Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
036 - 521 44 10

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Heidi Markus gemiddeld met een

9,8
82 beoordelingen
98% beveelt Monuta Heidi Markus aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Danielle heeft ons vanaf het allereerste moment heel goed begeleid en geholpen met het maken van de noodzakelijke beslissingen. Heel respectvol en eerlijk. Zodoende is de uitvaart precies gegaan zoals we dat wilden en hebben we een verdrietige maar ook heel mooie dag beleefd. De dagen voorafgaand aan de uitvaart waren ook heel goed begeleid. Het had voor ons niet beter gekund.

Meer lezen
Hans
Almere
28-04-2024
10

Fijne persoonlijke zorg. Aan alle wensen voldaan.

Meer lezen
Juanita
Almere
17-04-2024
10

Ondanks dat het een verdrietige dag was, heeft de uitvaartverzorgster er alles aan gedaan om er een prachtig afscheid van te maken. Ze heeft overal aan gedacht en geregeld. Ik ben haar zeer dankbaar.

Meer lezen
Helma
Almere
02-04-2024
10

hele fijne uitvaartbegeleidster ,uitvaart was uitstekend geregeld

Meer lezen
Loes Stokman
ALMERE
19-03-2024
10

Heidi snapt, precies hoe zij met de situatie en de mensen moet omgaan, het contact hebben wij als zeer prettig ervaren, ook zo van haar collega die het op de dag van de uitvaart alles heeft geregeld, zij heefd het ook perfect gedaan.

Meer lezen
Rene
Almere
15-03-2024
10

Reeds meerdere keren gebruik gemaakt van deze uitvaartverzorger. Heidi verstaat haar vak, prima verzorgd en geregeld van begin tot eind,

Meer lezen
Wout
Almere
04-03-2024
10

Heidi is zeer betrokken, rustig. Ze heeft veel ideeën om het allemaal naar onze wens in te vullen. Ze is zeer zorgvuldig en geen enkele kleine of grote wijziging was een probleem. We hadden bijna dagelijks contact met haar gehad tot aan de uitvaart.

Meer lezen
Marian
Almere
16-02-2024
10

Alles goed verzorgd

Meer lezen
Astrid c
Lelystad
15-02-2024
7

Veel contact, alles heel goed uitgelegd, goed aanvoelen wat de persoonlijke wensen zijn, rustig blijven bij discussiepunten en met alternatieven komen, goed de lijnen uitgezet en meegeholpen met goede ideeën en veel aandacht voor het hele proces.

Meer lezen
Tanja
Almere
01-02-2024