Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0172 - 47 20 77

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta in Alphen aan den Rijn gemiddeld met een

8.9
10 beoordelingen
100% beveelt Monuta in Alphen aan den Rijn aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

8

Yvonne dacht goed mee over onze wensen.

Meer lezen
Renée
ALPHEN AAN DEN RYN
07-10-2021
8

Helaas was dit de derde keer in iets meer dan een half jaar dat we van uw diensten gebruik moesten maken Alleen de eindafrekening was nu een beetje een rommeltje, maar ik ga ervan uit dat ik gedaan heb wat ik moest doen Anders had ik nog wel wat vernomen

Meer lezen
Trudy
Amsterdam
14-08-2021
7

Voor mij was het schokkend toen mijn vrouw overleed. Door de opgelegde maatregelen van het RIVM mbt corona, kon ik naar mijn weten niet iedereen uitnodigen voor de uitvaart. Helaas moest ik genoegen nemen met een zaal voor 25 personen. Ik wilde graag een zaal voor 60 personen. Door de gedrevenheid van de uitvaart begeleidster, en inspanning konden dan toch nog meer mensen aanwezig zijn door een livestream. Ik heb hele positieve reacties van mensen mogen ontvangen. Ook de begeleiding was geweldig van de uitvaart was mooi en goed geregeld.

Meer lezen
Dhr Coerse
Amsterdam
01-02-2021
9

Zeer goede en professionele begeleiding. Niets was te veel zelfs in het weekend, kon je gewoon bellen. Zelfs over de simpelste vragen. Top en toch even een bedankje aan Yvonne van lingen. Dankjewel.

Meer lezen
Chris
Leiden
29-01-2021
9

De aandacht en zorg voor zowel de uitvaart als naar de nabestaanden was goed verzorgd. De medewerkster van Monuta (Yvonne) heeft vanaf het 1e contact tot aan de uitvaart gezorgd voor voldoende aandacht, uitleg en tijd voor eventuele vragen. In de aanloop naar de uitvaart (crematie) was er tevens voldoende ruimte voor vragen en/of wijzigingen in het draaiboek. Ze was ook altijd bereikbaar. Natuurlijk beleef je alles de eerste dagen in een soort roes. Maar als ik nu terugkijk kan ik Monuta zeer zeker aanbevelen.

Meer lezen
Charles
Amsterdam
29-01-2021
10

Ondersteunend, betrokken en warm. Echt op maat met uitstekende adviezen.

Meer lezen
Erna
Alphen aan den Rijn
22-12-2020
10

Monuta in Alphen aan de Rijn, onder leiding van Yvonne van Lingen, heeft voor een zeer waardig en goed georganiseerde uitvaartmomenten. Vanaf het moment van overlijden tot aan de nabesprekingen heb ik als zeer prettig, persoonlijk en professioneel ervaren.

Meer lezen
Kollen-Segijn
Woubrugge
10-12-2020
10

Ik heb helaas 2 uitvaarten in zeer korte tijd moeten regelen Dit is met de geweldige hulp van Monuta helemaal goed gegaan

Meer lezen
Trudy
Amsterdam
17-11-2020
8

Ben ontzettend goed geholpen door Yvonne van Lingen.

Meer lezen
Magda Van Zeelt
Amsterdam
15-11-2020

Alle medewerkers waren heel erg menselijk en betrokkken. Niet van dat overdreven gedoe, maar geheel natuurlijk en medenkend.

Meer lezen

mevrouw Alberts-Broekzitter

Betrokken, denkt in mogelijkheden, goede communicatie en alles geregeld zoals wij dat voor ogen hadden.

Meer lezen

mevrouw Versluis-Van Buren

Snel geregeld, makkelijk en goed contact met de begeleidster. Mooie familiekamer waarbij er relaxed werd omgegaan met de tijden die er voor stonden.

Meer lezen

heer Grouwstra