Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0172 - 47 20 77

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta in Alphen aan den Rijn gemiddeld met een

9
15 beoordelingen
100% beveelt Monuta in Alphen aan den Rijn aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Een vriendelijke en practische hulpverlening in een tijd waar je dat juist zo hard nodig hebt. Zowel bij het zoeken naar een graf voor mijn partner als de gesprekken waarin de begrafenis geregeld moest worden waren prettig. De medewerkers zeer kundig. De flexibiliteit van de organisatie tijdens de begrafenis heeft me aangenaam getroffen. De koffietafel en medewerkers waren uitstekend. Mijn partner is overigens in Kerkrade begraven. Samenwerking tussen de rayons in Limburg en Noord Holland was goed.

Meer lezen
Anita
Diemen
16-10-2022
10

Heel goed.

Meer lezen
Ingrid Mazurel
Leiderdorp
01-08-2022
10

Peter heeft zijn uitvaart zelf geregeld en heeft zelf ook zijn wensen kenbaar gemaakt Daar is goed en zorgvuldig mee omgegaan en tot uitvoer gebracht. Ik heb het als zeer prettig ervaren.

Meer lezen
Emmie Visser
Zevenhoven
16-07-2022
9

Wij zijn uiterst prettig geholpen! Mede door de twee dames, Bo en Daniellle hebben wij de uitvaart kunnen verwezenlijken zoals deze gewenst was! Nog veel dank hiervoor!!

Meer lezen
Patricia Binda
'S-GRAVENHAGE
20-06-2022
7

Is goed gegaan aleen het klaar maken was niet naar wens maar wij hebben het kans gehad om het zelf te doen. En dat was wel goed van monuta

Meer lezen
Desiree Goedgedrag
Dordeecht
29-01-2022
8

Yvonne dacht goed mee over onze wensen.

Meer lezen
Renée
ALPHEN AAN DEN RYN
07-10-2021
8

Helaas was dit de derde keer in iets meer dan een half jaar dat we van uw diensten gebruik moesten maken Alleen de eindafrekening was nu een beetje een rommeltje, maar ik ga ervan uit dat ik gedaan heb wat ik moest doen Anders had ik nog wel wat vernomen

Meer lezen
Trudy
Amsterdam
14-08-2021
7

Voor mij was het schokkend toen mijn vrouw overleed. Door de opgelegde maatregelen van het RIVM mbt corona, kon ik naar mijn weten niet iedereen uitnodigen voor de uitvaart. Helaas moest ik genoegen nemen met een zaal voor 25 personen. Ik wilde graag een zaal voor 60 personen. Door de gedrevenheid van de uitvaart begeleidster, en inspanning konden dan toch nog meer mensen aanwezig zijn door een livestream. Ik heb hele positieve reacties van mensen mogen ontvangen. Ook de begeleiding was geweldig van de uitvaart was mooi en goed geregeld.

Meer lezen
Dhr Coerse
Amsterdam
01-02-2021
9

Zeer goede en professionele begeleiding. Niets was te veel zelfs in het weekend, kon je gewoon bellen. Zelfs over de simpelste vragen. Top en toch even een bedankje aan Yvonne van lingen. Dankjewel.

Meer lezen
Chris
Leiden
29-01-2021