Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0172 - 47 20 77

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta in Alphen aan den Rijn gemiddeld met een

9
26 beoordelingen
100% beveelt Monuta in Alphen aan den Rijn aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Hele goede en prettige uitvaartverzorging door Bo van A tot Z

Meer lezen
A Van keppel
WASSENAAR
27-01-2024
10

Een meelevende en meedenkende uitvaartbegeleider.

Meer lezen
Rini
Leiden
02-01-2024
6

Niet bestaand een nacht en gelijk daar na overgebracht naar leiden

Meer lezen
Saskia
Leiden
12-11-2023
10

Ik was bij het eerste gesprek met Ferry, na de dag dat mijn tante plots overleed in mij bijzijn. Ik had er meteen een goed gevoel bij, luisterde goed en gaf alles goed & duidelijk aan. Ik hoefde alleen maar mee te luisteren, de beslissingen konden mijn nichtjes gelukkig nemen. Maar ik heb de dagen erna alles meegekregen, de dag van de begrafenis was alles heel mooi geregeld, overal werd de tijd voor genomen, ik dacht: zo zou ik het ook willen, dus Ferry, uit naam van mij en de fam.Schalke heel erg bedankt voor Uw bijdrage, steun tijdens deze moeilijke dagen !

Meer lezen
Miranda Bregman-Schalke
Benthuizen
19-10-2023
10

De voorbereidingen van de uitvaart waren persoonlijk en accuraat. Ook op de dag van afscheid was alles tot in de puntjes verzorgd. Alles werd stijlvol uitgevoerd. Het contact met de uitvaartbegeleidster was optimaal, ook in de afronding van het proces. Dank voor de goede begeleiding, het heeft ons en vele anderen een gedenkwaardige dag opgeleverd!

Meer lezen
Marijke van Klaveren
Voorburg
14-08-2023
10

Op het moment van verdriet heeft Monuta met alle kennis, luisterend naar de wensen, meegedacht voor de uitvaart en deze meer dan verwacht bijzonder goed en mooi verzorgd. m.n. Bo Anneveldt, uitvaartverzorger RU van Monuta. Chapeau!

Meer lezen
acl van etten
's-Gravenhage
02-08-2023
7

De uitvaart was erg mooi, goed voorbereid en goed begeleid.

Meer lezen
Vera
Alphen aan den Rijn
04-07-2023
9

Onze uitvaartverzorgster heeft ons zeer goed begeleid en geadviseerd over alle aspecten van de uitvaart van mijn vader. Zij was oprecht betrokken maar toch ook heel praktisch in alles wat er geregeld moest worden. We zijn haar dankbaar dat alles zo goed is verlopen.

Meer lezen
Jacqueline
Rhenen
15-03-2023
9

De eerbetoon van de uitgeleiding van verpleeghuis naar rouwcentrum was zo mooi, mede door het verpleeghuis. De uitvaartverzorgster was erg respectvol en toch zakelijk. De verzorging van mijn vader was erg mooi, een mooi en fijn laatste herinnering. De ambiance van uitvaartcentrum Monuta van der Togt was bijzonder, klein, knus, huiselijk, vriendelijk. De uitgeleiding naar de rouwauto was een mooie en eervolle ervaring. De gastheren en -dames waren zeer vriendelijk. Complimenten voor deze mooi uitvaart.

Meer lezen
Stella
Berkel en Rodenrijs
03-03-2023