Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0172 - 47 20 77
Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Alphen aan den Rijn gemiddeld met een 9

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Gebaseerd op 9 recensies.

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Alphen aan den Rijn

Na het overlijden van een dierbare staat uw wereld even stil. Maar toch moet u door, want er moeten praktische zaken geregeld worden. Hoewel uw hoofd hier waarschijnlijk niet naar staat, moet u keuzes maken. Wordt het een begrafenis of crematie? Monuta Alphen aan den Rijn helpt u in deze moeilijke tijd met professionele en persoonlijke uitvaartverzorging. Uw lokale uitvaartverzorger begeleidt u stap voor stap naar een afscheid waar u met een goed gevoel op terug kunt kijken. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er wel en niet kan in de gemeente Alphen aan den Rijn. Neemt u gerust contact met ons op om een uitvaart te regelen of even kennis te maken.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Monuta Alphen aan den Rijn
Uitvaartcentrum
Wilhelminalaan 26
2405 ED Alphen aan den Rijn
Wij kunnen voor ieder budget een uitvaart verzorgen. Bel ons of maak direct een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer over het proces
Image
Yvonne van Lingen
Uitvaartverzorger

Yvonne

van Lingen

Lees meer over Yvonne
Image
Alphen aan den Rijn Monuta Huis

Uitvaartcentrum in Alphen aan den Rijn

Om u een afscheid te bieden in huiselijke warme sfeer hebben wij een eigen Monuta Huis aan de Wilhelminalaan 26 te Alphen aan den Rijn. In dit kleinschalige uitvaartcentrum met twee rouwkamers kunt u 24 uur per dag uw dierbare bezoeken. U krijgt hier een eigen sleutel voor. Ook is er een gezamenlijke huiskamer waar u zich even kunt terugtrekken met een kopje koffie of thee. Vanzelfsprekend behoort het ook tot de mogelijkheden uw dierbare thuis of elders op te baren. Uw uitvaartverzorger kan u hierbij adviseren. En voor de uitvaart kunnen we naast de aula van een crematorium of begraafplaats een locatie regelen waar uw naaste graag kwam, bijvoorbeeld de kantine van zijn of haar sportclub. Er is meer mogelijk dan u denkt.
Ons uitvaartcentrum
Lokale
partners
Meest
gestelde
vragen
Bekijk alle vragen
Vanuit welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta in Alphen aan den Rijn?
U kunt terecht bij Monuta in Alphen aan den Rijn voor het regelen van een uitvaart in Hoogmade, Hazerswoude Dorp, Hazerswoude Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Noorden, Zevenhoven, Nieuwveen, Aarlanderveen, Leimuiden, Ter Aar, Rijnsaterwoude, Zwammerdam, Woubrugge, Benthuizen en Driebruggen.
Ik zoek een Monuta uitvaartcentrum in Alphen aan den Rijn, waar kan ik terecht?
Monuta Alphen aan den Rijn heeft een Monuta Huis in het voormalig Kantongerechtsgebouw aan de Wilhelminalaan 26. Het Monuta Huis is een huis met twee 24-uurskamers waar nabestaanden in een huiselijke omgeving afscheid kunnen nemen van hun overleden dierbare. Voor de uitvaart maken wij gebruik van uitvaartlocaties in de buurt. Dat heeft voor u als voordeel dat u flexibel bent en een ruime keuze heeft. Woont u bijvoorbeeld in Koudekerk aan den Rijn, dan is uitvaartcentrum De Waard dichtbij. Maar ook een afscheid in het stamcafé van uw overleden dierbare is mogelijk net als een afscheidsdienst in uw eigen kerk. Wij denken graag met u mee over de geschikte locatie voor de afscheidsdienst. Wij regelen alles naar wens, zodat u met een goed gevoel op het afscheid kunt terugkijken. Of dit nu in een uitvaartcentrum of ergens anders is.
Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.