Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
036 - 521 44 10

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Heidi Markus gemiddeld met een

9,8
63 beoordelingen
98% beveelt Monuta Heidi Markus aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Vanaf de melding aan Monuta ivm het overlijden van mijn moeder tot aan het afscheid hebben wij als familie veel hulp/steun en advies gekregen van Monuta. Ook het thuisbezoek en het bespreken van het geheel was erg respectvol en professioneel. In mijn ogen ben ik Monuta dankbaar voor het geheel ivm het advies en de rust en taken die zij in handen nemen om het geheel op onze manier af te laten sluiten. MONUTA/DANIELLE, super bedankt voor alles….

Meer lezen
Marcel
Almere
29-05-2023
10

Heidi, heeft mij super goed geholpen ,zonder haar had ik alles voor mijn mam niet zo mooi kunnen regelen . Ik ben vol lof over Heidi, alles maar ook alles ,leiden Heidi tot in de puntjes . Ik zal nooit vergeten hoe zij het zo mooi heeft gemaakt voor mijn mam . Alles maar ook alles was netjes . Heidi deed het voorwoord , een prachtig stuk omschreef hoe mijn ma was . Heidi ,super super bedankt 1000 maal dank voor jou steun en jou zorgen . Veel liefs Deborah dochter van ria openneer-meijer

Meer lezen
Deborah
Brunssum
25-05-2023
10

Yvette van Ree heeft me heel goed geholpen ging lekker ontspannen denkt goed mee ,creatief heeft er een mooie dag van gemaakt alles mooi in elkaar gezet van bloemen tot kaart de muziek echt heel blij mee nogmaals bedankt

Meer lezen
Marco
Almere
13-05-2023
9

Heidi kwam bij ons langs en er was meteen een klik. Ze was heel erg begaan met ons lot en had ook de nodige eerbied voor de overledene, mijn vrouw. Mijn vrouw was speciaal op alle gebied, maar dat zullen meer mannen over hun partner zeggen, Heidi heeft de vertaling gemaakt naar haar uitvaart en door op een bijzondere manier dit aan te pakken heeft ze een ieder in de zaal geraakt. Tevens was er een mooie begeleiding. De inbreng van Heidi was dan ook super, en alles in overleg met ons. Het is een afscheid, dat doe je maar één keer en het ging dan ook in één keer goed. Dank en alle lof voor Monuta Heidi Markus.

Meer lezen
Wilfried
Almere
05-04-2023
10

nvt

Meer lezen
Ronald de Vink
Almere
05-04-2023
9

Goed gesprek met adviseur. Alles was bespreekbaar en werd geregeld naar wens

Meer lezen
Bud
Lelystad
05-04-2023
10

Een fijn en persoonlijk kontakt met Heidi. Betrokken, warm en respectvol.Wij kijken met een goed gevoel terug op de bijzetting van mijn moeder. Marianne Wester en familie.

Meer lezen
Marianne
Almere
18-03-2023
10

ga zo door

Meer lezen
Willem Jan Arend
Almere
24-02-2023
9

Duidelijkheid , behulpzaam en eerlijk

Meer lezen
fam. Bui
Almere
16-02-2023