Waarom Monuta - Alphen aan den Rijn?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken
  • De afspraken die we met u maken zijn duidelijk en transparant

Waardering

Klanten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een
8,8
Gebaseerd op 99 recensies

Voor een persoonlijke uitvaart in de gemeente Alphen aan den Rijn

Na het overlijden van uw dierbare staat uw wereld even stil. Maar toch moet u door, want er moeten praktische zaken geregeld worden. Hoewel uw hoofd hier waarschijnlijk niet naar staat, moet u keuzes maken. Wordt het een begrafenis of crematie? Waar in Alphen aan den Rijn wordt uw dierbare opgebaard? En waar en wanneer vindt de uitvaart plaats? Monuta Alphen aan den Rijn helpt u in deze moeilijke tijd met professionele en persoonlijke uitvaartverzorging. Uw uitvaartverzorger begeleidt u stap voor stap naar een afscheid waar u met een goed gevoel op terug kunt kijken. U kunt ons dag en nacht bellen om een overlijden te melden: 0172 - 47 20 77 .

Vele mogelijkheden rondom de uitvaart in Alphen aan den Rijn

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er wel en niet kan in de gemeente Alphen aan den Rijn en waar u rekening mee dient te houden. Om u een afscheid te bieden in huiselijke warme sfeer heeft Monuta Alphen aan den Rijn een eigen Monuta Huis aan de Wilhelminalaan 26 te Alphen aan den Rijn. In dit kleinschalige uitvaartcentrum met 2 rouwkamers kunt u 24 uur per dag uw dierbare bezoeken. U krijgt hier een eigen sleutel voor. Ook is er een gezamenlijke huiskamer waar u zich even kunt terugtrekken met een kopje koffie of thee. Vanzelfsprekend behoort het ook tot de mogelijkheden uw dierbare thuis of elders op te baren. Uw uitvaartverzorger kan u hierbij adviseren. En voor de uitvaart kunnen we naast de aula van crematorium of begraafplaats een locatie regelen waar uw naaste graag kwam, bijvoorbeeld de kantine van zijn of haar sportclub. Er is meer mogelijk dan u denkt.

Voor een afscheid waar de familie verder mee kan

Uw wensen staan bij Monuta Alphen aan den Rijn centraal. Het is belangrijk dat de nabestaanden na de uitvaart verder kunnen. Wij zijn er om u waar nodig te ondersteunen. Zo kunnen wij de as na een crematie voor u ophalen en regelen we dankkaarten. U kunt ons altijd appen, mailen en bellen als u vragen heeft. En we komen altijd nog langs om te horen hoe het met u gaat. We zijn er voor u en dat menen we ook echt. Ook als u niet of elders verzekerd bent. Wij zijn werkzaam in: Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn, Boskoop, Benthuizen, Hazerswoude-Dorp, Zwammerdam en Aarlanderveen.

Als onderdeel van Monuta zijn we er voor iedereen

Monuta Alphen aan den Rijn is onderdeel van Monuta. Daardoor profiteert u van de zekerheid van een landelijke organisatie en handige tools, zoals het online invullen van Uitvaartwensen en de Monuta grafkostenmeter. Maar u kunt bij ons ook rekenen op kennis van de regio. Wanneer het gaat over het Groene en Rode dorp, dan weten wij precies wat u bedoelt. Monuta Alphen aan den Rijn spreekt de taal van uw gemeente en weet wat er kan qua uitvaartverzorging. Iedere uitvaart in Alphen aan den Rijn is bij ons in goede handen.

 

Neem contact op over een uitvaart