Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
010 - 293 04 22

Kies uw uitvaartcentrum in Rotterdam

Zoekt u een uitvaartcentrum in Rotterdam, dan kunt u bij Monuta terecht. Monuta heeft in Rotterdam twee uitvaartcentra. U heeft de keuze uit het uitvaartcentrum van Monuta Ommoord aan de Kamerlingh Onnesweg 50 en het uitvaartcentrum van Monuta Memoriam aan de Langenhorst 100. U kunt op beide locaties afscheid nemen van uw dierbare in de dagen na zijn of haar overlijden in één van onze familiekamers. Daarnaast verzorgen wij de afscheidsdienst van begin tot eind. Onze uitvaartcentra in Rotterdam bieden een eigen sfeer, maar ook ruimte voor een nazit met verschillende cateringmogelijkheden.

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak
Image
Rotterdam-locatie-ommoord

Uitvaartcentrum Monuta Ommoord in Rotterdam-Noord

In Rotterdam-Noord vindt u het uitvaartcentrum van Monuta Ommoord aan de Kamerlingh Onnesweg 50 in Rotterdam. Het uitvaartcentrum straalt een sfeervol, rustig en intiem karakter uit. Het pand biedt alle faciliteiten om een persoonlijk afscheid te kunnen verzorgen. Ook is er gratis parkeergelegenheid en is het uitvaartcentrum geheel rolstoelvriendelijk. In dit uitvaartcentrum in Rotterdam vindt u twee ruime familiekamers en een aula met een totale capaciteit van 150 personen.

Image
uitvaartcentrum-rotterdam-rouwkamer.jpg

Familiekamers

In een van onze twee huiselijk ingerichte familiekamers kunt u zich in alle rust voorbereiden op het afscheid met uw familie en vrienden. Vanuit deze familiekamer kunt u vervolgens vertrekken naar de afscheidsdienst.

Image
uitvaartcentrum-rotterdam-aula.jpg

Aula

De aula van Monuta Ommoord is van alle moderne gemakken voorzien. De aula heeft in totaal een capaciteit van 150 personen, waarvan 60 zitplaatsen. De aula heeft een tv-scherm dat u kunt gebruiken om beelden te laten zien. Ook is er een laptop aanwezig voor een eventuele presentatie, en kunt u muziek afspelen via de muziekinstallatie. Deze kunt u vervolgens ook gebruiken om de dienst op te nemen (audio).

Image
uitvaartcentrum-home-rotterdam.jpg

Uitvaartcentrum Monuta Memoriam in Rotterdam-Zuid

Voor een uitvaart in regio Rotterdam en omgeving kunt u terecht in ons sfeervolle uitvaartcentrum Monuta Memoriam in Rotterdam-Zuid. Ons uitvaartcentrum is gelegen aan de Langenhorst 100 in Rotterdam. Er is veel mogelijk, meer dan vaak wordt gedacht en wij zullen er alles aan doen om het u zo aangenaam mogelijk te maken. Bespreek daarom gerust uw wensen met ons. Wij zijn er voor u.

Image
rotterdam-uitvaartcentrum-memoriam-aula

Aula

Onze aula is stijlvol ingericht en heeft een open en aangename uitstraling. De aula biedt 200 zitplaatsen en er is een ruim aantal staanplaatsen. Dit maakt het mogelijk dat er in ons uitvaartcentrum afscheidsdiensten mogelijk zijn voor zowel kleine als grotere groepen.

Image
rotterdam-uitvaartcentrum-memoriam-familiekamer

Familiekamers

Naast een sfeervolle aula beschikt Monuta Memoriam over drie sfeervolle familiekamers. Deze kamers zijn verschillend van grootte, kleur en inrichting. Elke kamer is huiselijk ingericht en kunt u naar wens persoonlijk inrichten zodat u zich ook in ons uitvaartcentrum thuis voelt.

Image
rotterdam-uitvaartcentrum-memoriam-koffiekamer

Condoleance en koffietafel

In de koffiekamer van ons uitvaartcentrum aan de Langenhorst in Rotterdam Zuid kunt u niet alleen terecht voor een condoleance, maar ook voor catering. Kiest u voor een traditionele koffietafel met koffie, thee en cake? Of kiest u liever voor bier, wijn, verschillende soorten broodjes of bittergarnituur?

Image
begrafenis-regelen-winterswijk.jpg

Uitvaartcentrum Rhoon en Poortugaal

Monuta kan ook in Rhoon of Poortugaal op elke gewenste locatie een bijzonder laatste afscheid verzorgen. U kunt hiervoor terecht in de Monuta uitvaartcentra (bijvoorbeeld Monuta Memoriam of Monuta in Schiedam), maar u bent vrij om te kiezen voor een uitvaartcentrum of andere locatie die het beste bij uw wensen past. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.