Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0172 - 47 20 77

Uitvaartcentrum Alphen aan den Rijn

Om u een afscheid te bieden in een huiselijke warme sfeer heeft Monuta Alphen aan den Rijn een eigen Monuta Huis aan de Wilhelminalaan 26 te Alphen aan den Rijn.
Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak
Image
Monuta Alphen aan den Rijn

Monuta Huis Wilhelminalaan

Wanneer wij de uitvaart regelen, kunt u voor de opbaring terecht in ons Monuta Huis aan de Wilhelminalaan 26 in Alphen aan den Rijn. Het Huis biedt u de mogelijkheid om in een huiselijke omgeving afscheid te nemen van uw dierbare. Het huis is erg ruim heeft een warme en huiselijke uitstraling die u in een moeilijke tijd toch een gevoel van warmte geeft. Bel ons op 0172 - 47 20 77 om de mogelijkheden te bespreken.

0172 - 47 20 77
Image
Monuta Alphen aan den Rijn
Image
Monuta Alphen aan den Rijn

24-uurs kamers

Ons uitvaartcentrum in Alphen aan den Rijn beschikt over twee opbaarkamers, waar u 24 uur per dag afscheid kan nemen van uw dierbare. U krijgt van ons een sleutel waarmee u op elk gewenst moment in het Huis kunt komen. U bent de enige die toegang heeft tot de kamer. U mag de kamer op een persoonlijke manier inrichten door bijvoorbeeld foto’s of andere persoonlijke spullen te plaatsen. Bij de 24-uurskamer zijn alle faciliteiten aanwezig die u nodig heeft, zoals een eigen koffiehoek.

0172 - 47 20 77
Image
Monuta Alphen aan den Rijn

Catering mogelijkheden

Nog steeds is het na een uitvaart heel gebruikelijk om een kop thee of koffie te serveren met een plak cake. Maar we merken dat er ook steeds meer vraag is in Alphen aan den Rijn naar iets anders. Dat mag natuurlijk best heel uitgebreid zijn: een high tea, lopend buffet of barbecue bijvoorbeeld. Maar soms is een lekkere koek of glas wijn met bitterbal ook net datgene wat de koffietafel anders maakt. Wij vragen vooraf altijd wat uw dierbare lekker vond. Dat maakt het afscheid heel persoonlijk.

0172 - 47 20 77