Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
010 - 293 04 22

Kies uw uitvaartcentrum in Rotterdam

Zoekt u een uitvaartcentrum in Rotterdam, dan kunt u bij Monuta terecht. Monuta heeft in Rotterdam twee uitvaartcentra. U heeft de keuze uit het uitvaartcentrum van Monuta Ommoord aan de Kamerlingh Onnesweg 50 en het uitvaartcentrum van Monuta Memoriam aan de Langenhorst 100. U kunt op beide locaties afscheid nemen van uw dierbare in de dagen na zijn of haar overlijden in één van onze familiekamers. Daarnaast verzorgen wij de afscheidsdienst van begin tot eind. Onze uitvaartcentra in Rotterdam bieden een eigen sfeer, maar ook ruimte voor een nazit met verschillende cateringmogelijkheden.  
Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak
Image
Rotterdam-locatie-ommoord

Uitvaartcentrum Monuta Ommoord in Rotterdam-Noord

In Rotterdam-Noord vindt u het uitvaartcentrum van Monuta Ommoord aan de Kamerlingh Onnesweg 50 in Rotterdam. Het uitvaartcentrum straalt een sfeervol, rustig en intiem karakter uit. Het pand biedt alle faciliteiten om een persoonlijk afscheid te kunnen verzorgen. Ook is er gratis parkeergelegenheid en is het uitvaartcentrum geheel rolstoelvriendelijk. In dit uitvaartcentrum in Rotterdam vindt u twee ruime familiekamers en een aula met een totale capaciteit van 150 personen. 

010 - 293 04 22
Image
uitvaartcentrum-rotterdam-rouwkamer.jpg

Familiekamers

In een van onze twee huiselijk ingerichte familiekamers kunt u zich in alle rust voorbereiden op het afscheid met uw familie en vrienden. Vanuit deze familiekamer kunt u vervolgens vertrekken naar de afscheidsdienst. 

010 - 293 04 22
Image
uitvaartcentrum-rotterdam-aula.jpg

Aula

De aula van Monuta Ommoord is van alle moderne gemakken voorzien. De aula heeft in totaal een capaciteit van 150 personen, waarvan 60 zitplaatsen. De aula heeft een tv-scherm dat u kunt gebruiken om beelden te laten zien. Ook is er een laptop aanwezig voor een eventuele presentatie, en kunt u muziek afspelen via de muziekinstallatie. Deze kunt u vervolgens ook gebruiken om de dienst op te nemen (audio). 

010 - 293 04 22
Image
Monuta Memoriam Rotterdam

Crematorium en uitvaartcentrum Monuta Memoriam

Monuta Memoriam is een moderne locatie waar alle faciliteiten rondom het laatste afscheid onder één dak te vinden zijn. Van opbaring tot condoleance, van afscheidsdienst bij een begrafenis tot uitgebreide catering en een duurzame crematie. Hier kunt u in alle rust en ruimte afscheid nemen op een sfeervolle locatie. Tijdens de bouw is er veel aandacht besteed aan duurzaamheid. Zo is Memoriam het eerste crematorium in de regio met een elektrische oven op zonne-energie, waardoor er veel energie bespaard wordt.

010 - 293 04 22
Image
Monuta Memoriam Rotterdam

Onze dienstverlening

Ieder afscheid wordt georganiseerd met zorg en aandacht. Flexibiliteit en gastvrijheid staan daarbij centraal. Zo kan u er als nabestaande op vertrouwen dat alles goed geregeld is. Ons team bestaat uit professioneel geschoolde medewerkers die zich iedere dag met hart en ziel inzetten. Samen met de nabestaanden en betrokken uitvaartondernemer denken we graag mee over wensen en mogelijkheden. Gastvrijheid, professionaliteit en respect zijn sleutelwoorden in onze service.  

010 - 293 04 22
Image
Monuta Memoriam Rotterdam

Aula's

Een intieme plechtigheid of juist een groots afscheid met veel bezoekers? Monuta Memoriam is zo ingericht dat ieder afscheid kan voldoen aan uw persoonlijke wensen. De moderne architectuur ademt rust en ruimte. De aula’s zijn warme uitnodigende locaties waar licht en kleur een belangrijke rol spelen. De afscheidsceremonie kan geheel naar eigen wens vormgegeven worden. Op de aanwezige grote beeldschermen kunnen foto’s, herinneringen, teksten en andere beelden getoond worden. Via de schermen kan er tevens, indien gewenst, meegekeken worden naar het laatste ritueel in de crematieruimte.

010 - 293 04 22
Image
Monuta Memoriam Rotterdam

Condoleance en catering

Op zoek naar een sfeervolle en moderne locatie voor de condoleance? Bij Monuta Memoriam kunnen vrienden, familie en bekenden de naaste familie in alle rust komen condoleren. Niks mis met een kop koffie en een plak cake, maar helemaal van deze tijd is het niet meer. Voor wie gasten meer wil bieden en het ‘koffie met cake’-niveau wil ontstijgen, hebben we uitgebreide opties beschikbaar. Met een eigen keuken, duurzame kaart en verschillende arrangementen kan onze professionele catering zich meten met een volwaardig restaurant. Zelfs een volledig 3-gangen diner, ‘walking dinner’ of lunch behoren tot de mogelijkheden. De condoleance-ruimte is iedere dag van de week beschikbaar. Zelfs in de avonduren en op aanvraag ook op zondag.

010 - 293 04 22
Image
begrafenis-regelen-winterswijk.jpg

Uitvaartcentrum Rhoon en Poortugaal

Monuta kan ook in Rhoon of Poortugaal op elke gewenste locatie een bijzonder laatste afscheid verzorgen. U kunt hiervoor terecht in de Monuta uitvaartcentra (bijvoorbeeld Monuta Memoriam of Monuta in Schiedam), maar u bent vrij om te kiezen voor een uitvaartcentrum of andere locatie die het beste bij uw wensen past. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.