Recensies

Iedere dag opnieuw doen wij ons best om nabestaanden te helpen met een heel eigen afscheid. Niets is bij ons teveel. Vaak krijgen wij hele positieve reacties op onze dienstverlening. Een aantal voorbeelden hiervan leest u in de recensies over Monuta Heidi Markus in Almere.

Wilt u ook iets delen?

Heeft u zelf ook een verhaal dat u graag wilt delen? Dan kunt u ook een recensie achterlaten over onze dienstverlening in Almere. Klik hier om naar de recensiepagina te gaan.

Steun

Daar wij niet bekend waren met het wereldtje “overlijden“ en wat daar bij komt kijken waren wij des te meer blij met Heidi. Ze dacht mee, vooruit en naast de dosis geduld een super dosis begrip. Nu bijna een jaar later kijken wij terug op een moeilijke, emotionele periode (en nog) maar waar wij kwa verzorging van mede door Heidi met rust en voldoening van het verloop op terug kijken.

Everything looked possible and easy with Ramon

Very helpfull in such difficult moments,friendly, and very flexible.

Perfect geregeld

We zijn ontzettend goed geholpen en ondersteund.

Goede steun

Zeer goed ge?nformeerd en bijgestaan door medewerker van Monuta

Perfect

Alles was perfect geregeld

Betrokken en begrip

De betrokkenheid. Binnen een seconde hadden we het gevoel dat we in gesprek waren met een familielid. Geen afstand maar begrip.

Bijgestaan

Door de wijze waarop wij zijn bijgestaan.

Goed geregeld

De hele uitvaart wordt goed besproken en geregeld. Wensen worden ten alle tijden geprobeerd uit te voeren.

Geweldig

Vandaag hebben wij onze moeder mogen begeleiden met haar laatste reis. Wij hebben hierbij de begeleiding gekregen van Ramon en Heidi. Wat waren jullie geweldig. Door jullie hulp is vandaag een bijzondere dag geworden. Wat zal onze moeder trots zijn. Bedankt voor alles.

Goede verzorging

Goede verzorging voor de nabestaanden en kinderen.