Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
036 - 521 44 10

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Heidi Markus gemiddeld met een

9.6
20 beoordelingen
100% beveelt Monuta Heidi Markus aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

9

In een hele moeilijke tijd hebben Heidi en Yvette ons enorm geholpen. Alle vragen werden beantwoord, goede suggesties gedaan, dingen uitgezocht, mail werd snel beantwoord. Alle communicatie was heel respectvol en professioneel, maar toch ook heel persoonlijk. Beide dames voelden ontzettend goed aan wat wij wilden. Ik had me niet beter kunnen wensen.

Meer lezen
Simone
Vledderveen
13-10-2021
10

Wij zijn zeer warm en liefdevol begeleid door Heidi Markus van Monuta bij het regelen van het afscheid van mijn moeder. Het verlies van een dierbare is zo verdrietig, maar wat was het fijn om iemand te hebben die je op zo'n warme manier helpt bij het regelen van de uitvaart. Heidi is meerdere dagen bij ons geweest en heeft echt de tijd voor ons genomen. Haar warme en persoonlijke benadering gaf ons het gevoel dat we haar al jaren kende. Ze heeft een heel mooi verhaal gemaakt en heeft voor ons ondanks de maatregelen een mooi en fijn afscheid gerealiseerd. Bedankt voor alles!

Meer lezen
Familie Hijne
Almere
12-09-2021
10

Mijn ervaring is heel positief. Heidi is een vakvrouw die je in een moeilijke periode van je leven heel bekwaam en menselijk een groot deel van je zorgen uit handen neemt. Dat doet zij op een heel innemende wijze die respect afdwingt.

Meer lezen
Evert
Almere
07-09-2021
10

* Deskundig * Uitstekend bereikbaar * Meelevend * Vriendelijk * Alle ruimte voor eigen inbreng * Duidelijke afspraken * Snelle en correcte uitvoering van gemaakte afspraken. Kortom: In een moeilijke en emotionele periode is dat nu juist wat een uitvaart respectvol maakt.

Meer lezen
Fred Avis
Hoorn
06-06-2021
10

kan niet anders zeggen dat monuta, de familie en mij van AtotZ uitstekend heeft begeleid met het overlijden van mijn vrouw. nogmaals mijn dank. Harrie van Oorschot.

Meer lezen
Harrie van Oorschot
Almere
05-05-2021
10

De hulp die wij kregen was erg goed, er werd op een zeer prettige manier met ons meegedacht en naar alle betrokkenen werd geluisterd. Heidi Markus heb ik ervaren als een erg prettige en warme vrouw die er alles aan doet om een uitvaart volgens wens te laten verlopen.

Meer lezen
Saskia
Almere
26-04-2021
8

De dienstverlening van Monuta was zoals wij het ons hadden voorgesteld. Ze houden goed rekening met onze wensen. Het was een bijzonder mooie plechtigheid.

Meer lezen
Saskia Dingber
ALMERE
29-03-2021
8

Ze stelt je op je gemak en luisterde goed naar je en regelt alles prima en als je iets niet weet of begrijpt dan legt ze het goed uit. Vanaf het moment dat je haar nodig hebt dan is ze er voor je

Meer lezen
Manon
Almere
11-03-2021
10

Ieder heeft z’n eigen wens. Onze wens was niet te traditioneel. Met veel ruimte voor eigen inbreng zoals het spelen van het dorp en love of my life op saxofoon en mooie woorden van sprekers. Heidi bracht alles samen zoals we dat wilde. Met veel ruimte en niet te stijf doch waardig en warm ondanks de Corona beperkingen. Vooraf thuis hadden Heidi en Ramon ook alle tijd genomen voor ons en verwoorde dat prachtig in de aula. Mijn dank is groot.

Meer lezen
Monique
Almere
27-02-2021

Heidi was onze uitvaartbegeleidster bij de begrafenis van mijn zus Evelyn. Door de vakkundige begeleiding hebben wij deze trieste dag als zeer fijn kunnen ervaren. Mijn dank daarvoor.

Meer lezen

Lenneke Toth
Almere

Wij zijn bij Monuta door Heidi begeleid, er werd tijd genomen, geluisterd en alles is precies gegaan zoals wij het wenste. Echt heel fijn.

Meer lezen

mevrouw Buijs-Punte
Almere

De betrokkenheid van zowel Heidi als Ramon is echt fantastisch wat hebben deze mense. Hart voor hun vak

Meer lezen

mevrouw De Block-Bruijns
Almere

Wij zijn erg tevreden over medewerker Ramon hoe hij met ons meegedacht heeft over de mogelijkheden in deze moeilijke tijd. Hij was voorkomend en betrokken.

Meer lezen

mevrouw Van Hulst-Paulich
Almere