Recensies

Bij Monuta Alphen aan den Rijn hechten we veel waarde aan uw mening. Wij vinden het belangrijk dat iedereen met een goed gevoel kan terugkijken op het afscheid van een dierbare. En we horen graag of u dit ook zo ervaren heeft. Daarom kunt u hier een recensie schrijven over uw ervaring met onze dienstverlening in Alphen aan den Rijn. Alvast hartelijk dank voor uw bericht!

Warm

Warm, meelevend, ze nemen alle zorgen bij je weg waar je hoofd niet naar staat en ze regelen alles wat mogelijk is. Verdrietig ben je, maar het is zo fijn als dingen rondom de rouwkaarten, crematie en alles voor je geregeld wordt.

Goed geregeld!

Alles was ongelofelijk goed geregeld. Het zijn de kleine dingen waar je niet aan denkt die het doen. De aardige mannen die Mamma op kwamen halen midden in de nacht namen een roos mee om op haar bed te leggen ( ik schoot vol). De auto werd onder begeleiding de straat uitgereden.. zo mooi, zo waardig, zo respectvol. De koelkamer was prachtig en stijlvol, de familiekamer een uitkomst. Aan bijna alles was gedacht en we werden fantastisch begeleid. We konden elk moment van de dag texten, appen, bellen, alles werd heel snel opgevolgd en beantwoord. De aula, de open deuren, kaarsen....Het stoppen bij de parkeerplaats van de auto, om ons gelegenheid te geven om Mamma haar laatste stuk van de tocht te voet te vergezellen.. prachtig. Ook de nazorg was hartverwarmend. Ik kijk terug op ons afscheid dat gevuld was met warmte en waardigheid.

Betrokken en oprecht

De betrokkenheid, advies, deskundigheid, organiseren omtrent regelen van allerlei zaken die aan de orde kwamen, dit op een menselijke betrokkenheid en nazorg van Yvonne van Lingen. Haar gekozen omdat zij ook zeer betrokken en kundig was bij begrafenis van Dhr.M.Bos tijdens overlijden in Maart 2004.

Veel steun

De sfeer, behulpzaamheid en het 'Monuta huis' in Alphena/d Rijn, geeft je een rustig en bevredigend gevoel. De beide dames,Yvonne en Greet is niets teveel en staan altijd voor je klaar. Dat geeft je veel steun in deze moeilijke tijd.

Molukse cultuur

De persoonlijke benadering. Op de hoogte zijn van de molukse cultuur en de contactpersonen in de molukse wijk te kennen.

Perfect geregeld

Alles valt of staat bij Yvonne van Lingen. Ze heeft dit perfekt gedaan.

Persoonlijk en betrouwbaar

De persoonlijke benadering,oprechte informatie naar de persoon die ging overlijden en echt rekening hielden wat Dhr Groenhuyzen wilde(in dit geval)er was warm contakt.

Passend afscheid

Zeer tevreden over de mogelijkheid tot de sleutelkamer! Dit was echt een uitkomst voor onze dochter die op haar eigen manier en tempo afscheid kon nemen op deze manier

Met gevoel maar toch zakelijk

Professioneel, met gevoel, maar toch ook zakelijk. Altijd bereikbaar.

Uitstekend

Perfecte persoonlijke benadering. Uitgebreide zorgvuldige intake. Duidelijk voor wat betreft de mogelijkheden. Uitstekende verzorging van de uitvaart.