Overslaan en naar de inhoud gaan
Monuta
in Alphen aan den Rijn

Afspraak
maken

Maak direct vrijblijvend een afspraak met een uitvaartverzorger. In een persoonlijk gesprek kunnen we samen uw uitvaartwensen bespreken en vastleggen. Van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Dit gesprek geeft u de zekerheid dat alles goed geregeld is en geeft u een indicatie van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0172 - 47 20 77

Uitvaartcentrum Alphen aan den Rijn

Om u een afscheid te bieden in een huiselijke warme sfeer heeft Monuta Alphen aan den Rijn een eigen Monuta Huis aan de Wilhelminalaan 26 te Alphen aan den Rijn.

Uw uitvaartwensen bespreken
Maak vrijblijvend een afspraak om in een persoonlijk gesprek de wensen en mogelijkheden rondom het afscheid te bespreken. Ook als u niet bij ons verzekerd bent.
Afspraak maken

Monuta Huis Wilhelminalaan

Image
Uitvaartcentrum - Alphen aan den Rijn

Wanneer wij de uitvaart regelen, kunt u voor de opbaring terecht in ons Monuta Huis aan de Wilhelminalaan 26 in Alphen aan den Rijn. Het Huis biedt u de mogelijkheid om in een huiselijke omgeving afscheid te nemen van uw dierbare. Het huis is erg ruim heeft een warme en huiselijke uitstraling die u in een moeilijke tijd toch een gevoel van warmte geeft. Bel ons op 0172 - 47 20 77 om de mogelijkheden te bespreken.

24-uurs kamers

Image
Uitvaartcentrum - Alphen aan den Rijn

Ons uitvaartcentrum in Alphen aan den Rijn beschikt over twee opbaarkamers, waar u 24 uur per dag afscheid kan nemen van uw dierbare. U krijgt van ons een sleutel waarmee u op elk gewenst moment in het Huis kunt komen. U bent de enige die toegang heeft tot de kamer. U mag de kamer op een persoonlijke manier inrichten door bijvoorbeeld foto’s of andere persoonlijke spullen te plaatsen. Bij de 24-uurskamer zijn alle faciliteiten aanwezig die u nodig heeft, zoals een eigen koffiehoek.

Catering mogelijkheden

Image
Uitvaartcentrum - Alphen aan den Rijn

Nog steeds is het na een uitvaart heel gebruikelijk om een kop thee of koffie te serveren met een plak cake. Maar we merken dat er ook steeds meer vraag is in Alphen aan den Rijn naar iets anders. Dat mag natuurlijk best heel uitgebreid zijn: een high tea, lopend buffet of barbecue bijvoorbeeld. Maar soms is een lekkere koek of glas wijn met bitterballeten ook net datgene wat de koffietafel anders maakt. Wij vragen vooraf altijd wat uw dierbare lekker vond? Waren dat bijvoorbeeld moorkoppen, dan kunnen we ook bij de koffietafel moorkoppen serveren. Dat maakt het afscheid heel persoonlijk.