Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
036 - 521 44 10

Team Monuta
Heidi Markus

Onze uitvaartverzorgers

Heidi Markus

Het is ruim 10 jaar geleden dat ik ontdekte dat dit het vak is dat mij past. Omdat ik graag iets doe voor mensen, voor u. Juist op het moment dat het zo hard nodig is en helder denken en overzicht houden moeilijk gaat. Of het een klein en intiem afscheid moet zijn omdat uw overleden dierbare een eenvoudig mens was. Of een groots evenement op een bijzondere locatie… in beide gevallen breng ik rust, overzicht, kennis en kunde. In deze dagen krijgt u van mij een warme glimlach: wanneer ik voor het eerst bij u thuiskom en mij voorstel. In de dagen tot aan de uitvaart wanneer we alles regelen en bespreken. Hoe moeilijk de situatie ook is, hoeveel vragen u ook heeft. Ik zie bij u graag de warme glimlach wanneer u mij vertelt over uw overleden dierbare. Maar vooral wanneer u terug kijkt op het afscheid zelf. Want naast het verdriet, hoop ik dat wat ik voor u doe, u helpt om verder te kunnen.

Danielle van Biezen

Als jong meisje droomde ik er al van…..Uitvaartverzorger, niet de baan die het meest voor de hand lag, maar wel mijn droombaan. En… Is het een droombaan? Jazeker…en nog zoveel meer dan dat! Bij mensen binnen mogen komen op één van de meest kwetsbare momenten in hun leven….ik blijf het iedere keer weer bijzonder vinden. Samen met de nabestaanden ga ik op zoek naar het gevoel waarmee zij terug willen kijken op het afscheid van hun dierbare. Vanaf onze eerste ontmoeting zal ik ontzorgen, begeleiden, adviseren en ondersteunen. Maar ook een luisterend oor bieden, hoort bij mijn werk als uitvaartverzorger. Ik ben toegankelijk en empathisch, een echt mensen mens. Waar ik naar streef is dat ik na de uitvaart van de nabestaande hoor dat het afscheid warm, persoonlijk en precies was zoals zij wilden.

Yvette van Ree

Als uitvaartverzorger kom ik bij mensen thuis op een moment dat er vaak chaos heerst. Er moet veel gebeuren en geregeld worden, maar daar staat uw hoofd op dat moment helemaal niet naar. Fijn is het dan dat er iemand is die dat van u overneemt. Die ervoor zorgt dat alles geregeld wordt en u zich geen zorgen hoeft te maken. 
Belangrijk is voor mij dat een afscheid, op welke manier dan ook, past. Dat het weerspiegelt hoe iemand is en was, dat het uitstraalt hoe iemand in het leven stond en wat hij of zij heeft betekend voor gezin, familie, vrienden. Misschien is het al duidelijk hoe het afscheid moet verlopen, misschien heeft u geen idee. Ik luister naar uw verhaal, luister naar de wensen en koppel deze aan ideeën en mogelijkheden. Ik denk graag mee en zoek naar persoonlijke, creatieve, soms ongewone, manieren om de uitvaart en de dagen die daaraan vooraf gaan zo passend mogelijk vorm te geven. Betrokken en warm, met aandacht voor uw behoeften en wensen, zodat alles klopt en u met een warm gevoel terug kunt denken aan een passend afscheid.