Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0172 - 47 20 77

Recente beoordelingen

9

Gebaseerd op 26 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

A Van keppel
27-01-2024

Hele goede en prettige uitvaartverzorging door Bo van A tot Z

Lees meer

Rini
02-01-2024

Een meelevende en meedenkende uitvaartbegeleider.

Lees meer

Saskia
12-11-2023

Niet bestaand een nacht en gelijk daar na overgebracht naar leiden

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Alphen aan den Rijn

Na het overlijden van een dierbare staat uw wereld even stil. Maar toch moet u door, want er moeten praktische zaken geregeld worden. Hoewel uw hoofd hier waarschijnlijk niet naar staat, moet u keuzes maken. Wordt het een begrafenis of crematie? Monuta Alphen aan den Rijn helpt u in deze moeilijke tijd met professionele en persoonlijke uitvaartverzorging. Uw lokale uitvaartverzorger begeleidt u stap voor stap naar een afscheid waar u met een goed gevoel op terug kunt kijken. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er wel en niet kan in de gemeente Alphen aan den Rijn. Neemt u gerust contact met ons op om een uitvaart te regelen of even kennis te maken.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Monuta Alphen aan den Rijn
Uitvaartcentrum
Wilhelminalaan 26
2405 ED Alphen aan den Rijn
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 7.000 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf € 3.195. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Afbeelding portret Bo Anneveldt
Uitvaartverzorger

Bo

Anneveldt

Lees meer over Bo

Image
Ferry van der Horst uvv Alphen aan de Rijn
Uitvaartverzorger

Ferry

van der Horst

Lees meer over Ferry

Image
Monuta Alphen aan den Rijn

Uitvaartcentrum in Alphen aan den Rijn

Om u een afscheid te bieden in huiselijke warme sfeer hebben wij een eigen Monuta Huis aan de Wilhelminalaan 26 te Alphen aan den Rijn. In dit kleinschalige uitvaartcentrum met twee rouwkamers kunt u 24 uur per dag uw dierbare bezoeken. U krijgt hier een eigen sleutel voor. Ook is er een gezamenlijke huiskamer waar u zich even kunt terugtrekken met een kopje koffie of thee. Vanzelfsprekend behoort het ook tot de mogelijkheden uw dierbare thuis of elders op te baren. Uw uitvaartverzorger kan u hierbij adviseren. En voor de uitvaart kunnen we naast de aula van een crematorium of begraafplaats een locatie regelen waar uw naaste graag kwam, bijvoorbeeld de kantine van zijn of haar sportclub. Er is meer mogelijk dan u denkt.
Meer over ons uitvaartcentrum

Vijf klantbeloften van Monuta

1
Altijd een persoonlijk afscheid
Wij maken van elk afscheid een persoonlijk afscheid. Precies zoals u het wilt. Dat begint met duidelijkheid. Daarom kunt u bij ons uw uitvaartwensen vastleggen. Online of in een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen.
2
Eén vertrouwd gezicht
Afscheid is meer dan een uitvaart alleen. Wij zorgen hierbij, van begin tot het eind, voor één vast aanspreekpunt. Eén vertrouwd gezicht. Iemand die de tijd neemt, luistert en meedenkt. En altijd rechtstreeks bereikbaar is voor al uw vragen.
3
Liefdevolle verzorging
Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om iedereen persoonlijk en liefdevol te verzorgen. Met de juiste aandacht en respect. Als u wilt, kunt u bij dit bijzondere moment aanwezig zijn en assisteren. Ook zorgen wij voor een liefdevolle opbaring, bij u thuis, in het uitvaartcentrum of op een andere door u gekozen plek.
4
Een persoonlijk draaiboek
Alles wat we met u afspreken, leggen we vast in een persoonlijk draaiboek. Zo heeft u stap voor stap inzicht in het verloop van de uitvaart. Dat geeft rust en houvast rondom het afscheid.
5
Geen financiële verrassingen
We geven u helder inzicht in alle mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Zo houdt u het overzicht en kunt u kiezen wat het beste bij u past. U ontvangt vooraf altijd een heldere prijsopgave. En wij garanderen geen financiële verrassingen achteraf.
Lokale
partners
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Vanuit welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta in Alphen aan den Rijn?
U kunt terecht bij Monuta in Alphen aan den Rijn voor het regelen van een uitvaart in Hoogmade, Hazerswoude Dorp, Hazerswoude Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Noorden, Zevenhoven, Nieuwveen, Aarlanderveen, Leimuiden, Ter Aar, Rijnsaterwoude, Zwammerdam, Woubrugge, Benthuizen en Driebruggen.
Ik zoek een Monuta uitvaartcentrum in Alphen aan den Rijn, waar kan ik terecht?
Monuta Alphen aan den Rijn heeft een Monuta Huis in het voormalig Kantongerechtsgebouw aan de Wilhelminalaan 26. Het Monuta Huis is een huis met twee 24-uurskamers waar nabestaanden in een huiselijke omgeving afscheid kunnen nemen van hun overleden dierbare. Voor de uitvaart maken wij gebruik van uitvaartlocaties in de buurt. Dat heeft voor u als voordeel dat u flexibel bent en een ruime keuze heeft. Woont u bijvoorbeeld in Koudekerk aan den Rijn, dan is uitvaartcentrum De Waard dichtbij. Maar ook een afscheid in het stamcafé van uw overleden dierbare is mogelijk net als een afscheidsdienst in uw eigen kerk. Wij denken graag met u mee over de geschikte locatie voor de afscheidsdienst. Wij regelen alles naar wens, zodat u met een goed gevoel op het afscheid kunt terugkijken. Of dit nu in een uitvaartcentrum of ergens anders is.
Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.