Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0172 - 47 20 77

Team Monuta
in Alphen aan den Rijn

Onze uitvaartverzorgers

Bo Anneveldt

Met mijn 27 jaar ben ik jong voor de uitvaartwereld. Toch heb ik veel ervaring in het verzorgen van uitvaarten. Ook begrijp ik door een eigen verlieservaring op 13-jarige leeftijd wat afscheid nemen van een dierbare betekent. Daardoor ontstond mijn interesse in de uitvaartbranche en de passie om nabestaanden te mogen begeleiden op een emotioneel moment in hun leven. Samen met hen wil ik steeds opnieuw zorgen voor het neerzetten van een afscheid dat mooi is en passend bij iedereen. Dit doe ik door goed te luister naar wat écht de wensen zijn. Met het vervullen van deze wensen zorg ik ervoor dat nabestaanden na afloop met een fijn gevoel terugkijken op de uitvaart en goed afscheid hebben kunnen nemen.