Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
010 - 293 04 22

Recente beoordelingen

9,5

Gebaseerd op 50 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

Anne Smalt
13-07-2024

Een echte aanrader.

Lees meer

G.H.F. Wanders
19-06-2024

Het begint met communiceren. Luisteren naar. Verwachtingen afstemmen. Afscheid van een overleden dierbare kan maar één keer. Alles moet kloppen. Medewerkster Wendy van Monuta was voor ons een baken van rust in woelige emoties. Haar respectvolle bejegening van de overledene raakte ons. Maar ook de empathie van haar en haar collega's voor ons, de nabestaanden. Het beeld van de erehaag die ze vormden is gegrift in ons hart. De mensen van Monuta zullen zeggen: 'Dit is ons werk', maar voor ons betekent het zoveel meer.

Lees meer

Karin
04-06-2024

Uitmuntend alles zeer naar wens verlopen en zeer respectvol alle lof monuta en Jill

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Rotterdam

Wanneer een dierbare is overleden komt er in korte tijd veel op u af. De uitvaartverzorgers van Monuta in Rotterdam nemen graag de zorg uit handen en staan in de periode voor, tijdens en na de uitvaart voor u klaar. De uitvaartverzorgers van Monuta in Rotterdam komen zelf uit de regio. Hierdoor weten wij precies wat mogelijk is op het gebied van uitvaartverzorging in en om Rotterdam. Wij bieden ook alle ruimte voor nabestaanden om zelf invulling te geven aan de uitvaart. Wij steunen en begeleiden u bij de keuzes rondom het afscheid. Door te luisteren naar uw wensen, zorgen we samen voor een afscheidsdienst op maat en neemt u afscheid van uw overleden dierbare zoals u dat wilt. Wij zijn ook bekend met het verzorgen van multiculturele uitvaarten. Rotterdam is immers een multiculturele stad en kent meerdere religies en gebruiken. Samen met u geven wij vorm aan de uitvaart die past bij de afkomst en geloof van uw overleden dierbare. Voor een uitvaart in Rotterdam kunt u altijd bij ons terecht. Ook als u niet of ergens anders verzekerd bent.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Monuta Memoriam locatie
Memoriam
Langenhorst 100
3085 HR Rotterdam Rotterdam
Image
Rotterdam-locatie-ommoord
Ommoord
Kamerlingh Onnesweg 50
3068 JR Rotterdam
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 7.000 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf € 3.195. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Jill Murel uvv van der Spek
Uitvaartverzorger

Jill

Murel

Lees meer over Jill

Image
Kees van Hoor uvv vanderSpek
Uitvaartverzorger

Kees

van Hoorn

Lees meer over Kees

Image
Ramona Harreman uvv vanderSpek V2
Uitvaartverzorger

Ramona

Harreman

Lees meer over Ramona

Image
Deborah Elderkamp uvv vderSpek
Uitvaartverzorger

Debora

Elderkamp

Lees meer over Debora

Image
Agnetha Varela uvv vderSpek
Uitvaartverzorger

Agnetha

Varela

Lees meer over Agnetha

Image
Leon van Pelt uvv vanderSpek
Uitvaartverzorger

Leon

van Pelt

Lees meer over Leon

Image
Danielle van Rossum uvv vanderSpek
Uitvaartverzorger

Danielle

van Rossum

Lees meer over Danielle

Image
Monuta Memoriam Rotterdam

Uitvaartcentrum Rotterdam

Afscheid nemen kan overal. Veel mensen kiezen voor een uitvaart in het uitvaartcentrum. Zoekt u een uitvaartcentrum in Rotterdam, dan heeft u keuze uit het uitvaartcentrum van Monuta Ommoord aan de Kamerlingh Onnesweg 50 in Rotterdam, of het uitvaartcentrum van Monuta Memoriam aan de Langenhorst 100 in Rotterdam. Wij verzorgen een crematie of begrafenis voor iedereen, met of zonder verzekering.
Meer over ons uitvaartcentrum

