Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
036 - 521 44 10

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Heidi Markus gemiddeld met een

9,8
70 beoordelingen
98% beveelt Monuta Heidi Markus aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Als een dierbare overlijdt leef je in roes. En wat moet er enorm veel geregeld worden. En wat heeft Monuta ons daarbij veel uit handen genomen. Onze dank gaat speciaal uit naar uitvaartverzorgster D. van biezen. Wat is zij een grote steun voor ons geweest. Ze heeft de uitvaart echt tot in de puntjes verzorgd. En ze was er elke dag (zelfs als ze vrij was) en ook na de uitvaart voor ons. De gehele uitvaart van A tot Z was perfect geregeld. Nogmaals heel veel dank daarvoor.

Meer lezen
Rona
Almere
01-11-2023
10

Vanaf het 1e contact was er een goede band. Zeer professioneel, vertrouwd. Er was ook veel ruimte voor eigen inbreng. Verder werd alles duidelijk en transparant uitgelegd. Ook de producten sluiten goed aan. De keuzes en kosten werden ook op heldere wijze uitgelegd en vergeleken. Wij hadden ons geen betere uitvaart van onze vader kunnen wensen.

Meer lezen
René
Diemen
03-10-2023
10

Alles was helemaal top

Meer lezen
Ingrid
Almere
06-09-2023
8

Wij hebben de contacten, en de uitvaart als fijn ervaren. Waar wij goed op terug kunnen kijken.

Meer lezen
Christien de Bake
Almere
01-08-2023
10

Als boven

Meer lezen
Hettie
Almere
31-07-2023
10

Warme en persoonlijke benadering, er werd goed meegedacht, duidelijke uitleg gegeven over praktische zaken, Heidi sprak mooie en persoonlijke woorden tijdens de uitvaart en alles was tot in de puntjes verzorgd. We kijken terug op een mooi en warm afscheid.

Meer lezen
Petra
Almere
18-07-2023
10

Heidi Markus heeft inmiddels zowel de uitvaart van onze vader als die van onze moeder verzorgd. Wij kunnen ons als familie geen betere persoon wensen. Heidi, maar ook haar collega Yvette, komen over als ervaren, meelevende en respectvolle personen. Zij bewaarden overzicht en rust in een moeilijke periode waarbij de emoties een grote rol speelden. Ons inziens, niets dan lof voor deze dames.

Meer lezen
Zwanet
Terwispel
19-06-2023
10

Vanaf de melding aan Monuta ivm het overlijden van mijn moeder tot aan het afscheid hebben wij als familie veel hulp/steun en advies gekregen van Monuta. Ook het thuisbezoek en het bespreken van het geheel was erg respectvol en professioneel. In mijn ogen ben ik Monuta dankbaar voor het geheel ivm het advies en de rust en taken die zij in handen nemen om het geheel op onze manier af te laten sluiten. MONUTA/DANIELLE, super bedankt voor alles….

Meer lezen
Marcel
Almere
29-05-2023
10

Heidi, heeft mij super goed geholpen ,zonder haar had ik alles voor mijn mam niet zo mooi kunnen regelen . Ik ben vol lof over Heidi, alles maar ook alles ,leiden Heidi tot in de puntjes . Ik zal nooit vergeten hoe zij het zo mooi heeft gemaakt voor mijn mam . Alles maar ook alles was netjes . Heidi deed het voorwoord , een prachtig stuk omschreef hoe mijn ma was . Heidi ,super super bedankt 1000 maal dank voor jou steun en jou zorgen . Veel liefs Deborah dochter van ria openneer-meijer

Meer lezen
Deborah
Brunssum
25-05-2023