Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
010 - 293 04 22

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Rotterdam gemiddeld met een

9,5
48 beoordelingen
100% beveelt Monuta Rotterdam aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Uitmuntend alles zeer naar wens verlopen en zeer respectvol alle lof monuta en Jill

Meer lezen
Karin
Hoogvliet
04-06-2024
9

Er was alle tijd en ruimte om als familie afscheid te nemen.

Meer lezen
Jolanda Jansze
Nieuwendijk Nb
28-05-2024
9

Van het eerste telefoontje tot de laastste minuut niets dan lof over de begeleiding, uitleg, keuzes en beslissingen die genomen zijn. Onze uitvaartverzorger stond goed open voor onze gedachtengang en keuzes en voelde goed de sfeer aan. Kortom wij bevelen deze onderneming dan ook zeer aan

Meer lezen
Natasha en Wil
Vlaardingen
02-04-2024
10

Ik zei voortreffelijk omdat ik vond dat Jill het zo goed had geregeld, en zich zo inleefde. Van het begin tot het einde was het een mooi afscheid. Ik raad het iedereen aan om bij Monuta de uitvaart te laten doen

Meer lezen
Brigitte
Schiedam
17-01-2024
8

Ik heb een min punt ,na de dienst van 21 december 10 uur Van mevr v Duren Blokland ben ik naar de toilet ruimte geweest, Daarna zaten er plekjes op de onder kant jurk ik had gedacht dat het chocolade was van een van de aanwezige kinderen maar tot mijn ontsteltenis is het bleek . Na de dienst heb ik mij omgekleed voor mijn reis naar huis de jurk is vanmorgen uit de was gekomen Is dus een duur geintje van een paar uur, Mevr M Bosselaar

Meer lezen
Marja
oudenbosch
22-12-2023
9

In de moeilijke tijd door Dhr. Roland Maissan door alle processen geleid. Met veel kennis en adviezen alles kunnen regelen m.b.t. de uitvaart. Verbazingwekkend hoe hij alles perfect kon uitvoeren met de beperkte kennis die we zelf hadden. Als alle adviseurs zo zijn is er geen reden om te zoeken buiten Monuta. Nogmaals dank ook voor de goede zorgen van Dhr. Maissan van het begin tot het eind.

Meer lezen
Leo
Vlaardingen
01-12-2023
10

Het afscheid nemen in een familiaire sfeer in een huiselijke sfeer.

Meer lezen
Ron
Capelle aan den IJssel
16-11-2023
8

Fijne, accurate en behulpzame medewerkers, prettige locatie vd uitvaart. Zijn heel tevreden over de hele procedure en gang van zaken.

Meer lezen
Frans
Rotterdam
17-10-2023
10

Het is allemaal gegaan zoals wij gehoopt hadden. Dit komt zeker ook door Roland Maissan, ons aanspreekpunt. Hij heeft ons door de complexe en verdrietige tijd geholpen. Een rots in de branding. Nogmaals bedankt!

Meer lezen
Sonja
Schiedam
19-09-2023