Uitvaartverzorgers

Uitvaartverzorgers Monuta Rotterdam

De uitvaartverzorger is uw aanspreekpunt en staat vanaf het moment van het melden van overlijden tot na de uitvaart voor u klaar. De uitvaartverzorger van Monuta in Rotterdam vinden persoonlijke betrokkenheid belangrijk. De uitvaartverzorgers van Monuta Rotterdam weten precies wat er mogelijk is op het gebied van afscheid nemen. Hieronder stellen zij zich graag aan u voor.

Christel Schenk

Uitvaartverzorger

Als klein meisje kon ik al vol bewondering naar een rouwstoet kijken, rondlopen in kerken of over begraafplaatsen. Het deed iets met me, het mysterieuze, de stilte, de rust. Ik vond het indrukwekkend. Na mijn studie realiseerde ik me dat er eigenlijk maar één ding was wat er voor mij echt toe deed: mensen helpen in moeilijke en emotionele tijden. Na zelf een aantal uitvaarten te hebben meegemaakt wist ik het zeker: Dit wil ik ook!

Meer over mij

Fred Warbout

Uitvaartverzorger

Na het overlijden van mijn vader heb ik interesse gekregen voor het beroep als uitvaartverzorger. Ik vond toen dat het beter kon. Mooier en persoonlijker. Uiteindelijk heb ik nog vijf jaar gewacht tot ik de stap genomen heb. Nu ben ik ruim 13 jaar werkzaam in de uitvaartzorg. Sinds 6 jaar werk ik als uitvaartverzorger bij Monuta Memoriam in Rotterdam. Het mooie van ons uitvaartcentrum is dat wij alle faciliteiten onder een dak hebben. Van het afscheid nemen tot aula dienst en condoleren.

Meer over mij

Jill Murel

Uitvaartverzorger

Mijn naam is Jill Murel en ik ben geboren in 1978. Samen met mijn partner en drie dochters woon ik in de Hoeksche Waard. Al vanaf jongs af aan intrigeerde de begraafplaats mij en op mijn vijftiende wist ik het zeker: ik word uitvaartverzorger. Sinds 2007 ben ik werkzaam bij Monuta en sinds 2012 ben ik uitvaartverzorger. Ik doe mijn werk met liefde en affiniteit en behandel de nabestaande zoals ik zelf behandeld wil worden.

Meer over mij

Mieke Penne

Uitvaartverzorger

Sinds 1996 werk ik als uitvaartverzorger bij Monuta. Binnen deze tijd werkte ik in de clusters Rotterdam-Noord, Schiedam en het Westland. Momenteel ben ik werkzaam in Rotterdam-Zuid. Het vak van uitvaartverzorger past echt bij mij. Ik wil namelijk iets betekenen voor mensen. Als uitvaartverzorger heb je veel contact met mensen en je biedt hen hulp en steun.

Meer over mij

Stefan Bijleveld

Uitvaartverzorger

Een eigen onderneming starten is altijd mijn jongensdroom geweest. Wat is er mooier dan het uitoefenen van een vak waar je een zeer grote passie en veel liefde voor hebt? Voor mij was het daarom een logische stap om franchisenemer te worden bij Monuta. Ik heb eerst een zeer ruime werkervaring opgedaan, om in augustus 2015 de stap te zetten en mijn jongensdroom uit te laten komen.

Meer over mij

Corina Schouten

Medewerker boekhouding

In 1999 startte ik als gastdame in uitvaartcentrum Memoriam. Vooral het contact met de nabestaanden sprak mij in deze functie zeer aan. Er zijn voor de nabestaanden vind ik ook belangrijk in de functie die ik sinds 2001 bekleed, als medewerker op het bedrijfsbureau van Monuta in Rotterdam. Mijn werkzaamheden zijn veelomvattend, waarbij ik de uitvaartverzorgers bij hun administratieve werkzaamheden ondersteun.

Meer over mij

Daisy Krijgsman

Coördinator Facilitair

Sinds 2007 werk ik als Coördinator Uitvaartzorg bij Monuta. In deze functie verzorg ik de planning en administratie, maar ik coördineer onder andere ook het drukwerk en ik onderhoud klantcontacten. Mijn werkzaamheden zijn ondersteunend en steeds weer vind ik het een uitdaging om vanuit deze rol en met elkaar alles rondom het afscheid vorm te kunnen geven. Ik wil dat nabestaanden met het juiste gevoel terug kijken op het afscheid van hun dierbare.

Meer over mij

Joke Pijpers

Hospitality medewerker

Het is fijn als je mensen kunt bijstaan tijdens een periode van verdriet. Dat je ze kunt helpen om op een waardige manier afscheid te nemen van hun dierbaren. Werken in de uitvaartzorg is bijzonder en mooi om te doen. Ik doe er dan ook alles aan om mensen met een tevreden gevoel te kunnen laten terug kijken op het afscheid van hun dierbare.

Meer over mij

Wil Broersma

Hospitality medewerker

Gastvrouw zijn in een uitvaartcentrum vind ik een hele dankbare functie. Ik vind het belangrijk om onze gasten te kunnen ontzorgen en om hen te mogen ondersteunen in een verdrietige tijd. Dit doe ik door met een persoonlijke benadering en een professionele houding een bijdrage te leveren aan het afscheid van hun dierbaren.

Meer over mij

Jeanet Wiegmann

Manager Uitvaartzorg

Mijn naam is Jeanet Wiegmann, ik ben geboren in 1965 en sinds 2008 werkzaam bij Monuta als manager Uitvaartzorg. Ik vind het prachtig om er samen met mijn team voor te zorgen dat nabestaanden in de meest kwetsbare periode van hun leven goed, warm en professioneel worden bijgestaan. Er voor onze klanten zijn; voor, tijdens en na een uitvaart.

Meer over mij

Waarom Monuta Rotterdam?

  • Goed bereikbaar met openbaar vervoer
  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Zeer ruime parkeerplaatsen
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart

Werkgebied

Krimpen aan den IJssel, Krimpen aan de Lek, Ouderkerk aan den IJssel, Lekkerkerk, Alblasserdam, Kinderdijk, Bleskensgraaf Ca, Molenaarsgraaf, Brandwijk, Ottoland, Goudriaan, Ridderkerk, Barendrecht, Heerjansdam, Rotterdam, Rhoon, Poortugaal, Hoogvliet Rotterdam, Vondelingenplaat Rt, Botlek Rotterdam, Europoort Rotterdam, Maasvlakte Rotterdam, Spijkenisse, Hekelingen, Oud Beijerland, Nieuw Beijerland, Piershil, Goudswaard, Mijnsheerenland, Westmaas, Heinenoord, Numansdorp, Zuid-Beijerland, Klaaswaal, Strijen, Strijensas, Mookhoek, s-Gravendeel, Puttershoek, Maasdam, Dordrecht, Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht, Wijngaarden Zh, Schelluinen, Werkendam, Giessen, Hellevoetsluis, Pernis, Westvoorne