Crematie regelen

072 - 204 0440 24/7 bereikbaar

Bij het regelen van een crematie zal er net als bij een begrafenis een keuze gemaakt moeten worden voor een locatie voor bijvoorbeeld de afscheidsdienst, condoleance en koffietafel. Als uitvaartverzorger ken ik de mogelijkheden in de regio Bergen en Heiloo goed en help u daarom graag om passende keuzes te maken om uiteindelijk een crematie te regelen die bij u en uw overleden dierbare past.

U heeft de mogelijkheid te kiezen voor elk crematorium dat u wenst. Wilt u meer weten over het regelen van een crematie in de regio Bergen en Heiloo? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via 072 – 204 04 40.

In de omgeving van Bergen en Heiloo vindt u onder andere de volgende crematoria:

Crematorium Schagerkogge in Schagen

Het crematorium heeft een aula die plaats biedt aan ongeveer 350 personen. Voor een intiem afscheid kan er met 20 personen afscheid genomen worden in de familiekamer. Voor de bestemming van de as biedt het crematorium verschillende mogelijkheden. Zo is er een gedenkpark waar u uw overleden dierbare kunt herdenken. Hier kan ook de as worden uitgestrooid en zijn er urnentuintjes en een urnenheuvel waar de as kan worden bijgezet.

Waerdse Landen in Heerhugowaard

De aula van crematorium Waerdse Landen biedt 145 zitplaatsen en 250 staanplaatsen. Voor een klein en intiem afscheid kan er gebruik gemaakt worden van ‘huiskamer’. Het is mogelijk om beeldopnames van de dienst te laten maken, een dia voorstelling te laten zien of gebruik te maken van de aanwezige piano.

Crematorium Alkmaar

Medio 2019 opent het nieuwe uitvaartcentrum haar deuren. Het moderne en multifunctionele uitvaartcentrum biedt alles om een volledige uitvaart op één locatie te kunnen verzorgen. Denk aan de opbaring tot condoleance en van de afscheidsdienst tot de koffietafel.

Wat kost het regelen van een crematie?

De kosten van een crematie zijn afhankelijk van persoonlijke wensen. Graag breng ik de kosten vrijblijvend, conform uw uitvaartwensen, met u in kaart door middel van een offerte. Daarvoor kom ik graag bij uw langs. Bel naar 072 – 204 04 40 of mail naar dveerman@monuta.nl voor het maken van een afspraak.

Ik ben er voor u

Ik help u graag om een crematie te regelen. Wilt u meer weten over de locaties of de kosten voor een crematie in de regio Bergen en Heiloo? Neem gerust contact met mij op via 072 – 204 04 40.