Recensies

Bij Monuta Alphen aan den Rijn hechten we veel waarde aan uw mening. Wij vinden het belangrijk dat iedereen met een goed gevoel kan terugkijken op het afscheid van een dierbare. En we horen graag of u dit ook zo ervaren heeft. Daarom kunt u hier een recensie schrijven over uw ervaring met onze dienstverlening in Alphen aan den Rijn. Alvast hartelijk dank voor uw bericht!

Gewoon normaal

Alle medewerkers waren heel erg menselijk en betrokkken. Niet van dat overdreven gedoe, maar geheel natuurlijk en medenkend.

Persoonlijk op afstand

Heel erg persoonlijke ondersteuning, maar ook professioneel

Betrokken

Betrokken, denkt in mogelijkheden, goede communicatie en alles geregeld zoals wij dat voor ogen hadden.

Goed verzorgd

Monuta heeft in 2004 ook de uitvaart van m,n vader verzorgd en waren daar ook zeer tevreden over. Ook nu met het verlies van m,n moeder heb ik geen enkele opmerking en waren wij opnieuw zeer tevreden.

Goed geregeld

Snel geregeld, makkelijk en goed contact met de begeleidster. Mooie familiekamer waarbij er relaxed werd omgegaan met de tijden die er voor stonden.

Naar onze wensen

Alle ruimte om afscheid in te vullen zoals je dat zelf graag wilt .

Klik

Wij waren zeer tevreden over de uitvaartonderneemster. Wij hadden meteen een klik met haar en zij drong ons niet op.

Persoonlijke begeleiding

Goede, vriendelijke en persoonlijke begeleiding. De uitvaart begeleidster Yvonne van Lingen is ge?nteresseerd en behulpzaam. Wij hebben dit als echte ontzorging ervaren.

Zeer tevreden

De verzorging en de hulp bij het opstellen van de rouwkaart waren zeer tot tevredenheid. Ik zat er op dat moment even doorheen. De uitvaart was intiem en hebben we als heel fijn ervaren. Ook de rouwkaart met de anthurium vonden we heel mooi. Nel hield zo van deze plant! Er werd heel goed naar ons geluisterd en met onze wensen werd goed rekening gehouden.

Attent

Zeer attent en een correcte begrafenis.