Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0172 - 47 20 77

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Kistdragers lopen met kist

Begrafenis regelen in Alphen aan den Rijn

Wanneer u een begrafenis moet regelen in de gemeente Alphen aan den Rijn, dan is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger die de regio kent. Wij weten precies wat er wordt bedoeld met het Rode en Groene Dorp en kennen alle begraafplaatsen in Alphen aan den Rijn. Daardoor kunnen we u als geen ander vertellen over de mogelijkheden. Ook hebben we goede contacten bij iedere begraafplaats. Wat uw wensen ook zijn, alles kan en mag in overleg. We denken hierover graag met u mee, zodat we een begrafenis naar wens kunnen regelen. En wilt u graag de begrafenis elders laten plaatsvinden? Dan is dat geen probleem en zorgen we ervoor dat dit geregeld wordt.

0172 - 47 20 77
Man tijdens begrafenisdienst

Crematie regelen in Alphen aan den Rijn

Na het verlies van een dierbare kan het voorkomen dat u een crematie moet regelen in Alphen aan den Rijn. Wij zijn u graag tot steun in deze moeilijke periode. Er moet veel geregeld worden. Dit zijn vaak zaken waar uw hoofd op dat moment niet naar staat. Als wij een crematie regelen, begeleiden we u stap voor stap langs alle zaken die horen bij een uitvaart regelen. Wanneer u dat wilt, gaan we samen met u naar het crematorium om de aula en andere ruimtes te bekijken. Dat neemt veel spanning weg voor de dag van de crematie. We helpen u graag in deze moeilijke periode. U kunt Monuta Alphen aan den Rijn dan ook dag en nacht bereiken. En wilt u de condoleance ergens anders dan het crematorium laten plaatsvinden? Dan is dat vanzelfsprekend ook mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

0172 - 47 20 77
Opbaarkist met bloemstuk

Meer informatie?

Wilt u een uitvaart regelen in Hoogmade, Hazerswoude Dorp, Hazerswoude Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Noorden, Zevenhoven, Nieuwveen, Aarlanderveen, Leimuiden, Ter Aar, Rijnsaterwoude, Zwammerdam, Woubrugge, Benthuizen, Driebruggen? Wij staan tot uw beschikking. U kunt altijd contact opnemen voor een vrijblijvend gesprek.

0172 - 47 20 77