Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0172 - 47 20 77

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta in Alphen aan den Rijn gemiddeld met een

9,1
19 beoordelingen
100% beveelt Monuta in Alphen aan den Rijn aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

9

Onze uitvaartverzorgster heeft ons zeer goed begeleid en geadviseerd over alle aspecten van de uitvaart van mijn vader. Zij was oprecht betrokken maar toch ook heel praktisch in alles wat er geregeld moest worden. We zijn haar dankbaar dat alles zo goed is verlopen.

Meer lezen
Jacqueline
Rhenen
15-03-2023
9

De eerbetoon van de uitgeleiding van verpleeghuis naar rouwcentrum was zo mooi, mede door het verpleeghuis. De uitvaartverzorgster was erg respectvol en toch zakelijk. De verzorging van mijn vader was erg mooi, een mooi en fijn laatste herinnering. De ambiance van uitvaartcentrum Monuta van der Togt was bijzonder, klein, knus, huiselijk, vriendelijk. De uitgeleiding naar de rouwauto was een mooie en eervolle ervaring. De gastheren en -dames waren zeer vriendelijk. Complimenten voor deze mooi uitvaart.

Meer lezen
Stella
Berkel en Rodenrijs
03-03-2023
10

Na het overlijden van mijn vader contact opgenomen met de Monuta. Je hebt dan zoveel aan je hoofd, maar er werd heel veel uit handen genomen. We hadden een geweldige begeleidster, Bo, die goed naar onze wensen luisterde en met ons meedacht. De dienst zelf was uitstekend geregeld, de offerte helder en duidelijk. Wij zijn heel erg tevreden over hoe alles is geregeld en bevelen Monuta zeker aan!

Meer lezen
Renske
Alphen aan den Rijn
01-03-2023
9

Alles was echt heel erg goed geregeld. Vooral de begeleiding van onze persoonlijke uitvaartverzorger. Ik kon haar altijd bellen met vragen, ook al was het midden in de nacht bijvoorbeeld

Meer lezen
Peter van Leeuwen
LEIDEN
01-03-2023
10

Een vriendelijke en practische hulpverlening in een tijd waar je dat juist zo hard nodig hebt. Zowel bij het zoeken naar een graf voor mijn partner als de gesprekken waarin de begrafenis geregeld moest worden waren prettig. De medewerkers zeer kundig. De flexibiliteit van de organisatie tijdens de begrafenis heeft me aangenaam getroffen. De koffietafel en medewerkers waren uitstekend. Mijn partner is overigens in Kerkrade begraven. Samenwerking tussen de rayons in Limburg en Noord Holland was goed.

Meer lezen
Anita
Diemen
16-10-2022
10

Heel goed.

Meer lezen
Ingrid Mazurel
Leiderdorp
01-08-2022
10

Peter heeft zijn uitvaart zelf geregeld en heeft zelf ook zijn wensen kenbaar gemaakt Daar is goed en zorgvuldig mee omgegaan en tot uitvoer gebracht. Ik heb het als zeer prettig ervaren.

Meer lezen
Emmie Visser
Zevenhoven
16-07-2022
9

Wij zijn uiterst prettig geholpen! Mede door de twee dames, Bo en Daniellle hebben wij de uitvaart kunnen verwezenlijken zoals deze gewenst was! Nog veel dank hiervoor!!

Meer lezen
Patricia Binda
'S-GRAVENHAGE
20-06-2022
7

Is goed gegaan aleen het klaar maken was niet naar wens maar wij hebben het kans gehad om het zelf te doen. En dat was wel goed van monuta

Meer lezen
Desiree Goedgedrag
Dordeecht
29-01-2022