Vijf klantbeloften van Monuta

1
Altijd een persoonlijk afscheid
Wij maken van elk afscheid een persoonlijk afscheid. Precies zoals u het wilt. Dat begint met duidelijkheid. Daarom kunt u bij ons uw uitvaartwensen vastleggen. Online of in een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen.
2
Eén vertrouwd gezicht
Afscheid is meer dan een uitvaart alleen. Wij zorgen hierbij, van begin tot het eind, voor één vast aanspreekpunt. Eén vertrouwd gezicht. Iemand die de tijd neemt, luistert en meedenkt. En altijd rechtstreeks bereikbaar is voor al uw vragen.
3
Liefdevolle verzorging
Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om iedereen persoonlijk en liefdevol te verzorgen. Met de juiste aandacht en respect. Als u wilt, kunt u bij dit bijzondere moment aanwezig zijn en assisteren. Ook zorgen wij voor een liefdevolle opbaring, bij u thuis, in het uitvaartcentrum of op een andere door u gekozen plek.
4
Een persoonlijk draaiboek
Alles wat we met u afspreken, leggen we vast in een persoonlijk draaiboek. Zo heeft u stap voor stap inzicht in het verloop van de uitvaart. Dat geeft rust en houvast rondom het afscheid.
5
Geen financiële verrassingen
We geven u helder inzicht in alle mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Zo houdt u het overzicht en kunt u kiezen wat het beste bij u past. U ontvangt vooraf altijd een heldere prijsopgave. En wij garanderen geen financiële verrassingen achteraf.
Lokale
partners
Monuta in Rotterdam werkt samen met lokale partners:
Bloemist
Topbloemen
Nalatenschap
Erfzaken
Notaris
Notariskantoor Bussink
Goudwisselkantoor
Familiebedrijf De Ruiter B.V.
Voetbalclub
De Feyenoord Uitvaart
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta?
U kunt terecht bij Monuta voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Krimpen aan den IJssel, Krimpen aan de Lek, Ouderkerk aan den IJssel, Lekkerkerk, Alblasserdam, Kinderdijk, Bleskensgraaf Ca, Molenaarsgraaf, Brandwijk, Ottoland, Goudriaan, Ridderkerk, Barendrecht, Heerjansdam, Rotterdam, Rhoon, Poortugaal, Hoogvliet Rotterdam, Vondelingenplaat Rt, Botlek Rotterdam, Europoort Rotterdam, Maasvlakte Rotterdam, Spijkenisse, Hekelingen, Oud Beijerland, Nieuw Beijerland, Piershil, Goudswaard, Mijnsheerenland, Westmaas, Heinenoord, Numansdorp, Zuid-Beijerland, Klaaswaal, Strijen, Strijensas, Mookhoek, s-Gravendeel, Puttershoek, Maasdam, Dordrecht, Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht, Wijngaarden Zh, Schelluinen, Werkendam, Giessen, Hellevoetsluis, Pernis, Westvoorne.
Ik ben op zoek naar een Monuta uitvaartcentrum in Rotterdam. Waar kan ik terecht?
Monuta heeft in Rotterdam twee uitvaartcentra. U heeft de keuze uit het uitvaartcentrum van Monuta Ommoord aan de Kamerlingh Onnesweg 50 in Rotterdam en het uitvaartcentrum van Monuta Memoriam aan de Langenhorst 100. U kunt op beide locaties afscheid nemen van uw dierbare in de dagen na het overlijden in één van onze 24-uurskamers. Daarnaast verzorgen wij de afscheidsdienst van begin tot eind. Onze uitvaartcentra in Rotterdam bieden een eigen sfeer, maar ook ruimte voor een nazit met verschillende cateringmogelijkheden.  
Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger van Monuta via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, kan hij of zij u meer vertellen over de mogelijkheden.
Hoe kan ik online condoleren en herdenken met Memoria?
Op het platform Memoria kunt u als nabestaande voor uw overleden dierbare een herdenkingspagina aanmaken. Familieleden, vrienden en kennissen kunnen u hier als nabestaande condoleren. Op Memoria kunt u foto’s, filmpjes en mooie anekdotes plaatsen waarmee u samen uw overleden dierbare herdenkt. De pagina is alleen toegankelijk met een inlogcode uit respect voor de privacy van u als nabestaande en uw overleden dierbare. Afhankelijk van uw keuze wordt de code weergegeven op de rouwkaart, in een advertentie of wordt deze toegezonden per mail.