Recensies

Bij Monuta Alphen aan den Rijn hechten we veel waarde aan uw mening. Wij vinden het belangrijk dat iedereen met een goed gevoel kan terugkijken op het afscheid van een dierbare. En we horen graag of u dit ook zo ervaren heeft. Daarom kunt u hier een recensie schrijven over uw ervaring met onze dienstverlening in Alphen aan den Rijn. Alvast hartelijk dank voor uw bericht!

Professioneel

Professioneel

Goed contact

Alles is perfect geregeld. Het contact was elke x weer heel goed.

Goede opvang

goede opvang en hulp van personeel

Snel en begripvol

Mevr Yvonne van Lingen was snel en begripvol

Ontzorgd

Er wordt goed rekening gehouden met iedereen die betrokken is Afspraken worden nagekomen En er word echt ontzorgd,

Persoonlijke betrokkenheid

Persoonlijke betrokkenheid, goed bereikbaar, duidelijk

Zeer tevreden!

Mevr. Yvonne van Lingen was in een heel vroeg stadium betrokken bij de voorbereiding. Heeft goed meegedacht en alles volgens afspraak en tot volle tevredenheid van de familie afgehandeld. We zijn ook tevreden over de service van het rouwcentrum. We zullen Monuta en Mevr van Lingen zeker aanraden bij anderen.

Goed contact

Goed contact met Yvonne, de uitvaart begeleidster

Bedankt!

Alle mensen van Monuta die ons hebben gezien; vanaf omi afleggen tot aan omi naar de crematie brengen, waren geweldig. Begaan, alle begrip voor ons verdriet en ontzettend fijne mensen. Hier wil ik ze erg voor bedanken.

Bedankt!

De totale verzorging hebben wij als perfect ervaren. Ook het medeleven en de empathie van de medewerkers van Monuta waren voor ons een enorme steun. Bedankt daarvoor.