Recensies

Bij Monuta Alphen aan den Rijn hechten we veel waarde aan uw mening. Wij vinden het belangrijk dat iedereen met een goed gevoel kan terugkijken op het afscheid van een dierbare. En we horen graag of u dit ook zo ervaren heeft. Daarom kunt u hier een recensie schrijven over uw ervaring met onze dienstverlening in Alphen aan den Rijn. Alvast hartelijk dank voor uw bericht!

Goed contact

Goed contact met Yvonne, de uitvaart begeleidster

Bedankt!

Alle mensen van Monuta die ons hebben gezien; vanaf omi afleggen tot aan omi naar de crematie brengen, waren geweldig. Begaan, alle begrip voor ons verdriet en ontzettend fijne mensen. Hier wil ik ze erg voor bedanken.

Bedankt!

De totale verzorging hebben wij als perfect ervaren. Ook het medeleven en de empathie van de medewerkers van Monuta waren voor ons een enorme steun. Bedankt daarvoor.

Vriendelijk en goed advies

Zijn erg vriendelijk en geven je ook goed advies wat de mogelijkheid is om te doen

Top

Yvonne is Top!

Mooie warme herinnering

Yvonne heeft de eerste dagen, na het overlijden van onze moeder, alles in gang gezet en toen een perfecte vervanger gezocht die bij ons gezin paste, omdat zijzelf op vakantie ging. Wij hadden iemand nodig die meeging in onze schaterlach en ons liet in ons verdriet. Mede dankzij Yvonne en Jack is het afscheid een hele mooie warme herrinnering voor ons geworden.

Nette afhandeling

Vriendelijke en nette afhandeling

Efficient en correct

Efficient en correcte ondersteuning. Goede samenwerking met o.a. voorganger.

Prima verzorgd

U heeft de begrafenissen van mijn ouders , mijn vrouw en nu mijn broer prima verzorgd.

Keurige begeleiding

Correcte presentatie, rustig, keurige begeleiding, snel.