Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
036 - 521 44 10

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Groep mensen nemen afscheid op begraafplaats

Begrafenis regelen in regio Almere

Wij helpen u graag met een passende begrafenis te regelen in Almere. Wij zijn vertrouwd met de rituelen en gebruiken van alle geloofsovertuigingen. Almere staat bekend als een multiculturele stad. De stad kent hierdoor meerdere religies. Wij hebben ervaring met het regelen van multiculturele uitvaarten in Almere. Samen geven wij vorm aan de uitvaart die past bij de afkomst en geloof van uw overleden dierbare. Voor een begrafenis in Almere kunt u bijvoorbeeld terecht bij de begraafplaats in Almere Stad en Almere Haven. Uiteraard is het ook mogelijk om voor de uitvaartplechtigheid voor een eigen gekozen locatie te kiezen.

036 - 521 44 10
Opbaarkist met bloemstuk

Crematie regelen in regio Almere

Veel mensen weten niet wat er allemaal komt kijken bij het regelen van een crematie. Wij helpen u graag. Naast de mogelijkheden voor een crematie in Almere kunnen wij u adviseren over de verschillende crematoria waar een afscheid kan plaatsvinden. Zo vindt u in de omgeving ook crematoria in Lelystad, Amsterdam, Amstelveen, Bilthoven, Hilversum, Leusden en Laren. U heeft de vrije keuze om naar elk crematorium te gaan waar u wenst. Uw wensen staan voorop. Samen met u regelen wij een crematie die passend is bij hoe iemand was. Wilt u meer weten over het regelen van een crematie in Almere? Neem dan gerust contact met ons op.

036 - 521 44 10
Drie mensen lopen met bloemen in de hand

Meer informatie?

Wilt u een uitvaart regelen in Almere, Almere Stad, Almere Buiten, Almere Haven, Almere Poort, Almere Overgooi, Almere Hout of Almere De Velden dan staan wij voor u klaar. U kunt ons dag en nacht bellen. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

036 - 521 44 10