Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
010 - 293 04 22

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Drie mensen lopen met bloemen in de hand

Online herdenken op Memoria

Dierbaren zoals vrienden, familieleden of kennissen kunnen online een boodschap achterlaten, condoleren of een livestream bekijken.

U kunt inloggen op de pagina www.monuta.memoria.nl.

010 - 293 04 22
Kistdragers lopen met kist

Uitvaart regelen in Rotterdam-Noord

In de moeilijke periode nadat een dierbare is overleden staan wij, als uitvaartverzorgers van Monuta Ommoord in Rotterdam u graag bij. Wij zijn vertrouwd met verschillende gebruiken en afscheidsrituelen van alle geloofsovertuigingen en helpen u graag bij het regelen van een uitvaart in Rotterdam-Noord. Er is daarbij meer mogelijk dan u denkt. Wij doen er alles aan om de uitvaart zo vorm te geven, dat deze past bij wie uw overleden dierbare was. Daarbij denken wij graag mee in de uitvaartlocatie, maar ook in de catering en de bloemen bijvoorbeeld.

Begrafenis regelen in Rotterdam-Noord

De uitvaartverzorgers van Monuta Ommoord in Rotterdam kunnen op verschillende begraafplaatsen een begrafenis regelen in Rotterdam-Noord. De keuze voor een begraafplaats is persoonlijk. Na het overlijden van uw dierbare staan wij u bij en zoeken we samen met u een laatste rustplaats voor uw overleden dierbare. In Rotterdam-Noord kunt u bijvoorbeeld terecht bij Begraafplaats Oud-Kralingen. Hier kunt u ook een urn bijzetten in het columbarium. Een begraafplaats in Rotterdam-Noord waar wij vaak een begrafenis regelen is Begraafplaats Crooswijk. Hier kunt u bijvoorbeeld ook terecht voor een islamitische begrafenis met eeuwige grafrust. Wij kunnen overal de begrafenis regelen in Rotterdam, ook bij Begraafplaats Hofwijk en Begraafplaats St. Laurentius bijvoorbeeld.

Crematie regelen in Rotterdam-Noord

Wij kunnen voor u een crematie regelen in Rotterdam-Noord waar u dat wilt. Vanuit Rotterdam kiest men vaak voor Crematorium Hofwijk of Crematorium Laurentius. Kiest u liever een ander crematorium? Dan is dat vanzelfsprekend ook mogelijk. U bent vrij in uw keuze van crematoria. Wij staan u overal in Nederland bij.

010 - 293 04 22
Groep mensen nemen afscheid op begraafplaats

Uitvaart regelen in Rotterdam-Zuid

De uitvaartverzorgers van Monuta Memoriam in Rotterdam-Zuid staan dag en nacht voor u klaar. Samen met u zorgen wij voor een bijzonder afscheid van uw overleden dierbare in onder andere Rotterdam, Rhoon, Poortugaal en omgeving. We denken met u mee en dragen ideeën aan waar nodig. Zo hoeft u bijvoorbeeld geen afscheid te nemen in het crematorium of uitvaartcentrum, maar kunt u ook terecht in het Kasteel van Rhoon of een van de kerken in Rotterdam en omgeving. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Begrafenis regelen in Rotterdam-Zuid

Wij helpen u graag bij het regelen van een begrafenis in Rotterdam-Zuid. In Rotterdam-Zuid regelen wij vaak een begrafenis op de Zuiderbegraafplaats. Dit is een multiculturele begraafplaats met ook een Chinees en Islamitisch gedeelte. Ook de begraafplaats Charlois en die in Rhoon en Poortugaal worden vaak als laatste rustplaats gekozen.

Crematie regelen in Rotterdam-Zuid

Samen met u regelen we een passende en persoonlijke crematie. Wij zorgen voor de praktische invulling van uw wensen. U bent daarom ook vrij in uw keuze voor een crematorium. Wilt u een crematie regelen in Rotterdam-Zuid, dan denken wij graag met u mee over een passende locatie. In de omgeving van Rotterdam heeft u de keuzes uit de volgende crematoria: Crematorium Rotterdam in Rotterdam-Zuid, Crematorium Laurentius in Rotterdam-Crooswijk, Crematorium Schollevaar in Capelle aan den IJssel, Crematorium Hofwijk in Rotterdam-Overschie, Crematorium Beukenhof in Schiedam, Crematorium De Ommering in Spijkenisse, Crematorium Essenhof in Dordrecht, Crematorium De Dijk in Maassluis en Crematorium de Hoeksche Waard in Heinenoord. Maar ook voor een crematie die verder uit de buurt liggen kunt u bij ons terecht. Wij kunnen de crematie in heel Nederland regelen. Wij helpen u graag in het maken van uw keuze.

010 - 293 04 22
Roos op grafsteen

Feyenoord uitvaart

Feyenoord is je alles. En dat mag iedereen weten. Maar er komt een dag dat je er straks niet meer bent. Daarom heeft Monuta in samenwerking met Feyenoord de Feyenoord Uitvaart ontwikkeld. Een unieke mogelijkheid voor jezelf en voor nabestaanden om afscheid te nemen in de kleuren en/of de omgeving van de club. Denk bijvoorbeeld aan een rood-wit bloemstuk met Feyenoord. Of een kist in Feyenoord-design, een afscheidsmoment in het stadion of de spelersbus als volgauto voor de nabestaanden. Ook een condoleance in het Feyenoord Museum of met de uitvaartstoet nog één laatste ronde door het stadion als bijzonder eerbetoon behoren tot de mogelijkheden. Deze bijzondere extra’s kunnen de speciale Feyenoord Uitvaart compleet maken. Voor meer informatie over de Feyenoord uitvaart exclusief uitgevoerd door Monuta, kunt u contact opnemen met Monuta via de speciale Monuta Feyenoordlijn, via 010- 293 91 86. Kijk ook voor meer informatie op www.uitvaartrotterdam.nl . Want als je club je leven is, dan neem je afscheid in stijl met de Feyenoord Uitvaart.

010 - 293 04 22
Rouwbloemen worden op kist geplaatst

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart in Rotterdam, Krimpen aan den IJssel, Krimpen aan de Lek, Ouderkerk aan den IJssel, Lekkerkerk, Alblasserdam, Kinderdijk, Bleskensgraaf Ca, Molenaarsgraaf, Brandwijk, Ottoland, Goudriaan, Ridderkerk, Barendrecht, Heerjansdam, Rotterdam, Rhoon, Poortugaal, Hoogvliet Rotterdam, Vondelingenplaat Rt, Botlek Rotterdam, Europoort Rotterdam, Maasvlakte Rotterdam, Spijkenisse, Hekelingen, Oud Beijerland, Nieuw Beijerland, Piershil, Goudswaard, Mijnsheerenland, Westmaas, Heinenoord, Numansdorp, Zuid-Beijerland, Klaaswaal, Strijen, Strijensas, Mookhoek, s-Gravendeel, Puttershoek, Maasdam, Dordrecht, Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht, Wijngaarden Zh, Schelluinen, Werkendam, Giessen, Hellevoetsluis, Pernis of Westvoorne? Neem gerust contact op. Voor het melden van een overlijden kunt u dag en nacht bellen.

010 - 293 04 22