Uitvaartverzorgers

Onze uitvaartverzorgers hebben jarenlange ervaring met het verzorgen van een uitvaart. Het team van Monuta Arnhem is bekend met alle mogelijkheden en ontwikkelingen binnen de uitvaartzorg. Maak gerust een afspraak met één van onze uitvaartverzorgers. U kunt dan bijvoorbeeld de mogelijkheden rondom een uitvaart bespreken of uw uitvaartwensen laten vastleggen. Hieronder stellen we ons graag voor.

Martijn Schenk

Uitvaartverzorger

‘Wat heb jij een naar vak, je hebt alleen maar met verdriet te maken’ is een opmerking die ik vaak mag weerleggen als ik vertel dat ik uitvaartverzorger ben.

Meer over mij

Ben Roelofs

Uitvaartverzorger

Mijn naam is Ben Roelofs en ben sinds 27 juni 1986 (onze trouwdag) werkzaam als uitvaartverzorger, waarvan 26 jaar bij Monuta. Mijn werk bestaat uit het bespreken en verzorgen van uitvaarten in al zijn facetten. Samen met de nabestaanden geef ik vorm aan het verloop van het afscheid van hun dierbare overledene.

Meer over mij

Jorijn Egbers

Uitvaartcoördinator

Mijn naam is Jorijn Egbers, ik ben sinds 2012 werkzaam bij Monuta Dieren en Arnhem. De eerste jaren heb ik als uitvaartverzorgster families mogen begeleiden in het afscheid van hun naasten. Nu werk ik als uitvaartcoördinator in ons uitvaartcentrum. Van voor naar achter de schermen, maar met net zoveel passie als voorheen!

Meer over mij

Manda Uenk

Medewerker uitvaartcentrum

Mijn naam is Manda Uenk. Ik ben sinds 1 april 1999 werkzaam als medewerkster uitvaartcentrum in Dieren en Arnhem.

Mijn werkzaamheden zijn heel divers, van het onderhoud van de panden tot het verzorgen van koffietafels, condoleances en het ontvangen van nabestaanden als zij afscheid komen nemen van hun dierbaren.

Meer over mij

Waarom Monuta Arnhem?

  • Onze mensen maken hét verschil
  • Informele werkstijl en formeel indien nodig
  • Wij dragen ideeën aan maar inspireren u om mee te denken en doen

Werkgebied

Elst Gld, Driel, Bemmel, Ressen, Haalderen, Doornenburg, Angeren, Gendt, Arnhem, Huissen, Velp Gld en Rozendaal