Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0172 - 47 20 77

Recente beoordelingen

8,7

Gebaseerd op 11 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

Desiree Goedgedrag
29-01-2022

Is goed gegaan aleen het klaar maken was niet naar wens maar wij hebben het kans gehad om het zelf te doen. En dat was wel goed van monuta

Lees meer

Renée
07-10-2021

Yvonne dacht goed mee over onze wensen.

Lees meer

Trudy
14-08-2021

Helaas was dit de derde keer in iets meer dan een half jaar dat we van uw diensten gebruik moesten maken Alleen de eindafrekening was nu een beetje een rommeltje, maar ik ga ervan uit dat ik gedaan heb wat ik moest doen Anders had ik nog wel wat vernomen

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Alphen aan den Rijn

Na het overlijden van een dierbare staat uw wereld even stil. Maar toch moet u door, want er moeten praktische zaken geregeld worden. Hoewel uw hoofd hier waarschijnlijk niet naar staat, moet u keuzes maken. Wordt het een begrafenis of crematie? Monuta Alphen aan den Rijn helpt u in deze moeilijke tijd met professionele en persoonlijke uitvaartverzorging. Uw lokale uitvaartverzorger begeleidt u stap voor stap naar een afscheid waar u met een goed gevoel op terug kunt kijken. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er wel en niet kan in de gemeente Alphen aan den Rijn. Neemt u gerust contact met ons op om een uitvaart te regelen of even kennis te maken.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Monuta Alphen aan den Rijn
Uitvaartcentrum
Wilhelminalaan 26
2405 ED Alphen aan den Rijn
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 6.500 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf €2.995. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Yvonne van Lingen
Uitvaartverzorger

Yvonne

van Lingen

Lees meer over Yvonne

Image
Afbeelding portret Bo Anneveldt
Uitvaartverzorger

Bo

Anneveldt

Lees meer over Bo

Image
Monuta Alphen aan den Rijn uitvaartcentrum

Uitvaartcentrum in Alphen aan den Rijn

Om u een afscheid te bieden in huiselijke warme sfeer hebben wij een eigen Monuta Huis aan de Wilhelminalaan 26 te Alphen aan den Rijn. In dit kleinschalige uitvaartcentrum met twee rouwkamers kunt u 24 uur per dag uw dierbare bezoeken. U krijgt hier een eigen sleutel voor. Ook is er een gezamenlijke huiskamer waar u zich even kunt terugtrekken met een kopje koffie of thee. Vanzelfsprekend behoort het ook tot de mogelijkheden uw dierbare thuis of elders op te baren. Uw uitvaartverzorger kan u hierbij adviseren. En voor de uitvaart kunnen we naast de aula van een crematorium of begraafplaats een locatie regelen waar uw naaste graag kwam, bijvoorbeeld de kantine van zijn of haar sportclub. Er is meer mogelijk dan u denkt.
Meer over ons uitvaartcentrum
Lokale
partners
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Vanuit welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta in Alphen aan den Rijn?
U kunt terecht bij Monuta in Alphen aan den Rijn voor het regelen van een uitvaart in Hoogmade, Hazerswoude Dorp, Hazerswoude Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Noorden, Zevenhoven, Nieuwveen, Aarlanderveen, Leimuiden, Ter Aar, Rijnsaterwoude, Zwammerdam, Woubrugge, Benthuizen en Driebruggen.
Ik zoek een Monuta uitvaartcentrum in Alphen aan den Rijn, waar kan ik terecht?
Monuta Alphen aan den Rijn heeft een Monuta Huis in het voormalig Kantongerechtsgebouw aan de Wilhelminalaan 26. Het Monuta Huis is een huis met twee 24-uurskamers waar nabestaanden in een huiselijke omgeving afscheid kunnen nemen van hun overleden dierbare. Voor de uitvaart maken wij gebruik van uitvaartlocaties in de buurt. Dat heeft voor u als voordeel dat u flexibel bent en een ruime keuze heeft. Woont u bijvoorbeeld in Koudekerk aan den Rijn, dan is uitvaartcentrum De Waard dichtbij. Maar ook een afscheid in het stamcafé van uw overleden dierbare is mogelijk net als een afscheidsdienst in uw eigen kerk. Wij denken graag met u mee over de geschikte locatie voor de afscheidsdienst. Wij regelen alles naar wens, zodat u met een goed gevoel op het afscheid kunt terugkijken. Of dit nu in een uitvaartcentrum of ergens anders is.
Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.