Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
010 - 293 04 22

Team Monuta
Rotterdam

Onze uitvaartverzorgers

Jill Murel

Mijn naam is Jill Murel en ik ben geboren in 1978. Samen met mijn partner en drie dochters woon ik in de Hoeksche Waard. Al van jongs af aan intrigeerde de begraafplaats mij en op mijn vijftiende wist ik het zeker: ik word uitvaartverzorger. Sinds 2007 ben ik werkzaam bij Monuta en sinds 2012 ben ik uitvaartverzorger. Ik doe mijn werk met liefde en affiniteit en behandel de nabestaanden zoals ik zelf behandeld wil worden. Ik sta de naasten met raad en daad terzijde en zal alles in het werk stellen om een afscheid te regelen naar de wens van de overledene en nabestaanden.  Zo regel ik een uitvaart waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken en die helpt bij het verwerken van het verdriet.

Fred Warbout

Na het overlijden van mijn vader heb ik interesse gekregen voor het beroep als uitvaartverzorger. Ik vond toen dat het beter kon. Mooier en persoonlijker. Uiteindelijk heb ik nog vijf jaar gewacht tot ik de stap genomen heb. Nu ben ik ruim 13 jaar werkzaam in de uitvaartzorg. Sinds 6 jaar werk ik als uitvaartverzorger bij Monuta Memoriam in Rotterdam. Het mooie van ons uitvaartcentrum is dat wij alle faciliteiten onder een dak hebben. Van het afscheid nemen tot de dienst in de aula en condoleren. Afhankelijk van de wensen van de nabestaanden, hoe groot of klein ze de uitvaartdienst willen. Het is hier allemaal mogelijk. Het werk als uitvaartverzorger geeft mij veel voldoening. Ik vind het belangrijk nabestaanden te kunnen begeleiden en ideeën aan te dragen om een persoonlijk tintje een het afscheid te kunnen geven. En daarnaast om de familie te helpen een mooi en waardig afscheid te geven voor hun geliefde.

Mieke Penne

Sinds 1996 werk ik als uitvaartverzorger bij Monuta. Het vak van uitvaartverzorger past echt bij mij. Ik wil namelijk iets betekenen voor mensen. Als uitvaartverzorger heb je veel contact met mensen en je biedt hen hulp en steun. Mijn dienstverlening naar hen bestaat uit het regelen van de zaken die na een overlijden van belang zijn, maar ook uit het samen met de familie creëren van een afscheid die goed voelt en die voldoet aan de wens van de overledene en aan de wens van de mensen die achterblijven. Voordat ik kwam werken in de uitvaartzorg, werkte is als gediplomeerd ziekenverzorgster. Ik had regelmatig contact met uitvaartondernemers en kreeg zo interesse in deze branche. Dat ik nu zelf als uitvaartverzorger werk, geeft mij veel voldoening. Want mensen helpen en steunen in hun verdriet is een taak die ik met heel mijn hart en vermogen probeer te doen.