Recensies

Iedere dag opnieuw doen wij ons best om nabestaanden te helpen met een heel eigen afscheid. Niets is bij ons teveel. Vaak krijgen wij hele positieve reacties op onze dienstverlening. Een aantal voorbeelden hiervan leest u in de recensies over Monuta Heidi Markus in Almere.

Wilt u ook iets delen?

Heeft u zelf ook een verhaal dat u graag wilt delen? Dan kunt u ook een recensie achterlaten over onze dienstverlening in Almere. Klik hier om naar de recensiepagina te gaan.

Prettig in moeilijke tijden

Wij zijn erg tevreden over medewerker Ramon hoe hij met ons meegedacht heeft over de mogelijkheden in deze moeilijke tijd. Hij was voorkomend en betrokken.

Zeer tevreden met Monuta

wij zijn zeer tevreden over monuta almere

Bijzonnder

Alle wensen in vervulling bijzonder aardige medewerker thuis gehad en goed contact ook telefonisch ivm corona.

Warm gevoel

Zijn zeer menselijk en war een warme persoonlijkheid tegenover de nabestaande

Tevreden

Wij zijn erg tevreden. de uitvaart is precies zo verlopen en geregeld zoals wij dat voor ons moeder wensten. Ik wil en misschien is het ongepast Heidi Markus erg bedanken , dat is nou precies iemand die je in deze tijd nodig hebt.

Afscheid van mijn liefde van me leven

Bij overlijden van mijn vrouw, ben ik zeer goed opgevangen door de uitvaart verzorgster Denise van de Ven. Alles was even zorgvuldig tot aan de uitvaart aan toe. Door Corona virus was de dienst aangepast en zoals Denise dit geregeld had was echt geweldig. Het verlies is groot maar door Denise is liefde volle uitvaart geworden. Dank je wel Denise echt geweldig hoop je regelmatig even te spreken met veel liefde en geluk. greten Hans

Alle hulp

De hulp die wij hebben gehad bij het regelen van de uitvaart van mijn moeder had niet beter gekund. Het heeft voor ons heel veel betekend.

Top!

Wij hadden Heidi Markus. Top geregeld door haar. Hadden ons geen betere begeleiding kunnen bedenken.

Betrokken

Fijn betrokken contact .

Goed gevoel

Monuta is altijd bereikbaar. Staat je goed te woord. En denkt met je mee. Ze geven je een gerust gevoel.