Recensies

perfect gedaan

ik ben blij dat ik voor jullie heb gekozen zeer waardig niets is teveel zeer correcte en respectvolle begeleiding er is altijd veel verdriet maar door de goede zorgen en aangeven van mogelijkheden is dat stukje zorg weggenomen van mij krijgen jullie een dikke 10

Niets is teveel

Zeer respectvolle en vriendelijke medewerkers die de behoeften goed aanvoelen. Zij geven je het gevoel dat niets teveel gevraagd is.

Tevreden

Ben heel tevreden over het verloop van de begeleiding voor en na de crematie, maar hoor daarna niets meer. Verder alles naar wens verlopen.

Schofterig

Schofterig, welke ook de titel is van deze recensie! Mooie dienst gehad op 19 mei, maar nu na 5 MAANDEN WACHTEN op een vingerafdruk van mijn oma hebben wij deze nog steeds niet mogen ontvangen van Monique! Belofte, belofte... Ik vraag me af waar zij nu INEENS een vingerafdruk vandaan gaat toveren..? En wanneer wordt er begrepen dat dit een waardevolle aandenken is voor ALLE nabestaanden!! Ronduit waardeloos!!

Goed geregeld

Ik vind het moeilijk te verwoorden,maar alles wordt voor je geregeld als je dat wilt en vooral Fred Warbout vond ik een enorme steun. Hij was er gewoon voor je.

Meelevend

Het meedenken met ons en het adviseren.

Voortreffelijk

Omdat alles zo meelevend en vriendelijk wordt afgewerkt. Jill heeft ons voortreffelijk bijgestaan en geholpen bijgestaan met ons verdriet. Kon niet beter. Het klikte van begin tot het einde. Veel dank daarvoor.

De goede zorgen

Hoi Mieke, Ik heb even mijn gevoel beschreven over het contact wat ik,...wij met jou hebben gehad. We zijn dankbaar dat jij onze moeder begeleid hebt bij haar laatste reis. Dank voor alle goede zorgen uit de bodem van ons hart. Terwijl ik dit tik, komt bij toeval Amazing Grace van André Rieu voorbij, dit nummer werd gespeeld op zijn uitvaart. Ik geloof dat mijn vader het hiermee eens is Lieve groetjes van mij en de rest van de familie Het is woensdag 19 september, rond 24.00 uur in de nacht, ik moet Monuta bellen. Ja,...ik moet. Dit is zo'n telefoontje wat je liever niet wil maken. Toch ben ik blij dat ik het kan doen. Donderdag 20 september vertelt een vriendelijke stem dat ene Mieke Penne ons zal bij staan. Wel fijn dat een vrouw aanwezig is als uitvaartbegeleidster, op de één of andere manier voelt dat ineens goed. Op het afgesproken tijdstip is ze er nog niet, maar ze belt even op. Ze is wat vertraagd. Geeft niet,....dit kan gebeuren. Zeer attent om even te bellen. Bij de kennismaking is het even aftasten,.....lastig. Lastig om iemand die onbekend is zoveel intieme dingen te moeten vertellen. Maar.....het gaat vanzelf! De rust, de tijd,....ze heeft het allemaal voor je. Ze geeft tips en adviezen hoe je het allemaal het beste kan doen. Erg prettig aangezien ik dit pas voor de tweede keer moet doen, zo vergeet je tenminste niets. Afspraken zijn gemaakt, kaart is besproken,....was een fijn gesprek. Het contact tussen door is heel warm. Zowel via mail als aan de telefoon. Gedurende de dagen voorafgaand aan de uitvaart had ik meerdere malen contact met Mieke, steeds een fijn en warm contact. Zelfs in het weekend werd er gevraagd of het goed ging. Zelfs kregen we advies om ook aan ons zelf te denken, hoe mooi is dat. Op de dag van de uitvaart was er ook nog wat ruimte voor humor, toen ze binnen kwam bij mijn moeder thuis zei ze " wat is het opgeruimd " Hiermee reageerde ze eerder op de opmerking dat we speciaal voor haar een beetje het huis hadden opgeruimd. Ze sloeg hiermee de spijker op z'n kop. Alle documenten worden getekend en de nazorgmap word afgegeven. Wat mooi, fijn dat we bij Monuta zitten. Mijn keuze voor later is gemaakt Tijdens de uitvaart las Mieke een heel mooi gedicht op, ze had deze uitgekozen puur op basis van haar kennis en wat ze had mee gekregen tijdens onze gesprekken. De uitvaart was tot in de puntjes verzorgt en gaf ons een goed gevoel. Bij het afscheid na de rit terug geven we elkaar een hand en bedanken we Mieke, even was ze een stukje familie.

Fijne mensen

Echt fijne mensen alles goed geregeld hebben voor mij zeker een aanbeveling voor andere mensen top

Goed en snel

Goed en snel alles netjes geregeld.