Waarom Monuta Rotterdam?

  • Goed bereikbaar met openbaar vervoer
  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Zeer ruime parkeerplaatsen
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart

Waardering

Klanten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een
8,8
Gebaseerd op 68 recensies

Uitvaart Rotterdam

Voor een passende uitvaart in Rotterdam

Wanneer een dierbare is overleden komt er in korte tijd veel op u af. De uitvaartverzorgers van Monuta Rotterdam nemen graag de zorg uit handen en staan in de periode voor, tijdens en na de uitvaart voor u klaar. Voor een uitvaart in Rotterdam kunt u altijd bij ons terecht. Ongeacht of iemand wel of niet verzekerd is.

De steun die u nodig heeft

De uitvaartverzorgers van Monuta Rotterdam komen zelf uit de regio. Hierdoor weten wij precies wat mogelijk is op het gebied van uitvaartverzorging in en om Rotterdam. Wij bieden ook alle ruimte voor nabestaanden om zelf invulling te geven aan de uitvaart. Wij steunen en begeleiden u bij de keuzes rondom het afscheid. Door te luisteren naar uw wensen, zorgen we samen voor een afscheidsdienst op maat en neemt u afscheid van uw overleden dierbare zoals u dat wilt.

Voor elke religie

Rotterdam is een multiculturele stad. De stad kent hierdoor meerdere religies. Wij hebben ervaring met het verzorgen van multiculturele uitvaarten in Rotterdam. Samen met u geven wij vorm aan de uitvaart die past bij de afkomst en geloof van uw overleden dierbare.

Dag en nacht bereikbaar voor een uitvaart in Rotterdam

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek of als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor een uitvaart in regio Rotterdam. Bij een overlijden kunt u dag en nacht bellen op het telefoonnummer 010 - 293 04 22.