Overslaan en naar de inhoud gaan
Monuta
Heidi Markus

Afspraak
maken

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
036 - 521 44 10

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Heidi Markus gemiddeld met een

9.9
10 beoordelingen
100% beveelt Monuta Heidi Markus aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Alles werd goed uitgelegd, op de vragen die ik had. Heel tevreden hoe het allemaal verlopen is.

Meer lezen
Slagt
Almere
15-12-2020
10

Bij het plotseling overlijden van mijn vrouw werd de uitvaart verzorgd door Heidi. Van begin tot eind een uiterst vakkundige en professionele begeleiding op een moment dat jezelf in het diepst van je verdriet verzeild bent geraakt. Alles tot in de puntjes verzorgd waar mijn familie en vrienden nog steeds met een goed gevoel op terugkijken en onlosmakelijk in positieve zin onderdeel uitmaakt van het rouwproces.

Meer lezen
Wout
Almere
08-12-2020
10

Ben zeer tevreden over Heidi Markus erg begaan en bekwaam en springt goed in op allerlei situaties en komt met oplossingen Dank Heidi voor alle steun begrip en hulp na het plotselinge overlijden van Dennis Airne

Meer lezen
Airne Van Dam
Almere
29-11-2020
10

Helemaal perfect!

Meer lezen
Luciënne
Almere
16-09-2020
9

Mijn ervaring met Heidi Markus ervaar ik als zeer prettig. Zij heeft belangstelling voor je verhaal en luistert daar goed naar. Ook op de crematie plechtigheid kwam zij zeer bekwaam en betrokken over. Het is een zeer prettige vrouw en ik heb alleen maar positieve berichten uit mijn omgeving, zoals familie, vrienden en buren gekregen. Ondanks de vreselijke gebeurtenis zou ik Heidi zeker aanbevelen om via Monuta de uitvaart te laten begeleiden . Ondanks alles heb ik er toch een goed gevoel aan overgehouden.

Meer lezen
Thea van Zon
Almere
16-09-2020
10

We zijn heel goed opgevangen vanaf dag 1 dat wij Heidi leerde kennen. Ze heeft al onze wensen vervuld en heeft goed geluisterd. Er was een goede klik. Ik kan me geen betere begrafenisondernemer bedenken dan Heidi.

Meer lezen
Bianca
Almere
03-09-2020
10

Onze ervaring met Heidi Markus bij de crematie van onze moeder, schoonmoeder, oma en omi, kunnen wij niet anders benoemen als perfect. Vanaf het eerste contactmoment tot enkele weken na de crematie was dat contact warm, inlevend en bovenal echt gemeend. Kortom, superlatieven schieten voor Heidi tekort. Alles was tot in de puntjes geregeld en wij kunnen Heidi dan ook te allen tijde aanbevelen.

Meer lezen
Frans Vuik
Dronten
23-08-2020
10

Helaas hebben wij in zeer korte tijd onze vader en moeder verloren. Monuta heeft ons heel erg goed bijgestaan om alles rond de crematie te regelen, maar ook daarna. Het contact was erg persoonlijk en warm. Ze bieden echt een luisterend oor, en denken met je mee. Dat hebben wij als heel fijn ervaren. Na de crematie is er ook nog de nazorg. Ook die bieden een luisterend oor en kijken waar ze je kunnen helpen.

Meer lezen
Diana
Almere
21-08-2020
10

Na overlijden van mijn vrouw ben ik tot volle tevredenheid geholpen door Monuta.

Meer lezen
Hr. G.Smit
Almere
20-08-2020

Heidi was onze uitvaartbegeleidster bij de begrafenis van mijn zus Evelyn. Door de vakkundige begeleiding hebben wij deze trieste dag als zeer fijn kunnen ervaren. Mijn dank daarvoor.

Meer lezen

Lenneke Toth
Almere

Wij zijn bij Monuta door Heidi begeleid, er werd tijd genomen, geluisterd en alles is precies gegaan zoals wij het wenste. Echt heel fijn.

Meer lezen

mevrouw Buijs-Punte
Almere

De betrokkenheid van zowel Heidi als Ramon is echt fantastisch wat hebben deze mense. Hart voor hun vak

Meer lezen

mevrouw De Block-Bruijns
Almere

Wij zijn erg tevreden over medewerker Ramon hoe hij met ons meegedacht heeft over de mogelijkheden in deze moeilijke tijd. Hij was voorkomend en betrokken.

Meer lezen

mevrouw Van Hulst-Paulich
Almere