Recensies

Bij Monuta Alphen aan den Rijn hechten we veel waarde aan uw mening. Wij vinden het belangrijk dat iedereen met een goed gevoel kan terugkijken op het afscheid van een dierbare. En we horen graag of u dit ook zo ervaren heeft. Daarom kunt u hier een recensie schrijven over uw ervaring met onze dienstverlening in Alphen aan den Rijn. Alvast hartelijk dank voor uw bericht!

Veel steun

De sfeer, behulpzaamheid en het 'Monuta huis' in Alphena/d Rijn, geeft je een rustig en bevredigend gevoel. De beide dames,Yvonne en Greet is niets teveel en staan altijd voor je klaar. Dat geeft je veel steun in deze moeilijke tijd.

Molukse cultuur

De persoonlijke benadering. Op de hoogte zijn van de molukse cultuur en de contactpersonen in de molukse wijk te kennen.

Perfect geregeld

Alles valt of staat bij Yvonne van Lingen. Ze heeft dit perfekt gedaan.

Persoonlijk en betrouwbaar

De persoonlijke benadering,oprechte informatie naar de persoon die ging overlijden en echt rekening hielden wat Dhr Groenhuyzen wilde(in dit geval)er was warm contakt.

Passend afscheid

Zeer tevreden over de mogelijkheid tot de sleutelkamer! Dit was echt een uitkomst voor onze dochter die op haar eigen manier en tempo afscheid kon nemen op deze manier

Met gevoel maar toch zakelijk

Professioneel, met gevoel, maar toch ook zakelijk. Altijd bereikbaar.

Uitstekend

Perfecte persoonlijke benadering. Uitgebreide zorgvuldige intake. Duidelijk voor wat betreft de mogelijkheden. Uitstekende verzorging van de uitvaart.

Fijne persoonlijkheid

Omdat Yvonne van Lingen een zeer vriendelijke en fijne persoonlijkheid is om mee te werken.

Empatisch en vriendelijk

Alles was prima geregeld. De contacten met Yvonne waren heel goed en ook met de andere mensen. Empatisch en zeer vriendelijk.

Professioneel

Professioneel