. Met de catering is ook van alles mogelijk. Kiest u voor een traditionele koffietafel met koffie of cake of gaat u liever voor een bittergarnituur of andere favoriete lekkernij van uw dierbare? Tijdens het eerste gesprek reiken wij ideeën aan zodat u een goede keuze kunt maken.

Dag en nacht bereikbaar voor een uitvaart in Almere en omgeving

Wij zijn er als u ons nodig heeft. Bel gerust voor een vrijblijvend gesprek of als u meer wilt weten over een uitvaart in Almere. Bij een overlijden zijn wij dag en nacht bereikbaar op telefoonnummer 036 – 521 44 10.