Uitvaartverzorgers

Altijd een vaste uitvaartverzorger in Alphen aan den Rijn

Heeft u een uitvaartverzorger in Alphen aan den Rijn nodig? Dan zijn wij van Monuta Alphen aan den Rijn u graag tot steun. Ons team bestaat uit uitvaartverzorger Yvonne van Lingen en uitvaartmedewerker Greet van Domburg. Samen zijn we verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Wij werken inmiddels al vele jaren samen, waardoor we goed op elkaar zijn ingespeeld. En doordat we een compact team hebben, zijn de lijnen kort. U heeft altijd met een van ons te maken. Daardoor heeft u altijd een vast aanspreekpunt in Alphen aan den Rijn. Op deze pagina stellen wij ons graag aan u voor.

Yvonne van Lingen

Uitvaartverzorger

Luisteren naar de wensen van de nabestaanden en daar zo goed mogelijk aan voldoen, dat vind ik belangrijk in mijn werk als uitvaartverzorger in Alphen aan den Rijn. Samen met de nabestaanden wil ik een uitvaart zo vorm geven dat deze past bij hun dierbare. De overledene moet worden herkend in de uitvaart, maar zeker ook in de vormgeving van de rouwkaart. Dat maakt het persoonlijk. Bij de crematie van mijn oma ging de uitvaartondernemer zo stiekem te werk, dat wil ik niet.

Meer over mij

Greet van Domburg

Uitvaartmedewerker

Mijn naam is Greet van Domburg en ik ben uitvaartmedewerker bij Monuta Alphen aan den Rijn sinds 1 april 2018.

Ik werk met veel passie bij Monuta sinds 2009 en ben begonnen in de regio Den Haag.

Meer over mij

Waarom Monuta - Alphen aan den Rijn?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken
  • De afspraken die we met u maken zijn duidelijk en transparant

Werkgebied

Hoogmade, Hazerswoude Dorp, Hazerswoude Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Noorden, Zevenhoven, Nieuwveen, Aarlanderveen, Leimuiden, Ter Aar, Rijnsaterwoude, Zwammerdam, Woubrugge, Benthuizen, Driebruggen