Uitvaartcentrum Almere

036 - 521 44 10 24/7 bereikbaar

Uitvaartcentrum Almere

Er is meer mogelijk dan u denkt. Bijvoorbeeld op het gebied van catering, maar ook als het gaat om locaties. Wij verzorgen een crematie of begrafenis voor iedereen. Ook als iemand niet of ergens anders verzekerd was. Neem contact met ons op via telefoonnummer 036 – 521 44 10.

Monuta Heidi Markus maakt gebruik van het uitvaartcentrum naast Begraafplaats Almere Haven. Het uitvaartcentrum ligt in een rustige omgeving omringd door veel groen.

Uitvaartcentrum Almere Haven

Het uitvaartcentrum is licht, sfeervol en straalt een rustige sfeer uit. U kunt er terecht voor de opbaring, rouwbezoek, de afscheidsdienst en condoleance. De laatste verzorging of rituele bewassing zijn hier ook mogelijk. Uitvaartcentrum Almere Haven is onlangs gemoderniseerd. 

Aula

De aula van uitvaartcentrum Almere Haven is sfeervol, ruim en heeft een warme, open en lichte uitstraling. Er zijn 80 zitplaatsen en 80 staanplaatsen. Er is uitstekende apparatuur om uw muziek ten gehore te laten brengen of beeldmateriaal te presenteren. Na de dienst in de aula kunt u gebruik maken van de aangrenzende ontvangstruimte om nog samen te zijn. De ruimte is eveneens goed toegankelijk voor minder validen.

24-uurs afscheidssuite

Monuta Heidi Markus biedt in Uitvaartcentrum Almere Haven de unieke mogelijkheid om uw overleden dierbare op te baren in een moderne afscheidssuite. Als u hiervoor kiest, krijgt u van ons een sleutel waarmee u op elk gewenst moment uw overleden dierbare kunt bezoeken. U bent de enige die toegang heeft tot de kamer. En u kunt zo vaak komen als u wilt en ook zo lang blijven als u wilt. Door bijvoorbeeld foto’s, bloemen of andere persoonlijke spullen te plaatsen, kunt u de kamer op een persoonlijke manier inrichten. Daarnaast heeft u beschikking over een eigen koffiehoek en toilet.

Alles is mogelijk in het uitvaartcentrum

Almere is een culturele stad. Er zijn veel verschillende achtergronden, culturen en religies. Wij hebben ervaring met diverse uitvaarten. Door de multiculturele achtergrond van Almere, hebben wij ruime ervaring met het organiseren van bijvoorbeeld Surinaamse of Antilliaanse uitvaarten. Vaak worden deze uitvaarten druk bezocht. Het uitvaartcentrum biedt plaats aan een groot aantal gasten. Samen met u geven we vorm aan de uitvaart die past bij de herkomst en het geloof van de overledene. Ook op het gebied van catering is er veel mogelijk in het uitvaartcentrum in Almere Haven. Van de traditionele koffie met cake tot bittergarnituur of de traditionele keuken uit diverse culturen.

Thuis opbaren

Afscheid nemen kan ook thuis in een vertrouwde omgeving. Wanneer u dat wilt kunnen we uw overleden dierbare ook thuis opbaren. Wij hebben veel ervaring met het verzorgen van een thuisopbaring en komen tot aan de dag van de uitvaart elke dag langs om te kijken hoe het gaat.

Andere locaties

Voor een condoleance of uitvaartplechtigheid kunt u natuurlijk ook kiezen voor alternatieve locaties dan een uitvaartcentrum in Almere. Voor ons is het belangrijk dat de plek goed voelt en past bij wie uw overleden dierbare was. Hieronder leest u een aantal mogelijkheden:

 • Thuis of in de 24-uurs afscheidssuite: wanneer er sprake is van een klein gezelschap, kunnen wij de uitvaartdienst bij de overledene thuis houden
 • Het Eksternest in Almere Haven: u kunt gebruik maken van één van de zalen en cateringmogelijkheden
 • Restaurant Boathouse: voor bijvoorbeeld de condoleance
 • KAF Almere: voor een uitvaartplechtigheid of condoleance

Kerken

 • De Drieklank in Almere Buiten
 • Goede Rede in Almere Haven
 • De Lichtboog in Almere Stad (Centrum)
 • Levend Water in Almere Stad (Parkwijk)
 • De Wegwijzer in Almere Buiten

Wij staan voor u klaar

Wilt u meer weten over het uitvaartcentrum in Almere Haven of de mogelijkheden voor een andere locatie? Wij helpen u graag om een creatieve invulling te geven aan de uitvaart. Neem gerust contact met ons op via 036 – 521 44 10.

Waarom Monuta Heidi Markus?

 • Open, informeel en persoonlijk contact
 • Afscheid met een traan en een warme glimlach
 • 24-uurssuite in groene en rustige omgeving
 • Uw wensen staan voor ons centraal
 • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget

Werkgebied

Almere, Almere Stad, Almere Buiten, Almere Haven, Almere Poort, Almere Overgooi, Almere Hout, Almere De Velden