Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
036 - 521 44 10

Uitvaartcentrum Almere Haven

Monuta Heidi Markus maakt gebruik van het uitvaartcentrum naast Begraafplaats Almere Haven. Het uitvaartcentrum ligt in een rustige omgeving omringd door veel groen. Het uitvaartcentrum is modern, licht en straalt een rustige sfeer uit. U kunt er terecht voor de opbaring, rouwbezoek, de afscheidsdienst en condoleance. De laatste verzorging of rituele bewassing zijn hier ook mogelijk. 
Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak
Image
heidimarkus-uvc-24uurskamer

24-uurs afscheidssuite

Monuta Heidi Markus biedt in Uitvaartcentrum Almere Haven de unieke mogelijkheid om uw overleden dierbare op te baren in een moderne afscheidssuite. Als u hiervoor kiest, krijgt u van ons een sleutel waarmee u op elk gewenst moment uw overleden dierbare kunt bezoeken. U bent de enige die toegang heeft tot de kamer. En u kunt zo vaak komen als u wilt en ook zo lang blijven als u wilt. Door bijvoorbeeld foto’s, bloemen of andere persoonlijke spullen te plaatsen, kunt u de kamer op een persoonlijke manier inrichten. Daarnaast heeft u beschikking over een eigen koffiehoek en toilet.

036 - 521 44 10
Image
aula uitvaartcentrum Almere Haven

Aula

De aula van uitvaartcentrum Almere Haven is sfeervol, ruim en heeft een warme, open en lichte uitstraling. Er zijn 80 zitplaatsen en 80 staanplaatsen. Er is uitstekende apparatuur om uw muziek ten gehore te laten brengen of beeldmateriaal te presenteren. Na de dienst in de aula kunt u gebruik maken van de aangrenzende ontvangstruimte om nog samen te zijn. De ruimte is eveneens goed toegankelijk voor minder validen.

036 - 521 44 10
Image
Monuta Heidi Markus

Opbaren

Uw overleden dierbare moet ergens verblijven tot aan de dag van de uitvaart. We noemen dit hier opbaren (hoewel dit kan betekenen dat de uitvaartkist gesloten is). U bepaalt waar dit plaatsvindt. In het uitvaartcentrum van Almere zijn er mogelijkheden voor opbaren. Afscheid nemen kan ook thuis in een vertrouwde omgeving. Wanneer u dat wilt kunnen we uw overleden dierbare ook thuis opbaren. Wij hebben veel ervaring met het verzorgen van een thuisopbaring en komen tot aan de dag van de uitvaart elke dag langs om te kijken hoe het gaat. 

036 - 521 44 10