Recensies

Goed

Het was goed geregeld,

Snel en correct

Snelle, correcte wijze van handelen. Alles leek mogelijk

Perfect geregeld

Ik ben geweldig te spreken over hoe Jessica Smidt (van Monuta) alles rond het overlijden van mijn vader in januari 2020 afgehandeld heeft. Binnen een paar dagen tijd hadden we bij mij thuis alles besproken en geregeld, in een prettige, rustige sfeer waarin ik me enorm geholpen voelde na dit toch nog onverwachtse verlies. Ze heeft me heel veel werk en zorgen uit handen genomen, dat was echt een uitkomst. Ook de uitvaart zelf verliep perfect, op een heel respectvolle, meelevende manier en precies zoals we het gewenst hadden. Ik ben hier erg dankbaar voor en wil haar hierbij dan ook een groot compliment geven. Jessica, mijn hartelijke dank voor de hartverwarmende en perfecte manier waarop je alles rond het overlijden van mijn vader geregeld hebt! Met vriendelijke groet, Anja Hammendorp.

perfect gedaan

ik ben blij dat ik voor jullie heb gekozen zeer waardig niets is teveel zeer correcte en respectvolle begeleiding er is altijd veel verdriet maar door de goede zorgen en aangeven van mogelijkheden is dat stukje zorg weggenomen van mij krijgen jullie een dikke 10

Niets is teveel

Zeer respectvolle en vriendelijke medewerkers die de behoeften goed aanvoelen. Zij geven je het gevoel dat niets teveel gevraagd is.

Tevreden

Ben heel tevreden over het verloop van de begeleiding voor en na de crematie, maar hoor daarna niets meer. Verder alles naar wens verlopen.

Schofterig

Schofterig, welke ook de titel is van deze recensie! Mooie dienst gehad op 19 mei, maar nu na 5 MAANDEN WACHTEN op een vingerafdruk van mijn oma hebben wij deze nog steeds niet mogen ontvangen van Monique! Belofte, belofte... Ik vraag me af waar zij nu INEENS een vingerafdruk vandaan gaat toveren..? En wanneer wordt er begrepen dat dit een waardevolle aandenken is voor ALLE nabestaanden!! Ronduit waardeloos!!

Meelevend

Het meedenken met ons en het adviseren.

Goed geregeld

Ik vind het moeilijk te verwoorden,maar alles wordt voor je geregeld als je dat wilt en vooral Fred Warbout vond ik een enorme steun. Hij was er gewoon voor je.

Voortreffelijk

Omdat alles zo meelevend en vriendelijk wordt afgewerkt. Jill heeft ons voortreffelijk bijgestaan en geholpen bijgestaan met ons verdriet. Kon niet beter. Het klikte van begin tot het einde. Veel dank daarvoor.