Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
036 - 521 44 10

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Heidi Markus gemiddeld met een

9,7
36 beoordelingen
100% beveelt Monuta Heidi Markus aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Mijn ervaring is prima in mijn ogen had ik niet beter geholpen kunnen worden

Meer lezen
Martin
Lelystad
17-05-2022
10

Ik kan me geen betere Uitvaart bedenken . Alles kon en niks teveel. Zelf de nazorg was fijn om alles nog even door te nemen. De kaarten waren erg mooi . Ik kan geen een puntje vinden wat niet fijn was. Zelf had Heidi nog een paar kleine boeketjes gemaakt, voor me kleindochters van de rouwstuk . bedankt voor alles . Groet Ferry Roos Molenaar

Meer lezen
Roos Molenaar
ALMERE
17-05-2022
9

Vanaf het eerste gesprek tot de laatste gesprek werd er goed meegedacht en werden onze wensen gehonoreerd. In zo een moeilijke tijd gaf Mevr. Markus ons rust en tijd om alles door te nemen en te beslissen. Hartelijk dank!

Meer lezen
Virgill
Almere
17-05-2022
10

Zij voelde feilloos aan wat ik wilde en paste zich zó fijn aan!

Meer lezen
Olga
Almere
04-05-2022
10

Heidi Markus (Monuta Almere), vertegenwoordigd door Daniëlle van Biezen in ons geval, heeft vanaf het moment van overlijden van mijn echtgenote tot en met én na de uitvaart Monuta van zijn/haar beste kant laten zien. Elke vraag of onduidelijkheid werd opgevolgd door een adequaat antwoord/oplossing. De zeer persoonlijke benadering is voor ons een grote steun geweest. Niemand kan het verdriet en gemis wegnemen, maar wel de zorgen rond de uitvaart. Daniëlle van Biezen kan dat. Derhalve resteert slechts diepe bewondering.

Meer lezen
E Seuninga
Almere
02-05-2022
10

Ze nam alle tijd, die nodig was. Alles was duidelijk en overzichtelijk. Ze heeft ons bijzonder goed begeleid.

Meer lezen
Ellen
Almere
15-04-2022
10

Heidi Markus is een uitstekende begeleidster voor een uitvaart. Ze luistert goed en let ook op alles. Ze weet de uitvaart tot het eind aan toe in goede banen te begeleiden. Ook na de uitvaart nog steeds goede en fijne communicatie. Ze leeft erg mee.

Meer lezen
Hanneke Jekel
ALMERE
15-04-2022
10

Mijn moeder is 15 februari plotseling overleden met pijn in mijn hart moest ik een uitvaartverzorger zoeken en een vriendin van mij had ik gevraagd welke zij goed vond omdat zij op een crematorium werkt en zei zij bij monuta Heidi is echt goed .Dus heb ik die genomen en kreeg ik contact met uitvaartverzorger Daniëlle en ik moet zeggen het klikte meteen zo'n aardige vrouw en een luisterend oor goede uitleg over de uitvaart en vroeg ook steeds hoe het ging met ons en of alles naar onze wens was dus ja mijn moeder der uitvaart was echt prachtig ondanks veel verdriet maar het voelde gewoon goed hoe mijn moeder haar laatste dagen werd behandeld prachtig gewoon. Dankjewel Daniëlle en monuta

Meer lezen
Monique Van der loo
Almere
04-04-2022
9

de gesprekken vooraf toen mijn vriend nog leefde en we samen een plan hebben gemaakt heeft de uitvaartverzorgster ons zeer geholpen om te een passende crematie te komen. Na het overlijden van mijn vriend heb ik mij enorm gesteund gevoeld door de uitvaart verzorgester.

Meer lezen
Robert
Almere
26-03-2022