Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
036 - 521 44 10

Team Monuta
Heidi Markus

Onze uitvaartverzorgers

Heidi Markus

Wat mijn vak als uitvaartondernemer zo bijzonder maakt? Dat is dat het een baan is die er toe doet. Ik kan mensen bijstaan met iets wezenlijks. Aan tafel bij mensen of tijdens het begeleiden van een dienst gaat het maar om één ding: het passend afscheid nemen van een dierbare. Mijn voornaamste doel is dat er met een warme glimlach teruggedacht wordt aan de overledene en het afscheid. De warme glimlach waarmee ik mij voorstel als ik binnenkom bij een familie en waarmee ik na de uitvaart afscheid neem van hen. Maar vooral de warme glimlach waarmee de nabestaanden terugdenken aan hun dierbare en de uitvaart. De gehele periode tot en met de dag van de uitvaart verzorg ik alles en ben ik het aanspreekpunt voor de familie. Wanneer de nabestaanden mij nodig hebben, ben ik dag en nacht bereikbaar.