Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
036 - 521 44 10

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Heidi Markus gemiddeld met een

9,8
53 beoordelingen
98% beveelt Monuta Heidi Markus aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Niks op aan te merken

Meer lezen
Peter Straus
Amsterdam
23-01-2023
10

Mijn vader overleed in Curacao vanuit daar naar monuta gebeld ,werd meteen terug gebeld en al een afspraak gemaakt voor als we in Nederland aan kwamen,ook de terugvlucht naar Nederland en het ophalen bij Schipol ging heel soepel ben meer dan tevreden.Daarna met Danielle alles geregeld ging soepel snel en duidelijk.

Meer lezen
tosca de Nijs
Almere
03-01-2023
10

Zie boven

Meer lezen
Marijke de Boer-Spiering
Almere
03-01-2023
10

Ik was aangenaam verrast door de sympathieke en professionele wijze waarop mevrouw Heidi Markus de uitvaart van mijn vrouw geheel volgens onze wens geregeld heeft. Ze was begripvol en meelevend en de uitvaartdienst werd exact volgens onze wens door haar geregisseerd. Een compliment is op zijn plaats.

Meer lezen
Pete
Almere
15-12-2022
10

super uitvaartverzorger alles goed en snel geregeld zo goed meegedacht ook

Meer lezen
Carola
Almere
01-12-2022
10

De uitvaart van mijn man was warm, persoonlijk, waardig en erg mooi. Daniëlle is een kanjer en het hele team erg flexibel en professioneel. Heel veel steun en meedenken over de uitvaart. Veel mogelijkheden, wat het mogelijk maakt iedere betrokkene tegemoet te komen in zijn wensen. ( groot gezin) Wij zijn erg dankbaar!

Meer lezen
Petra
Almere
03-11-2022
10

Danielle van Biezen stelde zich flexibel op. Was zeer inlevend en meedenkend. Zij had ook een goede klik met mijn twee zoons. Ze kon zich goed inleven in de situatie. Ze nam initiatief en heeft goed meegedacht naar de mogelijkheden passend bij onze wensen. Danielle doet suggesties maar dringt vooral niets op. Al met al heel erg fijn warm en inlevend bijgestaan door Danielle.

Meer lezen
Myran
Almere
01-11-2022
10

Yvette van Ree heeft ervoor gezorgd dat zijn uitvaart precies heeft plaatsgevonden zoals mijn partner Erick het had gewild. Alles is met hem voor zijn dood uitvoerig doorgesproken en al zijn wensen zijn vervuld. Tot en met de garnalenkroketten en gazpacho bij de borrel. Dat heeft mij heel veel rust gegeven en helpt me enorm bij de rouwverwerking. Ik ben Yvette dan ook enorm dankbaar!

Meer lezen
Ines
Almere
25-10-2022
10

Neemt de tijd om alles goed en rustig door te kunnen spreken

Meer lezen
Jurgen De Sain
Almere
19-10-2022