Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0172 - 47 20 77

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta in Alphen aan den Rijn gemiddeld met een

9,1
30 beoordelingen
100% beveelt Monuta in Alphen aan den Rijn aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Vanaf het allereerste moment stonden de medewerkers van Monuta voor 100% klaar voor mij om mij te helpen met het afscheid nemen van mijn echtgenoot. Vanaf het ophalen met de rouwauto (lijkwagen) en het verzorgen van zijn lichaam door twee medewerksters tot aan het zorgen voor mij en het mij bijstaan in het hele proces met helder denken en handelen door mijn persoonlijke begeleidster. Dat is namelijk iets wat ik dus eventjes niet meer kon.

Meer lezen
Ellen
Amsterdam
16-05-2024
10

In een moeilijke periode word je door Monuta echt goed geholpen je word als het ware aan de hand genomen om alle stappen te doorlopen .Uitvaartbegeleider Bo deed ons huisbezoek dat was fijn.Joost Evers heeft ons met heel veel onderwerpen geholpen en heeft echt meegedacht over de uitvaart en deze ook op een hele mooie manier begeleid.Onze dank is ook groot naar hem.

Meer lezen
Erika Grootkerk
Amsterdam
02-04-2024
10

Tevreden

Meer lezen
Chris van Trierum
Den Haag
27-03-2024
8

Goed en fijn contact met de uitvaartverzorger. Vooral gedegen en betrouwbaar.

Meer lezen
Gini
Belle
26-03-2024
10

Hele goede en prettige uitvaartverzorging door Bo van A tot Z

Meer lezen
A Van keppel
WASSENAAR
27-01-2024
10

Een meelevende en meedenkende uitvaartbegeleider.

Meer lezen
Rini
Leiden
02-01-2024
6

Niet bestaand een nacht en gelijk daar na overgebracht naar leiden

Meer lezen
Saskia
Leiden
12-11-2023
10

Ik was bij het eerste gesprek met Ferry, na de dag dat mijn tante plots overleed in mij bijzijn. Ik had er meteen een goed gevoel bij, luisterde goed en gaf alles goed & duidelijk aan. Ik hoefde alleen maar mee te luisteren, de beslissingen konden mijn nichtjes gelukkig nemen. Maar ik heb de dagen erna alles meegekregen, de dag van de begrafenis was alles heel mooi geregeld, overal werd de tijd voor genomen, ik dacht: zo zou ik het ook willen, dus Ferry, uit naam van mij en de fam.Schalke heel erg bedankt voor Uw bijdrage, steun tijdens deze moeilijke dagen !

Meer lezen
Miranda Bregman-Schalke
Benthuizen
19-10-2023
10

De voorbereidingen van de uitvaart waren persoonlijk en accuraat. Ook op de dag van afscheid was alles tot in de puntjes verzorgd. Alles werd stijlvol uitgevoerd. Het contact met de uitvaartbegeleidster was optimaal, ook in de afronding van het proces. Dank voor de goede begeleiding, het heeft ons en vele anderen een gedenkwaardige dag opgeleverd!

Meer lezen
Marijke van Klaveren
Voorburg
14-08-2023