Recensies

Bij Monuta Alphen aan den Rijn hechten we veel waarde aan uw mening. Wij vinden het belangrijk dat iedereen met een goed gevoel kan terugkijken op het afscheid van een dierbare. En we horen graag of u dit ook zo ervaren heeft. Daarom kunt u hier een recensie schrijven over uw ervaring met onze dienstverlening in Alphen aan den Rijn. Alvast hartelijk dank voor uw bericht!

Soepel verlopen

Alles liep soepel en er werd goed geholpen met alles.

Goed bevallen

Het is goed bevallen.

Goed uitgevoerd

Alles was tot in de puntjes geregeld en wijzigingen goed uit gevoerd.

Verzorging was mooi en goed

Het is nooit mooi genoeg om adscheid te nemen van iemand . In dit geval was het mijn moeder. Ik schrijf uit naam van mijn vader. Maar de verzorging die wij hebben gehad was heel mooi en goed, vooral de mensen die ons begeleid hebben.

Goede en correcte verzorging

Omdat de uitvaart heel netjes met veel respeckt is verlopen.

Prettige samenwerking

Omdat je met Monuta, in het bijzonder met mevrouw van Lingen, in onderling overleg echt die uitvaart krijgt die je wenst. Respectvol en waardig!

Warm

Warm, meelevend, ze nemen alle zorgen bij je weg waar je hoofd niet naar staat en ze regelen alles wat mogelijk is. Verdrietig ben je, maar het is zo fijn als dingen rondom de rouwkaarten, crematie en alles voor je geregeld wordt.

Goed geregeld!

Alles was ongelofelijk goed geregeld. Het zijn de kleine dingen waar je niet aan denkt die het doen. De aardige mannen die Mamma op kwamen halen midden in de nacht namen een roos mee om op haar bed te leggen ( ik schoot vol). De auto werd onder begeleiding de straat uitgereden.. zo mooi, zo waardig, zo respectvol. De koelkamer was prachtig en stijlvol, de familiekamer een uitkomst. Aan bijna alles was gedacht en we werden fantastisch begeleid. We konden elk moment van de dag texten, appen, bellen, alles werd heel snel opgevolgd en beantwoord. De aula, de open deuren, kaarsen....Het stoppen bij de parkeerplaats van de auto, om ons gelegenheid te geven om Mamma haar laatste stuk van de tocht te voet te vergezellen.. prachtig. Ook de nazorg was hartverwarmend. Ik kijk terug op ons afscheid dat gevuld was met warmte en waardigheid.

Betrokken en oprecht

De betrokkenheid, advies, deskundigheid, organiseren omtrent regelen van allerlei zaken die aan de orde kwamen, dit op een menselijke betrokkenheid en nazorg van Yvonne van Lingen. Haar gekozen omdat zij ook zeer betrokken en kundig was bij begrafenis van Dhr.M.Bos tijdens overlijden in Maart 2004.

Veel steun

De sfeer, behulpzaamheid en het 'Monuta huis' in Alphena/d Rijn, geeft je een rustig en bevredigend gevoel. De beide dames,Yvonne en Greet is niets teveel en staan altijd voor je klaar. Dat geeft je veel steun in deze moeilijke tijd.